مرز، مهران ترافیک و دیگر هیچ

گروه اجتماعی الف،   3970805028 ۰ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

مرز مهران یکی از شلوغ‌ترین روزهای خود را تجربه کرد، اتوبوس هایی که از 5 صبح وارد پایانه مرزی شدند بعدازظهر از مرز خارج شدند.

فارس نوشت: مهران، شلمچه وچزابه سه مرزی هستند که این روزها وظیفه جابجایی زایران را برعهده دارند اما خیلی ها معتقدند که با بازشدن مرز  خسروی وضعیت بهبود پیدا می کند.

هرکس که در این ایام در شهر مهران است یا زائر کربلاست و یا خادمم زائران، جمعیت عشاق فوج فوج از گیت ها عبور می کنند تا به آخرین گیت در ایران برسند.

اینجا ماموران یگان ویژه  و امنیتی هم حال و هوای دیگری دارند، یکی از ماموران به زائران سربند هدیه می دهد و مامور دیگر سربندها را به پیشانی آنان می بندد. اینجا اربعینی ترین نقطه ایران است اما بی تدبیری ها بیداد می کند.

نبود سرویس هاس بهداشتی مناسب و مکانی برای استراحت از جمله مشکلات است.

پشت آخرین گیت مرز مهران جمعیت زیادی در صف ایستاده اند و از نابسامانی ها گلایه دارند، ماموران آتش نشانی هم برای جلوگیری از گرمازدگی دست به پاشیدن آب روی مردم کردند.

اما این کافی نیست، برخی از زائران دچار گرمازدگی شدند چرا که یک نفر مثل همین جوان 35 ساله که از مشهد آمده داخل صف بی حال شد و به کمک مردم به اورژانس حاضر در مرز برده شد.

اوضاع اما درباره صف عبور اتوبوس ها به شدت وخیم تر است. از راننده اتوبوسی که در حال انجام آخرین مراحل اداری خروج از مرز است می پرسم که از ی داخل صف ایستاده اید که می گوید از نماز صبح داخل صف ایستاده.

برخی مردم می گویند علت این مشکلات به بی تدبیری مدیران ایرانی برمی گردد برخی دیگر مشکل را از بازدید سرزده مسئولان عراقی از مرز عراق ربط می دهند.

اتوبوس ما که از ساعت 9 صبح وارد پایانه مرزی شده ساعت 17 از مرز خارج می شود و ماهم باید وارد صفوف زائران شویم. صفوف طولانی و تنها چند باجه برای انجام آخرین مراحل اداری!

بالاخره  مهر خروج بر گذرنامه ها می خورد و وارد یک حیاط دیگر می شویم که دیگر نه اینجا ایران است و نه عراق، اینجا خود نقطه صفر مرزی است.

مانند این صف در عراق هم وجود دارد و ماموران عراقی مهر ورود به کشورشان را وارد گذرنامه می کنند، از گیت عراقی که عبور می کنیم دیگر هوا تاریک شده است .

زائران از این حیاط تاریک که خارج می شوند به دنبال ماشین هایی است تا آن ها را به نجف و یا کاظمین ببرند.

موکب های عراقی از همینجا آغاز می شوند، موکب هایی که با چای و غذا آماده پذیرایی از زائران هسستند.

حالا دیگر باید سوار اتوبوس شویم و راه نجف را در پیش بگیرم.