ضرغامی : "حصر" در سال ۸۹ با حضور آقای روحانی در جلسه شورای عالی امنیت ملی به تصویب رسید

  3970207230 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

همه شما و نمایندگان‌تان یکی از بهترین و صادق‌ترین مجموعه های مشاوره ای کشور هستید که باید با سازماندهی مناسب، در خدمت واقعی به نظام قرار گیرد.

ضرغامی : "حصر" در سال ۸۹ با حضور آقای روحانی در جلسه شورای عالی امنیت ملی به تصویب رسید

به گزارش الف، عزت الله ضرغامی در کانال تلگرامی خود نوشت: هفته گذشته با دعوت آقای علی صالح‌آبادی در جمع تعدادی از زندانیان سیاسی رژیم سابق حاضر شدم و بیش از سه ساعت در متن و حاشیه باهم گفت و گو کردیم.


نقل همه ی آن موارد امکان پذیر نیست و ذکر موارد دیگر هم به معنای تایید آن نیست.


محورهای برخی از دیدگاه آنان به شرح زیر است:

 - علامتهای نارضایتی مردم از فساد و دزدی و ناملایمات روشن است. ما از شاه می خواستیم فقط قانون را اجرا کند. مسئول برخورد با مفاسد، قوه قضاییه است.

- ما اصلاح طلب و اصولگرای قلابی داریم.شما را اصولگرای قلابی نمیدانیم. پس نمی دانیم چرا این مفاسد را توجیه می کنید و با آن کنار می آیید.

 - شما امروز مدعی جوش دادن جریان‌های سیاسی شده‌اید. چرا در حوادث ۸۸ این نقش را ایفا نکردید؟

 - اصل مشکل ما در همبستگی و وحدت ملی است. به همدلی نیاز داریم. عامل شکست انقلاب، در آمریکا نیست. در داخل کشور است. اگر وحدت را حفظ کنید هیچ کس نمی تواند به ما ضربه بزند.

-  گستردگی و اهمیت حوادث ۹۶ مهمتر از حوادث ۸۸ بود.چطور به راحتی جمع و جور شد؟(ظاهراً منظورشان اهمیت جریانهای سیاسی و وحدت سران کشور بود.)

 - اختلاف فراوان ما را فشل می‌کند. دوست داریم "حصر" برطرف شود.

 - چرا با سران دشمنان خودمان در دنیا مذاکره می‌کنیم ولی حاضر نیستیم با داخلی ها صحبت کنیم.

 - سپاه باید چهره ملی خود را حفظ کند. فعالیت‌های اقتصادی به این چهره لطمه می‌زند.

 - شیطنت هایی هست که نمی‌گذارد وحدت ایجاد شود. برخی اختلافات اگر ادامه پیدا کند بدخیم می‌شود.

 - ما در دوران طاغوت و شکنجه خیلی چیزها را دیده ایم معمولاً وقتی کسی اعتصاب غذا می‌کند، بر این باور است که به نوعی بی عدالتی در مورد او صورت گرفته است.

 - معتقد بودند (حداقل در مورد خودشان) که متن مکتوب بازجویی‌های آنان عین واقع بود و بازجوها چیزی از خودشان به آن اضافه نکردند.

 - عفو عمومی در همه جای دنیا مرسوم است. از امتیازات مشروع حاکمیت است که می‌تواند از آن استفاده کند.

- قوه قضاییه اگر واقعا عدالت خانه نظام باشد، رنج‌هایمان را کم‌میکند.

 - مقابله ارشاد در دوره خاتمی با ویدئو که به طور جدی از طرف آقای انوار معاون سینمایی ایشان صورت می‌گرفت مقابله ای شکست‌خورده بین سنت و تکنولوژی بود. البته پاک تر از ایشان هم ندیده‌ام.


*** محورهای برخی از سخنان من هم در جمع این عزیزان به شرح زیر است:

 *شما زندانیان سیاسی دوره طاغوت به تعبیر قرآنی "علامت" هستید. علامت‌هایی برای هدایت ، که راه گم نشود. امروز که عده‌ای در فضای مجازی به دنبال تطهیر پهلوی هستند، وجود شما و آنچه که در شکنجه گاه های رژیم بر شما آمده بهترین دلیل بر بطلان فریبکاری های آنان است.

 *اینکه من هیچ کدام از شماها را نمیشناسم حاکی از عزت نفس و دوری شما از پست و مقام و حتی تبرج های رسانه ای است. شما برای خدا زندان رفتید و شکنجه شدید. و اجرتان محفوظ است.

 *به رهنمودهای رهبری در حوزه های وحدت و همبستگی متاسفانه کمتر توجه می‌شود. من با طرح موضوع دوقطبی_ممنوع به دنبال تحقق بسیاری از دیدگاه های شما هستم.

 *مسئله "حصر" یک مسئله امنیتی است. همانطور که در سال ۸۹ با حضور آقای روحانی در جلسه شورای عالی امنیت ملی به تصویب رسید، هر وقت این شورا با ریاست رئیس‌جمهور به نتیجه جدیدی برسد قاعدتاً پیگیری می‌شود.

این موضوع را خیلی به "رهبری" وصل نکنید.

 *فضای مجازی آمده است که انقلاب را از انحصار شبکه‌های تمامیت‌خواه نجات دهد. لااقل خیلی ها می توانند حرف بزنند. در عین حال این فضا کاملا بی رحم است و کوچکترین اشتباه از سوی افراد را به قیمت نابودی آنان تمام می‌کند.

 *در مورد فیلترینگ "تلگرام" که مورد سوال شماست، باید بدانیم که این نرم‌افزار در مقطعی، دوپینگ فنی و سیاسی شد و حتی در زمانی که CDN های آنان هم به ایران آمد حاضر نشدند کوچکترین همکاری با دولت، حداقل در مسائل مهم امنیتی و تروریستی بکنند.

*به یاری خدا در صورت حمایت موثر از پیام رسان های داخلی بسیاری از نیازهای مردم بهتر از گذشته مرتفع خواهد شد. تقریبا در این زمینه اجماع کلی بین مسئولین وجود دارد.

 *همه شما و نمایندگان تان یکی از بهترین و صادق ترین مجموعه های مشاوره ای کشور هستید که باید با سازماندهی مناسب، در خدمت واقعی به نظام قرار گیرد.