چراغ سبز میانمار به ارسال مجدد کمک‌های بشردوستانه به راخین

گروه سیاسی الف،   3960805110

برنامه جهانی غذا امروز (جمعه) اعلام کرد، دولت میانمار با از سرگیری توزیع غذا در استان راخین در شمال این کشور که دو ماه به حالت تعلیق درآمده بود، موافقت کرده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، این توافق که بر روی جزئیاتش هنوز کار می‌شود، در حالی صورت گرفته که یونیسف گزارش داد کودکان آواره روهینجایی که به بنگلادش گریخته‌اند به دلیل سوءتغذیه، پوست و استخوان شده‌اند.

برنامه جهانی غذا قبلا و پیش از تعلیق کمک رسانی به مردم در راخین به ۱۱۰ هزار تن در این منطقه در شمال میانمار کمک غذایی می‌رساند.

شبه نظامیان روهینجایی در اقدامی به پست‌های پلیس و یک انبار تسلیحاتی در راخین حمله کرده و باعث واکنش ارتش میانمار و سرکوب و آتش سوزی منازل روهینجایی‌ها شدند؛ در پی این اقدام ارتش، از ۲۵ اوت سال جاری میلادی بیش از ۶۰۰ هزار مسلمان روهینجایی به بنگلادش گریخته‌اند. از آن زمان تاکنون آژانس‌های کمک رسان سازمان ملل نتوانسته‌اند به این منطقه کمک ارسال کنند.

سخنگوی برنامه جهانی غذا به خبرنگاران در ژنو گفت: برنامه جهانی غذا چراغ سبزی از دولت میانمار برای از سرگیری ارسال کمک‌های غذایی به بازماندگان در راخین دریافت کرده است. ما با دولت میانمار برای این منظور همکاری می‌کنیم.

وی به برنامه زمانی یا جزئیات بیشتر در این باره اشاره نکرد و گفت که این مساله را با مقام‌ها در میانمار مورد بررسی قرار می‌دهد.

در دو ماهه گذشته ۶۰۴ هزار آواره روهینجایی به بنگلادش گریخته‌اند که براساس آمارهای سازمان بین‌المللی مهاجرت این تعداد در مجموع به ۸۱۷ هزار تن رسیده است.

سخنگوی یونیسف نیز در این باره گفت: از ۲۵ اوت سال جاری میلادی، ما نتوانسته‌ایم به ۴۰۰۰ کودک دچار سوءتغذیه شدید در راخین کمک ارائه دهیم چون دسترسی به این منطقه نداریم. یونیسف ۶۰ هزار کودک آواره روهینجایی را که به بنگلادش رسیده‌اند، تحت نظر دارد و تاکنون ۲۰۰۰ تن از آنها شناسایی شده‌اند که به شدت دچار سوءتغذیه هستند و ۷۰۰۰ هزار تن دیگر نیز از سوءتغذیه رنج می‌برند.