«بنیامین نتانیاهو» یک قدم تا سقوط مرگبار

  4050716055

رئیس یک حزب عربی در اراضی اشغالی فلسطین از تصمیم احزاب عربی برای ممانعت از تشکیل کابینه آتی توسط «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی خبر داد.

به گزارش ایرنا، «سامی ابوشحاده» رئیس حزب «تجمع ملی دموکراتیک» در مصاحبه با خبرگزاری آناتولی گفت که رأی شهروندان عرب هویت نخست‌وزیر آینده اسرائیل را تعیین خواهد کرد.

وی تأکید کرد: هدف احزاب عربی جلوگیری از تشکیل کابینه توسط بنیامین نتانیاهو است، طبق نظرسنجی‌های اعلام شده طی دو سال اخیر، رأی احزاب عربی تعیین خواهد کرد که چه کسی نخست‌وزیر آینده اسرائیل شود.

شحاده افزود: در این جامعه نژادپرستانه هر روزی که به انتخابات نزدیک می‌شویم، نگران آن هستیم که برخی‌ها آراء اعراب را دستکاری کنند و ما را از بازی سیاسی کنار بگذارند.

اعراب ساکن اراضی اشغالی ۱۹۴۸ بیش از ۲۰ درصد ساکنان آن را تشکیل می‌دهند و انتظار می‌رود که نمایندگان عرب به ۱۲ کرسی از مجموع ۱۲۰ کرسی کنست (پارلمان) دست یابند.

ابوشحاده همچنین گفت: فلسطینیان ساکن اراضی اشغالی ۱۹۴۸ نزدیک به ۱.۲ میلیون رأی دهنده واجد شرایط دارند و انتظار داریم میزان مشارکت رأی‌دهندگان بین ۶۲ تا ۷۳ درصد باشد.

وی تصریح کرد: ما پیش‌بینی می‌کنیم که اعراب فلسطین تقریبا ۱۴ تا ۱۶ کرسی را به دست آورند و اگر به این تعداد برسیم دیگر نتانیاهو و باند جنایتکار آن هرگز نمی‌توانند ائتلافی در مرحله آینده تشکیل دهند و سرنگونی کابینه نتانیاهو و جلوگیری از تشکیل کابینه جدید وی هدف راهبردی احزاب عربی در انتخابات آینده است.