ایمیل جنجالی رئیس فیفا به ایران

  4050631076

رئیس فدراسیون جهانی فوتبال (فیفا) برای جلب رضایت فدراسیون ایران در انتخابات پیش‌روی ریاست این نهاد، به تاج ایمیل فرستاد.

به گزارش فارس؛ «امروز فیفا ما را از خواب بیدار کرد و صبح زود به ما ایمیل زد و اعلام کرد که از موضع خود درباره فروش حقوق جام جهانی به یک نفر عقب‌نشینی کرده است» این اظهارات امروز (سه‌‎شنبه) مهدی تاج از مکاتبه جیانی اینفانتینو با فدراسیون ایران از پشیمانی‌اش درباره پروژه فروش جام جهانی به برادر داماد ترامپ است.
رئیس فیفا به اتهام زدوبند سیاسی با ترامپ در عرض یک ماه بیش از 70 درصد آرای خود را در انتخابات پیش‌روی ریاست فیفا از دست داد.
پیش‌ازاین سایت eurasia football مدعی شده بود که اعضای کاف با رهبری رئیس فدراسیون ایران در انتخابات پیش‌روی ریاست فیفا از نامزدی شیخ سلمان حمایت می‌کنند و در مقابل عربستان و اعضای غرب آسیا هم طرف اینفانتینو می‌ایستند.
اما حالا مهدی تاج می‌گوید که رئیس فیفا از تصمیم خود برای طرح فروش حقوق جام جهانی به یک نفر(برادر داماد ترامپ) پیشمان شده است.
رئیس فیفا این روزها در حال رایزنی با اعضای فیفا مخصوصاً اعضای AFC است تا رای برای خود جمع کند چون شیخ سلمان با یوفا و کونکاکاف متحد شدند تا اینفانتینو را اخراج کنند.