حمله اشتباهی جنگنده سعودی به مواضع خودی در یمن

  4050615015

در شرایطی که عناصر وابسته به ریاض، به شدت دچار اختلاف شده و در مناطق درگیری با ارتش و انصارالله یمن یکدیگر را به خیانت متهم می‌کنند، یک جنگنده سعودی نیز به اشتباه مواضع خودی را بمباران کرد.

fi 'chva فارس، وبگاه خبری «الخبر الیمنی» گزارش داد که یک جنگنده سعودی روز گذشته مواضع نیروهای «العمالقه» را در استان تعز بمباران کرده است.طبق این گزارش، دهها تن از مزدوران وابسته به ریاض در این حمله کشته و زخمی شده‌اند.

این رویداد در حالی است که بسیاری از نویسندگان و کاربران استان‌های جنوبی یمن از اینکه نیروهای «العمالقه» از سوی دولت سعودی برای جنگ به استان تعز اعزام شده اند عصبانی هستند.

العمالقه گروهی شبه‌نظامی است که از اهالی جنوب یمن طی سال‌های گذشته توسط امارات تشکیل و تجهیز شد و در دی ماه سال گذشته درگیری‌های شدیدی میان این نیروها با عناصر وابسته به ریاض بر سر جدایی جنوب یمن درگرفته بود و در آن برهه نیز جنگنده‌های سعودی بارها مواضع العمالقه را بمباران کردند.

به نظر می‌رسد بمباران مواضع العمالقه در روز گذشته می تواند بر آتش چند دستگی در میان عناصر وابسته به ریاض در استان تعز افزوده و کار نیروهای ارتش و انصارالله یمن برای پیشروی را آسان‌تر کند.