جان‌باختن ۱۰ شهروند سنندجی در آتش‌سوزی تانکر سوخت

  4050614077

آتش‌سوزی تانکر حامل مواد سوختی در محور همدان ـ سنندج، حادثه‌ای تلخ و مرگبار رقم زد و جان چند شهروند سنندجی را گرفت.

به گزارش فارس، بابک هدایی، رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان کردستان در گفت‌و گو با خبرنگار فارس گفت: در پی وقوع حریق در یک دستگاه تانکر حامل مواد سوختی در پلیس‌راه سنندج - همدان، متأسفانه ۱۰ نفر از شهروندان جان خود را از دست دادند و 5 نفر نیز مصدوم شدند.
به گزارش فارس، به محض وقوع حادثه، تیم‌های عملیاتی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری سنندج به محل اعزام شدند و عملیات اطفای حریق را آغاز کردند.
چندین اکیپ آتش‌نشانی از نقاط مختلف شهر سنندج در محل حاضر شدند تا با توجه به سوختی بودن محموله تانکر، آتش را مهار و از گسترش آن به مناطق اطراف جلوگیری کنند.
تلاش برای مهار حریق و جلوگیری از حادثه ثانویه
با توجه به ماهیت مواد سوختی موجود در تانکر، عملیات اطفای حریق با حساسیت ویژه انجام شد و آتش‌نشانان تلاش کردند ضمن کنترل شعله‌های آتش، از سرایت حریق و بروز حوادث ثانویه جلوگیری کنند.
علت حادثه در دست بررسی است
علت دقیق وقوع آتش‌سوزی، نحوه بروز حادثه، میزان خسارت و جزئیات مربوط به جان‌باختگان و مصدومان، نیازمند بررسی کارشناسی و اعلام رسمی دستگاه‌های مسئول است.
اطلاعات تکمیلی درباره این حادثه پس از مشخص‌شدن جزئیات و تأیید مراجع ذی‌صلاح منتشر خواهد شد.
در این میان، حضور نیروهای امدادی و آتش‌نشانی در نخستین دقایق حادثه، تلاش برای مهار حریق و جلوگیری از گسترش آتش را رقم زد و شهردار سنندج نیز با حضور در محل، ضمن تسلیت این ضایعه، با خانواده‌های جان‌باختگان ابراز همدردی کرد.