فراجا: قطع کالابرگ ارتباطی با پلیس ندارد

  4050521002

دفتر سخنگوی فراجا طی اطلاعیه ای اعلام کرد ادعای قطع کالابرگ برخی شهروندان به دلیل نقص اطلاعات فراجا، بی‌اساس و فاقد استناد است.

به گزارش ایرنا، در اطلاعیه فراجا که سه شنبه شب ۲۰ مرداد ۱۴۰۵ انتشار یافته، تأکید شده است که تخصیص یا قطع کالابرگ در حوزه مأموریتی پلیس نیست و از مسئولان مرتبط خواسته شده از انتشار اخبار نادرست و تشویش اذهان عمومی خودداری کنند.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز ساعتی قبل اطلاعیه‌ای در خصوص قطع کالابرگ برخی افراد حاضر در کشور منتشر کرد.

در متن این اطلاعیه آمده است: خبر نقل‌شده از معاون وزیر رفاه در مورد نقص اطلاعات فراجا صحت ندارد.

در این اطلاعیه تصریح شده است: به اطلاع هموطنان می‌رسد در هفته پیش رو، پس از پالایش مقصد سفرها، کسانی که فقط سفر زیارتی به عراق داشته‌اند از لیست اعلامی خارج شده و نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان نخواهند داشت.

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این اطلاعیه افزود: لذا این گروه از افراد تا پایان هفته آینده به دفاتر مراجعه نکنند تا نتایج پالایش مقصد سفرها مشخص شده و به اطلاع رسانده شود.