۲۱ کیلومتر از مسیر تهرانی‌ها امروز کوتاه‌تر می‌شود

  4050503012

امروز زیرگذر میدان سپاه، پل اتصال روددره فرحزاد و ... افتتاح می‌شود، مدیران شهری می‌گویند که بیش از ۲ همت برای این پروژه‌ها هزینه شده است.

به گزارش فارس، پروژه‌های نیمه‌تمام تهران رو به اتمام است و امروز چهار پروژه شامل رفع گلوگاه ترافیکی بزرگراه شهید همت، زیرگذر بزرگراه شهید حکیم، پل و دسترسی‌های بیمارستان شریعتی نوین و گام نخست تقاطع غیرهمسطح شهر آفتاب، همچنین سه پروژه پل دوربرگردان بزرگراه نواب–تندگویان، پل اتصال روددره فرحزاد و زیرگذر میدان سپاه، همزمان به بهره‌برداری می‌رسند.

ساخت برخی از این پروژه‌ها از سال‌ها قبل کلید خورده بود و امروزپرونده آنها بسته شد.مدیران شهری می‌گویند که با اجرای این پروژه‌ها که ۲.۶۷ همت برای آن‌ها هزینه شده است، ترافیک کاهش یافته و دسترسی‌ها راحت‌تر می‌شود و در مجموع، ۲۱ کیلومتر از مسیر تردد شهروندان کوتاه‌تر خواهد شد.