به گزارش تسنیم، رئیس کل سازمان امور مالیاتی اعلام کرد: جرایم مالیاتی مؤدیان، ناشی از تأخیر در پرداخت بدهیهای مالیاتی سررسید شده به خاطر اختلال در شبکه بانکی، مشمول بخشودگی 100 درصدی شده است.
سید محمد هادی سبحانیان معاون وزیر اقتصاد و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با صدور بخشنامهای، توقف اقدامات اجرایی و بخشودگی جرایم مالیاتی ناشی از اختلال در شبکه بانکی کشور را به ادارات کل امور مالیاتی ابلاغ کرد.
در این بخشنامه آمده است: با توجه به اختلال پیش آمده در سیستم بانکی کشور و به منظور تکریم و تسهیل امور مؤدیان مالیاتی، آن دسته از مؤدیانی که به دلیل اختلال مذکور موفق به پرداخت وجه چکهای تسلیمی بابت تسویه بدهی مالیاتی خود در سررسید نشدهاند، در صورت پرداخت وجه چکهای بلااقدام یا جایگزین کردن آنها تا تاریخ 30 تیر ماه، مشمول بخشودگی 100 درصدی جرایم تأخیر در پرداخت مالیات خواهند شد.
معاون وزیر اقتصاد همچنین اعلام کرد: اقدامات اجرایی برای چکهای مربوطه که از سوی مؤدیان مالیاتی صادر شده، تا 30 تیر ماه موضوعیت نخواهد داشت.
