ماجرای قطع مصاحبه قالیباف در شبکه خبر

  4050410011

مصاحبه ضبط‌شده محمدباقر قالیباف با شبکه خبر صداوسیما پیش از پایان متوقف شد. صداوسیما اعلام کرده است که ادامه این گفت‌وگو در بخش دوم و در روز بعد منتشر خواهد شد.

به گزارش فارس: مصاحبه محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگوی ویژه خبری صداوسیما پیش از پایان کامل سخنان او متوقف شد.
هم‌زمان، کانال رسمی آقای قالیباف نیز با انتشار پیامی از قطع شدن این گفت‌وگو خبر داد. این موضوع واکنش‌ها و گمانه‌زنی‌های مختلفی را در شبکه‌های اجتماعی به دنبال داشت.
بر اساس اعلام صداوسیما، بخش دوم این گفت‌وگو قرار است روز بعد (چهارشنبه شب) پخش شود. به گفته صدا و سیما این مسئله در پایان برنامه به صورت زیرنویس نیز نمایش داده شده بود.
این مصاحبه که به موضوع پرسش‌های مرتبط با تفاهم‌نامه ایران و آمریکا اختصاص داشت، به صورت ضبط‌شده از تلویزیون پخش شد.