اختلال خدمات‌رسانی هم‌زمان در چند بانک

  4050323035

بر اساس اطلاعات به دست آمده، خدمات‌رسانی تعدادی از بانک‌های کشور به طور هم‌زمان دچار مشکل شد.

به گزارش ایسنا، در حالی که سیستم بانکی تا ساعاتی قبل به صورت منظم در حال خدمات‌رسانی از بستر فضای دیجیتال بود، از دقایقی قبل به طور ناگهان نرم افزارها و بعضا ATMهای تعدادی از بانک‌های کشور به طور هم‌زمان دچار مشکل شدند.

بانک‌های ملی، تجارت، صادرات و پاسارگاد از جمله بانک‌هایی بودند که دقایقی قبل به طور هم‌زمان در خدمات‌رسانی به مشتریان خود از طریق همراه بانک و بعضا ATMها دچار مشکل شدند.

پیگیری‌های خبرنگار ایسنا از روابط عمومی این بانک‌ها اختلال موجود را تایید کرد، اما علت دقیق این اختلال به طور رسمی توسط بانک مرکزی در حال پیگیری است که پس از حصول نتیجه، اطلاع‌رسانی می‌شود. 

شنیده‌ها حاکی از آن است که مشکل پیش آمده از طرف شرکت خدمات انفورماتیک است و با توجه به اینکه بانک‌های مذکور از بستر و داده‌های این شرکت استفاده می‌کنند، دچار قطعی و اختلال شده‌اند.