سایه باران و سیلاب بر دیدار افتتاحیه جام جهانی

  4050318078

در حالی که شمارش معکوس برای آغاز رقابت‌های جام‌جهانی آغاز شده، مقامات مکزیک هشدار داده‌اند که مراسم افتتاحیه و نخستین مسابقه این رویداد ممکن است با طوفان روبه‌رو شود.

به گزارش ایرنا، افتتاحیه بزرگ‌ترین و مهم‌ترین تورنمنت فوتبال جهان، پنجشنبه هفته جاری در ورزشگاه آزتک شهر مکزیکوسیتی برگزار خواهد شد و تیم ملی مکزیک، به عنوان یکی از میزبانان، در دیدار افتتاحیه به مصاف آفریقای جنوبی می‌رود.

در حالی که شمارش معکوس برای آغاز این رقابت‌ها آغاز شده، مقامات مکزیک هشدار داده‌اند که مراسم افتتاحیه و نخستین مسابقه جام جهانی ممکن است تحت تاثیر شرایط نامساعد جوی قرار بگیرد.

بر اساس پیش‌بینی‌های هواشناسی، هشدار نارنجی برای پایتخت مکزیک صادر شده و انتظار می‌رود باران‌های سیل‌آسا بخش‌های مختلف مکزیکوسیتی را در بر بگیرد.

در روزهای اخیر نیز خیابان‌های این شهر چندین بار بر اثر بارش‌های شدید دچار آب‌گرفتگی و سیلاب شده‌اند.

طوفان و باران‌های شدید در این مقطع از سال در آمریکای شمالی پدیده‌ای غیرمعمول نیست و پیش‌بینی می‌شود برخی از مسابقات جام جهانی نیز تحت تأثیر بارندگی‌های شدید برگزار شوند.