رسوایی امنیتی در ارتش صهیونیستی؛ هزاران سرباز گرفتار تله مجازی شده‌اند

  4050317016

طبق گزارش‌ها، هزاران سرباز و افسر صهیونیست در پایگاه‌های حساس نظامی و امنیتی، فریب شبکه‌های بین‌المللی جعل هویت را خورده و تصاویر و ویدیوهای را در اختیار این شبکه‌ها قرار داده‌اند.

به گزارش ایسنا، تحقیقات یک روزنامه عبری از وجود یک شکاف امنیتی و اطلاعاتی بزرگ در درون ارتش رژیم صهیونیستی خبر داد؛ طبق نتایج این تحقیق، هزاران سرباز و افسر صهیونیست در پایگاه‌های حساس نظامی و امنیتی، فریب شبکه‌های بین‌المللی جعل هویت را خوردند و تصاویر و ویدیوهای را در اختیار این شبکه‌ها قرار دادند که می‌تواند تهدید مستقیمی برای امنیت داخلی این رژیم باشد.

طبق تحقیقی که در ضمیمه عبری «۷ روز» منتشر شده است، برخی شبکه‌های سازمان‌یافته با استفاده از هویت‌های جعلی و تصاویر دختران جوان که برخی از آنها از حساب‌های آنلاین افراد مشهور در انگلیس و سایر کشورها برداشته شده بودند، در پلتفرم‌های رسانه‌های اجتماعی به ویژه «اینستاگرام» و برنامه چت ویدیویی «OmeTV»، موفق شده‌اند سربازان و افسران ارتش رژیم صهیونیستی با درجات مختلف را در طول دوره‌های طولانی خدمت و شیفت‌های نگهبانی فریب دهند.

نتایج این تحقیقات، از آمارهای قابل توجهی حکایت دارد، از جمله اینکه بیش از ۱۶ هزار ویدیو و نزدیک به ۱۰ هزار عکس خصوصی در یک گروه تلگرامی که به مدت سه سال فعال بوده، رصد شده است، همینطور هزاران ویدیو در وب‌سایت‌های عمومی منتشر شده که در آنها سربازان اسرائیلی با چهره‌های کاملاً مشخص و حتی برخی از آنها با لباس فرم و در حال حمل سلاح و تجهیزات نظامی دیده می‌شوند.

به گفته کارشناسان امنیتی و اطلاعاتی صهیونیست، خطرات و پیامدهای این مساله رو به افزایش هستند چراکه فیلم‌ها و تصاویر نه فقط در مکان‌های خصوصی ضبط شده‌اند بلکه شامل سربازانی هستند که برای انجام وظیفه در داخل سایت‌های عملیاتی در نوار غزه و یا در داخل اتاق‌های فرماندهی و کنترل، برج‌های دیده‌بانی و حتی داخل تانک‌ها و خودروهای زرهی حضور داشته‌اند.

این کارشناسان تاکید کردند که ویدیوها اطلاعات زیادی را در اختیار گروه‌های فلسطینی و سازمان‌های اطلاعاتی «دشمن» از جمله ایران قرار می‌دهند و می‌توانند به شناسایی انواع سلاح، سیستم‌های عملیاتی تانک‌ها، مشخصات استحکامات نظامی و تعداد سربازها در پست‌های نگهبانی کمک کنند.

آنها همچنین درباره امکان استفاده از هوش مصنوعی برای شناسایی سربازها و تطبیق چهره‌های آنها با پروفایل‌های آنلاینشان و در ادامه امکان باج‌گیری، جاسوسی و استخدام احتمالی آنها هشدار دادند.

در این تحقیقات با توجه به حضور گسترده گردانندگان شبکه‌های یاد شده در کشورهای مختلف از جمله ترکیه، مراکش، فیلیپین، اسلواکی و چندین کشور آفریقایی، تاکید شد که سازمان‌های امنیتی اسرائیل در مقابله با این پدیده با مشکلات قابل توجهی مواجه هستند و به دلیل تعداد بالای این شبکه‌ها و گردانندگان آنها، پیگرد قانونی آنها یا مجبور کردن پلتفرم‌های دیجیتال به حذف محتوای منتشر شده، پیچیده و دشوار است.

در ادامه تحقیقات یاد شده، از تشکیلات نظامی رژیم صهیونیستی نیز انتقاد شد و آنها متهم شدند که موضوع را به طور جدی پیگیری نکرده و آنها در معرض باج‌گیری مالی و امنیتی قرار داده‌اند چراکه قربانیان نگران رسوایی و پیگرد قانونی خود هستند و مجازات‌های مرتبط با برخی از این اقدامات نیز طبق قوانین رژیم صهیونیستی می‌تواند به پنج سال زندان برسد.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی در اولین اظهار نظر رسمی خود درباره این مساله گفت، اطلاعات موجود در تحقیقات در حال حاضر توسط مقامات مربوطه در حال بررسی و پیگیری است و مکانیسم‌ها و کانال‌های پشتیبانی برای سربازان آسیب‌دیده ایجاد شده‌اند.

از سوی دیگر، پلیس این رژیم هشدار داد که مطالب منتشر شده در اینترنت می‌تواند به دست نهادهای «دشمن» بیفتد و آن را به یک تهدید امنیتی و اطلاعاتی بسیار حساس تبدیل کند.