پيام امام مجتبي حسيني خامنهاي به مناسبت سي و هفتمين سالگرد ارتحال حضرت امام خميني (ره) بنيانگذار جمهوري اسلامي حاوي مطالب مهمي بود كه در زير به آن اشاره ميكنم:
- مكتب خامنهاي عزيز همان مكتب خميني كبير است.
- زيربناي اين مكتب قيام لله است.
- امام (ره) پديدآورنده يك تحول بزرگ در تاريخ امت اسلامي و جهان است.
- رهبر عزيز و شهيد براي تعميق و گسترش اين تحول نظامسازي و جامعهپردازي كرد.
1- مكتب خامنهاي عزيز و خميني كبير چيست؟ تحول بزرگ در تاريخ معاصر كدام است؟
مختصات نظامسازي و جامعهپردازي آن چگونه عملياتي شده است؟
حرف و سخن اصلی امامين انقلاب، ايستادگي در برابر «خودسرانگي» و «دلبخواهي»در نوع حكومت كردن در جهان است. امام خميني (ره) در 15 خرداد 1342 فريادهاي خود را بر سر رژيم وابسته شاه و آمريكاي جنايتكار و اسرائيل غاصب آنچنان بلند كرد كه هنوز پس از گذشت بيش از نيم قرن در گوش امت اسلامي طنينانداز است.
امام (ره) ميفرمود؛ حكومت نبايد خودسرانه و دلبخواهي عمل كند. خداوند پيامبران را فرستاده است كه براساس قانون خدا جوامع بشري اداره شود.
او با اين منطق در برابر استبداد شاه و استكبار جهاني ايستاد و كار خود را تا تاسيس يك نظام مردمي و الهي در بهمن 1357 پيش برد.
امام فرمود :«من دولت تعيين ميكنم من توي دهن اين دولت ميزنم» يعني من نظام درست ميكنم و پايههاي آن را روي ستونهاي عدل، انصاف و قوانين خدا و پيامبر اعظم (ص) استوار ميكنم.
او 37 سال پيش كه به ديار باقي شتافت. پرچم قيام «لله» را به دست كسي سپرد كه مؤمنترين فرد به آرمانهاي او بود و اشبهالناس به سيره و صورت مرام او بود.
2- امام خامنهاي شهيد در طول سالهاي پس از رحلت امام راحل حتي يك لحظه از تعميق و گسترش و استمرار نظامسازي و جامعهپردازي غفلت نكرد.
امروز با شهادت مظلومانه خود ، نظام و جامعه ايران را در يك حالت دائمي بعثت مردمي ترک كرده و مردم با ايمان به هدف و آرمان او پرچم جمهوري اسلامي را به دست فرزند برومندش امام مجتبي خامنهاي سپردند. بعثت مردم محصول نظامسازي و جامعهپردازي اوست.
آن هنگام كه امام شهيد پرچم جمهوري اسلامي را به دست گرفت جان عزيزش به دليل يك ترور جنايتكارانه مجروح بود. او با بدن مجروح خود از سال 60 تا 68 به عنوان «رئيس جمهور» و از آن پس به عنوان وليفقيه اين پرچم را به دوش گرفت. اكنون فرزند و خلف صالحش هم با بدني مجروح كه ناشي از شرارت ترور شرورترين فرد عالم است اين پرچم مقدس را به دوش گرفته است.
امام سوم انقلاب اسلامي در پيام سالگرد ارتحال امام راحل مي فرمايد من هم همان مسير امامين انقلاب را ادامه ميدهم.
3- پيام امام مجتبي خامنهاي در حالي صادر شده است كه ملت ايران در وسط معركه يك جنگ تمامعيار با بزرگترين قدرت نظامي جهان و همپيمانان او در منطقه و جهان است.
او در اين پيام ميگويد منطق امامين انقلاب چراغ راه مسير آینده ماست.
منطق اين نبرد تاريخي يك چيز بيشتر نيست ، قيام لله!
4- سرانگشت هدايت او به جامعه در اين پيام جديد چيست؟
او ميگويد ؛ ملت به بعثت مردمي ادامه دهد چون موجب مباهات ملتهاي جهان است.
امام مجتبي خامنهاي شرط ادامه بعثت مردمي را در سيوهفتمين سالگرد بزرگداشت امام راحل را يادآور شدند:
الف- ياس و بدگماني نبايد به تابآوري مردم راه يابد.
ب- مسئولان بذر ترديد دشمنان ملت را در محاسبات خود راه ندهند.
ج- فقط با مقاومت و حفظ وحدت ميتوان نقشه دشمن را خنثي كرد.
رمز پيروزي بر «خودسرانگي» آمريكا در اين سه نكته حكمتآموز نهفته است. مردم جهان بهزودي براي مبارزه با خودسرانگي آمريكا به بعثت مردمي ايران خواهند پيوست.