پزشکیان: افرادی که سرود ایران را در جهان طنین‌انداز می‌کنند، قهرمانان کشورند

  4050310088

رئیس‌جمهور گفت: آن‌هایی که در تلاشند پرچم جمهوری اسلامی و ایران عزیز را در دنیا بلند می‌کنند و افرادی که سرود ایران را در جهان طنین‌انداز می‌کنند، قهرمانان کشورند.

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهور در حاشیه آیین اختتامیه معرفی برترین های سال ۱۴۰۴ ورزش ایران در جمع خبرنگاران گفت: در شرایط کنونی آن‌هایی که پای لانچرها هستند و با جان‌ و باور و اعتقاد خود از سرزمین ما دفاع می‌کنند، قهرمانان کشورند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه قهرمانان واقعی، شهدای ما هستند، ادامه داد: طبیعتا آن‌هایی هم که زنده هستند و در حال تلاشند که پرچم جمهوری اسلامی و ایران عزیز را در دنیا بلند می‌کنند و افرادی که سرود ایران را در جهان طنین‌انداز می‌کنند، قهرمانان کشورند. این افراد پیام‌رسان‌هایی دنیایی هستند و آن‌ها هم از خاک و وطن ما دفاع می‌کنند.