بازداشت دو متهم جراحی منجر به فوت زن جوان در دزفول

  4050306120

ایسنا نوشت: دادستان عمومی و انقلاب دزفول از بازداشت دو متهم در پرونده فوت یک زن جوان که بر اثر انجام جراحی در یک مرکز غیرمجاز زیبایی در این شهرستان جان باخت، خبر داد. 

مسلم کرم‌اللهی اظهار کرد: پیرو انتشار خبر تلخ فوت یک خانم جوان بر اثر انجام جراحی در یک مرکز غیرمجاز زیبایی در دزفول، با ورود فوری و قاطع دادستانی دزفول به این پرونده، دو متهم زن شناسایی، دستگیر و با دستور قضایی روانه زندان شدند.

وی افزود: این مرکز غیرمجاز با حکم قضایی پلمب شد تا از ادامه فعالیت‌های خطرناک و غیرقانونی آن جلوگیری شود.

کرم‌الهی گفت: در ادامه این برخورد، در دستوری به مرکز بهداشت دزفول ماموریت ویژه داده شده تا به صورت شبانه‌روزی و مستمر، مراکز غیرمجاز زیبایی و درمانی را رصد و شناسایی کنند و با هماهنگی دستگاه قضایی نسبت به پلمب فوری این مراکز اقدام شود.

به گزارش ایسنا بنا بر اعلام دادگستری کل خوزستان در روز چهارشنبه ۶ خردادماه، وی با هشدار جدی به شهروندان، بیان کرد: مردم برای حفظ سلامت و جان خود، هرگونه اقدام زیبایی، درمانی و پزشکی را فقط در مراکز دارای مجوز رسمی و معتبر و زیر نظر پزشکان متخصص انجام دهند و فریب تبلیغات فضای مجازی و مراکز فاقد مجوز را نخورند.

دادستان عمومی و انقلاب دزفول گفت: سلامت مردم خط قرمز دستگاه قضایی است و با متخلفان برخورد جدی خواهد شد.