واکنش وزارت خارجه امارات به حملات پهپادی به نیروگاه «البراکه»

  4050230057

وزارت خارجه امارات در بیانیه‌ای منشأ حملات پهپادی به نیروگاه هسته‌ای «البراکه» را کشور عراق دانست و آن را محکوم کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، وزارت خارجه امارات که بیانیه خود را در شبکه ایکس منتشر کرد، افزود: ما حملات پهپادها به نیروگاه هسته‌ای البراکه را که روز یکشنبه گذشته از عراق به پرواز درآمده بودند، محکوم می‌کنیم.»

دیروز هم وزارت دفاع امارات که خود سامانه گنبد آهنین و دیگر تجهیزات دشمن اسرائیلی را در مناطق مختلف کشورش مستقر کرده، در بیانیه‌ای این ادعا را مطرح کرد که پهپادهای مهاجم به نیروگاه هسته‌ای «البراکه»، از کشور عراق آمده‌اند.

وزارتخانه یاشده در ادامه بیانیه رسمی خود ادعا کرد ظرف ۴۸ ساعت گذشته، با ۶ فروند پهپاد «متخاصم» مقابله کرده است.

امارات به عنوان اولین کشور سازشگر منطقه با رژیم صهیونیستی، این ادعا را در حالی مطرح می‌کند که خود تجهیزات اسرائیلی از جمله سامانه گنبد آهنین را در خاکش مستقر کرده است.

در همین رابطه، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر برجسته عرب گفت رژیم صهیونیستی در پی فتنه‌انگیزی میان کشورهای عربی و ایران است و می‌خواهد برخی کشورها مانند عربستان و امارات را به ورطه جنگ با ایران بکشاند.

عطوان با انتشار ویدئویی تحلیلی در صفحه شخصی خود در شبکه «ایکس» گفت: اسرائیل می‌خواهد عربستان و امارات را به ورطه جنگ بکشاند و در حال پاشیدن بذر فتنه میان کشورهای عربی و ایران است.

این تحلیلگر فلسطینی ساکن لندن گفت: عربستان اخیرا اعلام کرد سه پهپاد از خاک عراق به پرواز درآمده و وارد عمق اراضی این کشور شد و قصد داشت به مراکزی حمله کند. سوال این است که این پهپادها از کجا به پرواز درآمده بود و چه کسانی عامل آن هستند؟ این پهپادها از دو پایگاه اسرائیلی که آمریکا در صحرای غربی عراق ایجاد کرده بود، به پرواز درآمدند. آمریکا امکان ایجاد پایگاه اسرائیلی در خاک عراق فراهم کرده بود؛ این پهپادها از پایگاه های اسرائیلی به پرواز درآمدند.

این در حالی است که مقام‌های عراقی روز سه‌شنبه ۱۹ می (دیروز ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۵) ادعاها درباره وجود اردوگاه یا پایگاه نظامی رژیم صهیونیستی در خاک عراق را رد کرده و تأکید کردند که بیابان‌های نجف و الانبار از هرگونه فعالیت از این دست خالی است.

مقداد میری، مدیر اداره روابط و اطلاع‌رسانی وزارت کشور عراق، اعلام کرد «تمام آنچه رخ داد، صرفا عملیاتی بود که طی ۴۸ ساعت و در جریان جنگ علیه ایران انجام شد».