برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال در ترکیه با توپ‌های جام جهانی

  4050228101

نخستین جلسه تمرینی تیم ملی فوتبال ایران در اردوی تدارکاتی آنتالیا برگزار شد.

به گزارش ایرنا، ملی‌پوشان از ساعت ۱۹ دوشنبه شب به وقت محلی در محل تمرین حاضر شدند و در آغاز، در سه گروه به انجام حرکات کششی و نرمشی پرداختند. سپس بازیکنان روی تشک‌های مخصوص تمرینات بدنی خود را ادامه دادند.

دروازه‌بانان تیم ملی نیز زیر نظر الین دینکا، مربی دروازه‌بان‌ها که از اردوی ترکیه به کادر فنی اضافه شده است، تمرینات اختصاصی خود را انجام دادند. جدیت و انگیزه بالای چهار دروازه‌بان تیم ملی در این بخش مشهود بود.

در ادامه بازیکنان در دو گروه زرد و قرمز تمرینات سرعتی و استارت‌های کوتاه را انجام دادند و سپس در قالب بازی «آقاوسط» با قانون تک‌ضرب به تمرین پرداختند. در این بخش تیمی که تعداد پاس‌های بیشتری ثبت می‌کرد، امتیاز بالاتری به دست می‌آورد.

توپ‌های رسمی جام جهانی نیز از امروز در اختیار ملی‌پوشان قرار گرفت و نخستین تمرین اردوی ترکیه با توپ‌هایی برگزار شد که قرار است در مسابقات جام جهانی مورد استفاده قرار گیرد.

روحیه و آمادگی بالای بازیکنان فضای پرنشاطی به تمرین داده بود و نشان می‌داد ملی‌پوشان از همین ابتدای اردو با انگیزه فراوان خود را برای حضور در جام جهانی آماده می‌کنند.

امیر قلعه‌نویی در جریان بخش‌های مختلف تمرین با دقت عملکرد بازیکنان را زیر نظر داشت و نکات فنی لازم را به آن‌ها منتقل می‌کرد.

در ادامه، بازیکنان وارد فاز تاکتیکی تمرین شدند؛ بخشی که کادر فنی تاکید ویژه‌ای بر اجرای دقیق دستورات فنی و حفظ نظم تیمی در کارهای دفاعی و هجومی داشت. همچنین برای بازیکنان برنامه‌های تشویقی و تنبیهی در نظر گرفته شده بود.

در کنار کادر فنی، بازیکنان باتجربه تیم ملی نیز تلاش می‌کردند تجربیات خود را به بازیکنان جوان‌تر منتقل کنند.

در بخش پایانی تمرین، گلزنی مهاجمان و بازیکنان تهاجمی مورد تاکید ویژه کادر فنی قرار داشت و با وجود خستگی ناشی از سفر، تمرینات با جدیت کامل دنبال شد.