رویترز: فرانسه مانع استفاده از حریم هوایی‌اش برای انتقال سلاح به اسرائیل شد

  4050111066

خبرگزاری رویترز به نقل از منابع آگاه گزارش داد که فرانسه از استفاده اسرائیل از حریم هوایی خود برای انتقال سلاح‌های آمریکایی برای جنگ علیه ایران خودداری کرد.

به گزارش ایرنا، یک دیپلمات غربی و دو منبع آگاه به رویترز گفتند که فرانسه به اسرائیل اجازه استفاده از حریم هوایی خود برای انتقال سلاح‌های آمریکایی مورد استفاده در جنگ علیه ایران را نداده است.

این منابع گفتند که این امتناع که در اوایل هفته اتفاق افتاد، اولین باری بود که فرانسه از زمان آغاز درگیری در ایران چنین کاری می‌کرد.

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا امروز در یک پست در شبکه اجتماعی تروث، به فرانسه به خاطر کمک نکردن در تجاوزات علیه ایران انتقاد کرد و این کشور را «بسیار بی‌فایده» خواند.

وی نوشت: کشور فرانسه اجازه نداد هواپیماهایی که به سمت اسرائیل (فلسطین اشغالی) می‌رفتند و حامل تجهیزات نظامی بودند، از فراز خاک فرانسه عبور کنند. ایالات متحده به خاطر خواهد سپرد.

این موضوع گواه دیگری بر افزایش شکاف بین اروپا و آمریکا بر سر تجاوز ایالات متحده و اسراییل به ایران است.