صدای مخالفت ، بیخ گوش ترامپ!

بیژن ایرانی، گروه سیاسی الف،   4041226104 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

 مدیر مرکز مبارزه با تروریسم دولت آمریکا  و همراه قدیمی ترامپ از کرسی خود استعفا داده است. جوزف کنت اقرار کرده که نمی تواند با وجدان راحت از جنگ با ایران حمایت کند. وی تصریح کرده که ایران حامل هیچ تهدید قریب الوقوعی علیه آمریکا نبوده و این رژیم صهیونیستی بوده که آمریکا را به جنگ افروزی علیه ایران سوق داده است. 

این موضع گیری و استعفای مقام ارشد دولت ترامپ خیلی زود با واکنش منفی رییس جمهور آمریکا رو به رو شد و وی با حمله به جوزف کنت سعی داشته او را فردی ناکارآمد معرفی کند. این تحول در نوع خود با سه نکته مهم همراه است. 

اول اینکه اگر دولت ترامپ در موقعیت پیروزی و دست برتر در جنگ افروزی علیه ایران قرار داشت هیچ دلیلی وجود نداشت که یک مقام ارشد امنیتی از این دولت استعفا دهد. به نظر می رسد در ادامه راه دومینوی استعفاها در دولت ترامپ ادامه یابد. موضوعی که در قالب آن افراد مختلف سعی دارند خود را از شکست های ترامپ و متحدانش در جنگ افروزی علیه ایران دور کنند. 

نکته دوم اینکه اقرار مدیر مرکز مبارزه با تروریسم آمریکا به اینکه ایران هیچ تهدید امنیتی قریب الوقوعی برای واشینگتن نبوده و نیست تا حد زیادی طرح های ترامپیست ها و جنگ طلبان در آمریکا با محوریت طرح ادعاهای واهی علیه ایران و یا حتی اجرای عملیات های پرچم دروغین جهت بهانه تراشی برای اقدامات تازه علیه کشورمان را به نقطه بن بست کشانده است. 

و در نهایت نکته سوم اینکه استعفای اخیر در دولت ترامپ در نوع خود از اوج گیری مخالفت ها نه فقط در عرصه سیاست داخلی آمریکا بلکه حتی در داخل دولت ترامپ با جنگ افروزی بی معنی علیه کشورمان حکایت دارد. موضوعی که در کنار شکست های میدانی آمریکایی ها و صهیونیست ها از کشورمان در حوزه نظامی و امنیتی از چالش های گسترده ترامپ در مواجهه با ایران حکایت دارد.

او عملا جنگی را آغاز کرده که هیچ فلسفه و چشم انداز روشنی نداشته و بدتر اینکه با تبعاتی همراه شده که هیچ برنامه ای را برای آنها ندارد و جالب اینکه کسی حتی در غرب نیز وی را پیروز این جنگ نمی داند.