ایران؛ نوک پیکان تنبیه فرقه اپستین !

بیژن ایرانی، گروه سیاسی الف،   4041225116 ۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

جنگ افروزی آمریکا و رژیم اشغالگر قدس علیه ایران و البته دفاع جانانه و همه جانبه کشورمان در برابر تجاوزات دشمن همچنان ادامه دارد. تقریبا اغلب تحلیلگران و رسانه های بین المللی از واکنش قاطع ایران شگفت زده شده اند. حتی نیویورک تایمز و دیگر نشریات غربی نیز اعتراف می کنند که ترامپ و همکارانش انتظار چنین واکنشی را از سوی ایران نداشتند.  

 اگر تاریخ حداقل ۳۰۰ سال اخیر ایران را به جز جنگ تحمیلی و دفاع مقدس ۸ ساله مرور کنیم یک واقعیت آشکار می شود و آن هم این است که ایران هیچگاه همچون برهه زمانی کنونی چنین قدرتمندانه و با عزت از خود دفاع نکرده است. دفاعی که البته به طور همزمان با تنبیه شدید متجاوزان نیز همراه شده است. این یک دستاورد بزرگ و تاریخی برای ایران است. کشوری که هم ابزارهای دفاع از خود را دارد و هم با شجاعت در برابر ابرقدرت ها و متحدانشان می ایستد و به آن ها هزینه و خسارت تحمیل می کند. 

 ایستادگی کنونی ایران در برابر آمریکا و رژیم اشغالگر قدس و یا بهتر بگوییم متجاوزان پرونده جفری اپستین موجب دلخوشی افکار عمومی در اقصی نقاط جهان شده است. اکنون بسیاری از ملت های جهان چشم امید به کشورمان دارند و آن را نوک پیکان تنبیه متجاوزان و مجرمان ارزیابی می کنند. این مسأله به خودی خود موقعیت ایران در عرصه بین المللی را ارتقا بخشیده و به یک امتیاز بزرگ برای کشورمان در جهان تبدیل شده است. دستاوردی که جز با خون شهدا و فداکاری رزمندگان اسلام و البته حضور گسترده مردم در صحنه محقق نمی شد.

تردیدی نیست که پس از جنگ جاری ایران بیش از گذشته به یک کشور الگو و بزرگ در چشم جهانیان تبدیل خواهد شد. موضوعی که یک کابوس بزرگ برای رقبا و مخالفان ایران است و می تواند تسهیل‌گر چشم اندازی به مراتب روشن تر برای کشورمان در آینده باشد.