بقایی: نقطه نظرات ایران به طرف آمریکایی منتقل شده است

  4041128058 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران اعلام کرد که صبح امروز (سه‌شنبه) طرف آمریکایی با وزیر خارجه عمان و مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت‌وگو کرده و نقطه نظرات ایران در خصوص هسته‌ای، رفع تحریم و چارچوب هرگونه تفاهم به طرف آمریکایی منتقل شده است.

به گزارش ایرنا، اسماعیل بقایی در گفت و گو با خبرنگار اعزامی ایرنا اعلام کرد که: دور دوم مذاکرات غیرمستقیم ایران آمریکا به نوعی از روز گذشته با یک دور گفتگوهای مقدماتی بین ایران و عمان آغاز شد و نقطه نظرات ایران تبیین گردید.

وی اضافه کرد: از ساعت ۱۰ به وقت ژنو، هر دو هیات ایرانی و آمریکایی در محل مذاکرات حضور دارند و تبادل پیام‌ها از طریق طرف عمانی عملا شروع شده است.

بقایی افزود: گفت‌وگوی طرف ایرانی و آمریکایی با مدیر کل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی این دور از مذاکرات را از دور گذشته متمایز می‌کند.

وی ادامه داد: هیات ایرانی با ترکیب و آمادگی کامل در هر دو حوزه فنی-هسته‌ای و اقتصادی )رفع تحریمها) در ژنو حضور دارد که نشانه جدیت ایران برای یک گفتگوی نتیجه محور است.

دور جدید مذاکرات غیرمستقیم تهران- واشنگتن جمعه ۱۷ بهمن ۱۴۰۴ در مسقط آغاز شد. در این گفت‌وگوها هیات‌های مذاکره کننده ایران و آمریکا، مجموعه‌ای از نظرات، ملاحظه‌ها و رویکردهای خود را از طریق بدر البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان به یکدیگر منتقل می‌کنند.

طرفین تاکنون گفت‌وگوها را خوب توصیف و برای تداوم این روند ابراز تمایل کرده‌اند.

جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان کشوری مسئولیت‌پذیر، با حداکثر بصیرت، شجاعت و جدیت برای پایان دادن به یک بحران غیرضروری در موضوع هسته‌ای کشورمان، در مذاکرات شرکت کرده و اگر طرف آمریکایی آمادگی و جدیت سیاسی برای رسیدن به نتیجه منصفانه و عادلانه داشته باشه، نیل به تفاهم در دسترس خواهد بود.