کشته شدن ۳۸۰ کارمند «آنروا» در جنگ غزه

  4041123041

کمیسر کل آنروا با هشدار درباره اینکه رژیم صهیونیستی قصد دارد این نهاد امدادرسانی بین المللی را در سرزمین‌های فلسطین منحل کند، از کشته شدن ۳۸۰ کارمند آنروا در جنگ غزه خبر داد.


 
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، کمیسر کل آژانس امداد و نجات سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) گفت: ما علیرغم فشارها همچنان در نوار غزه فعال هستیم.

«فیلیپ لازارینی» در ادامه مصاحبه با الجزیره افزود: از زمان آغاز جنگ در ۷ اکتبر ۲۰۲۳، بیش از ۳۸۰ نفر از کارکنان آنروا کشته شده‌اند.

وی با اشاره به اینکه «آنروا تحت فشار سیاسی و قانونی اسرائیل قرار دارد»،‌ تصریح کرد: بحران بودجه این آژانس به دلیل کارزار بدنام کردن که از سوی اسرائیل با آن روبرو هستیم، عمیق‌تر می‌شود. خدمت‌رسانی ما به دلیل کمبود بودجه 20 درصد کاهش یافته است.

کمیسر کل آنروا خاطرنشان کرد: فلسطینیان در غزه از آموزش محروم شده‌اند. ولی بازگشت دانش‌آموزان غزه به محیط آموزشی ضروری است. ما علیرغم خشونت‌ها به اداره مدارس خود در کرانه باختری نیز ادامه می‌دهیم.

لازارینی همچنین اعلام کرد: به دلیل تصمیمات اسرائیل، هیچ کارمند بین‌المللی این آژانس در کرانه باختری حضور ندارد. این در حالی است که آنروا باید بخشی از راه حل در هر روند سیاسی آینده برای فلسطینی‌ها باشد.

این مقام ارشد بین المللی در پایان سخنانش هشدار داد: اسرائیل قصد دارد آنروا را به ویژه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین منحل کند.