رئیس‌جمهوری کوبا: آماده دفاع در مقابل هرگونه تجاوز احتمالی هستیم  

  4041116128

رئیس‌جمهوری کوبا با اشاره به تهدیدات آمریکا اعلام کرد که هاوانا، آماده دفاع در مقابل هرگونه تجاوز احتمالی است.

به گزارش مهر به نقل از راشاتودی، «میگل دیاز-کانل» رئیس جمهوری کوبا اعلام کرد: روابط با کشورهای بریکس، روسیه و چین افق‌های جدیدی پیش روی کشورهای جنوب جهانی می‌گشاید.

وی ضمن اعلام آمادگی برای مذاکره با آمریکا خاطرنشان کرد: کوبا آماده گفت‌وگو با آمریکا بدون پیش‌شرط یا فشار است.

رئیس‌جمهوری کوبا با اشاره به تهدیدات آمریکا علیه این کشور گفت: هاوانا برنامه‌های دفاعی خود را برای پاسخ به هرگونه تجاوز بر اساس تجربه درگیری‌های اخیر بین‌المللی به‌روزرسانی کرده است.

دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا با پیروی از دکترین مونرو، آمریکای لاتین را حیات خلوت واشنگتن اعلام کرده و کشورهای مختلف این منطقه را تهدید به اقدام نظامی در صورت سرپیچی از فرامین کاخ سفید کرده است.