ترامپ: ۱۰ هزار معترض را در «مینه سوتا» بازداشت کردیم

  4041030122 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس‌جمهوری آمریکا از بازداشت ده هزار نفر از معترضان در مینه سوتا خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از الجزیره، دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا در نشستی خبری به مناسبت یکسالگی این دوره از ریاست‌جمهوریش گفت: ما ۱۰ هزار نفر از معترضان را در مینه سوتا بازداشت کردیم.

وی مدعی شد: دولت من در پایان دادن به جنگ‌ها از همه دولت‌های قبلی موفق‌تر بوده است.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد که یکی از دلایل اقدام نظامی او علیه ونزوئلا باز کردن زندان‌ها بوده است.

ترامپ گفت: من ونزوئلا را دوست دارم. آنها خوب با ما همکاری می‌کنند و رئیس‌جمهور دوره انتقالی بسیار خوب است و کارهای جالبی انجام داده است.

رئیس‌جمهور آمریکا افزود: شرکت‌های نفتی آماده سرمایه گذاری‌های بزرگ در ونزوئلا هستند.

ترامپ اظهار داشت: در مینه‌سوتا به دلیل بازگشایی مرزها در دوره بایدن حوادث وحشتناکی رخ داد. ده هزار نفر مجرم خطرناک در مینه سوتا هستند و ما نباید به آنها اجازه دهیم وارد کشورمان شوند.

رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه گفت: تمام دستاوردهای ما در یکسال گذشته در یک کتاب گردآوری شده است که از جمله آنها می‌توان به پایان دادن به تورم و رشد اقتصاد اشاره کرد.