خیال مدعیان صعود از لیگ یک با وی‌ای‌آر راحت می‌شود/ پای VAR به لیگ یک باز می‌شود

  4040203095

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، لیگ دسته اول فوتبال ایران پس از پایان بازی‌های هفته سی‌ام، به حساس‌ترین شرایط خود رسیده است.

خیال مدعیان صعود از لیگ یک با وی‌ای‌آر راحت می‌شود/ پای VAR به لیگ یک باز می‌شود

به گزارش فارس، در حال حاضر فجرسپاسی، صدرنشین ۶۲ امتیازی این رقابت‌ها با توجه به فاصله ۹ امتیازی با سایر رقیبان، خیالش را تا حد بسیار زیادی برای صعود به لیگ برتر راحت کرده اما چهار تیم پیکان ۵۴ امتیازی، آریو اسلامشهر و سایپا ۵۳ امتیازی و صنعت نفت آبادان ۵۲ امتیازی برای معرفی دومین تیم صعود کننده به لیگ برتر رقابت بسیار حساس و نفسگیری دارند.
نکته قابل توجه این است هر چهار تیم در چهار هفته باقی مانده دست کم باید ۲ بازی را مقابل دیگر مدعیان صعود برگزار کند.
در چنین وضعیتی برخی تیم‌های مدعی مثل پیکان و سایپا از فدراسیون فوتبال درخواست کرده‌اند بازی‌های باقی مانده با استفاده از سیستم VAR برگزار شود.
فدراسیون فوتبال هم در مکاتباتی که از حدود ۲۰ روز قبل با فیفا داشته، پیگیر اخذ مجوز استفاده از کمک داور ویدیوئی در لیگ دسته اول است و در آستانه اخذ این موافقت‌نامه است. در این میان به نظر می‌رسد استفاده از این سیستم حداقل برای ۲ هفته پایانی قطعی باشد اما با توجه به حساسیت جدولی اینکه زودتر از این زمان هم بتوان از این سیستم استفاده کرد، منطقی به نظر می‌رسد.

yektanetتریبون

آخرین عناوین