دولت اجازه رقابت شرکت دولتی با شرکت‌های خصوصی را نمی‌دهد

  4031116103 ۰ نظر، ۱ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون اول رئیس‌جمهور تأکید کرد: اجازه نمی‌دهیم که هیچ شرکت دولتی در دولت چهاردهم، در هیچ شرایطی با شرکت‌های خصوصی رقابت کند، تلاش می‌کنیم که فضای مساعدی برای شرکت‌های خصوصی قدرتمند ایجاد کنیم.

دولت اجازه رقابت شرکت دولتی با شرکت‌های خصوصی را نمی‌دهد

به گزارش ایسنا، محمدرضا عارف در نشستی با اعضای انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی، با تقدیر از مهندسان ایرانی که در داخل و خارج از کشور فعالیت می‌کنند، آنها را «مایه عزت» ایران دانست و گفت: مهندسان ایرانی هم از جهت کیفیت کار و هم از جهت پایبندی به اصول اخلاقی آنچنان درستکار و شریف هستند که یکی از مسئولان کشورهای همسایه در ملاقاتی به من گفت «‌مهندسان، تکنسین‌ها و کارگران ایرانی‌ که در کشور ما فعالیت می‌کنند نه تنها از جهت کیفیت کاری که حتی از جهت حیا و رعایت اصول اخلاقی کشورمان ‌به آنها اعتماد کامل داریم» و من صمیمانه به خاطر اینکه چنین عزتی را برای ما به ارمغان آورده‌اید از شما قدردانم.

معاون اول رئیس‌جمهور در این جلسه بعد از شنیدن مشکلات و موانعی که صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی در انعقاد قرارداد با کشورهای خارجی با وجود علاقه‌مندی بسیار زیاد آنها به این موضوع گفت: به خوبی درک می‌کنیم که مهندسان ایرانی و پیمانکاران کشور ما چقدر با علاقه و فداکارانه تلاش می‌کنند، گاهی آنان در داخل کشور هم با وجود آنکه مبالغ زیادی از دولت طلبکارند، در پرداخت بدهی‌هایشان دچار مشکل می‌شوند اما آنها همچنان با انگیزه به کار خود برای ایران ادامه می‌دهند.
عارف در ادامه با بیان آنکه مهندسان ما در داخل کشور هم مایه افتخار هستند گفت: کارهای بزرگ شما مهندسان در داخل کشور از ساخت اتوبان گرفته تا سدسازی‌ و ساخت مسکن، بزرگ و ماندگار است‌ و حل مشکلات شما را وظیفه خود می‌دانیم و اطلاع داریم که چقدر با وجود فشارهای بین‌المللی و تحریم‌ها کار شما ‌سخت است اما ما هم با تمام قدرت در دولت وفاق ملی تلاش خواهیم کرد که به جای مانع‌تراشی، موانع را از پیش پای شما برداریم.

بدون صادرات خدمات فنی و مهندسی، رسیدن به رشد برنامه هفتم توسعه دشوار است

عارف در ادامه گفت: ما تلاش می‌کنیم که در کوتاهترین زمان، مشکلات و موانع را با همفکری شما احصاء کرده و اقداماتی که نیاز به تصویب دولت دارد یا به وزارتخانه‌های صمت، سازمان توسعه تجارت و سایر دستگاه‌های دولتی مربوط می‌شود را به سرانجام برسانیم.
معاون اول رئیس‌جمهور با بیان آنکه رسیدن به رشدی که در برنامه توسعه هفتم بر ما فرض شده است بدون حضور صادرکنندگان بخش خدمات فنی مهندسی ممکن نیست، گفت: فعالیت را در این دولت جدی‌تر از گذشته بگیرید، با اقداماتی که در دولت وفاق ملی برای ایجاد و تعمیق ارتباط با اتحادیه اقتصادی اوراسیا صورت گرفته است، وقت آن است که این منطقه را به دقت مورد نظر قرار دهید. پروژه‌های این کشورها را بررسی کنید، ازبکستان، تاجیکستان، قرقیزستان، ارمنستان، کشورهای حوزه تمدنی مشترک هستند که علاقه بسیاری به همکاری با ما دارند، شما برنامه‌ها را آماده کنید و ما نیز به عنوان دولت ایران از شرکت‌های ایرانی در همه زمینه‌ها حمایت خواهیم کرد.

به جوانترها بگویید آینده‌نگرتر باشند

عارف در ادامه خطاب به اعضای انجمن صادرکنندگان خدماتی فنی و مهندسی که در جلسه حضور داشتند، گفت: شما با تجربه‌های این حوزه هستید و خودتان تجربه کافی دارید اما شما می‌توانید به جوانترهای این حوزه آموزش بدهید که نگاهشان به آینده باشند و عجله‌ای برای آنکه به سرعت به ثروت برسند نداشته باشند،  با دادن قیمت پایین‌تر از رقبا و ارائه کیفیتی بالاتر نسبت به آنها، باید کاری کنیم که طرف‌های خارجی با اصرار دنبالمان بیاید. ردپایی در این کشورها بر جای بگذارید که همیشه با خوبی و عملکرد درست از ایرانیان یاد کنند.

با خودمان رقابت نکنیم

معاون اول رئیس‌جمهور در ادامه گفت: ما در انعقاد قرارداد پروژه‌ها خصوصاً در خارج از کشور نباید با خودمان رقابت کنیم، در دولت وفاق ملی هر کجا که پای رقابت شرکت‌های دولتی و شرکت‌های خصوصی به میان بیاید، دستور داده شده است که شرکت های دولتی به نفع شرکت‌های خصوصی کنار بروند، مطمئن باشید که ما بخش خصوصی را جدی و قدرتمندانه حمایت خواهیم کرد تا فعال‌تر بشود.
عارف ادامه داد: با موافقتنامه تجارت آزاد با کشورهای عضو اتحادیه اوراسیا که از اول اردیبهشت ماه، قانون آن اجرایی می‌شود، ما باید برای حضور قویتر در منطقه اوراسیا آمادگی داشته باشیم.

صدور ضمانتنامه های دولتی

در این جلسه، اعضای انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی با بیان مشکلات پیش‌آمده به دلیل تحریم‌های ظالمانه و ضررهایی که به شرکت‌های صادرکننده خدمات فنی مهندسی ایرانی وارد شده است خواستار رفع برخی مشکلات و محدودیت‌های بانکی و  موانع حقوقی‌ شدند.
اعضای انجمن با بیان آنکه در صورت رفع موانع و مشکلات داخلی که بر سر راه توسعه فعالیت آنان وجود دارد، صادرات این خدمات در سال اول حداقل به ۶ میلیارد دلار خواهد رسید.
 عارف در این جلسه درباره صدور ضمانت‌نامه‌های دولتی برای شرکت‌های ایرانی که به دلیل مشکلات تحریم با مشکل صدور ضمانت‌نامه بانکی روبرو هستند، نیز دستور بررسی همه جانبه مسائل را صادر کرد و دستور داد وزارتخانه‌های صمت، اقتصاد و وزارت خارجه و سایر دستگاه‌های دخیل در این حوزه مسائل اصلی و مشکلات را بررسی و راهکارهای مربوط به آن را پیشنهاد کنند.
در این جلسه همچنین اعضای انجمن صادرکنندگان خدمات فنی و مهندسی حل مشکل  FATF را یکی از سکوهای پرش برای افزایش صادرات و انجام پروژه در کشورهای هدف برشمردند، احیای مجدد جوایز صادراتی از دیگر پیشنهاداتی بود که در این جلسه مطرح شد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  2. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  3. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  4. افشای جزئیات تازه از سفر بی‌بازگشت شهید رئیسی به آذربایجان شرقی/ پای اسرائیل در میان بود

  5. فرمانده نیروی دریایی سپاه: از نظر نظامی توانایی بستن تنگه هرمز را داریم اما.../ پاسخ سردار تنگسیری به تهدیدات نفتی ترامپ

  6. سران قوا مردم را برای حضور پرشور در راهپیمایی ۲۲ بهمن دعوت کردند

  7. بازداشت گروه سازمان‌یافته تهیه عکس غیراخلاقی در تهران/ زنی که با اهداف خاصی در خیابان برهنه می‌شد

  8. پزشکیان دستور جدید صادر کرد

  9. دلار به ۹۱ هزار تومان رسید؛ استیضاح همتی چه شد؟

  10. مجمع الجزایر اقتصاد ایران

  11. پلمب موزه اسباب‌بازی تهران به دلیل بی‌حجابی/ گزارش نامحسوسی که دردسرساز شد

  12. پاسخ عربستان به نتانیاهو: ملت فلسطین صاحبان اصلی سرزمین‌شان هستند

  13. پهپاد قاهر یک جنگندۀ بدون سرنشین است/ به دانشی رسیده‌ایم که فقط در دست آمریکا بود

  14. حدادعادل از دلایل فایده‌نداشتن مذاکره با ترامپ می‌گوید/ موافقان مذاکره،‌ استدلال کنند

  15. دعوت مراجع تقلید از مردم برای حضور باشکوه در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  16. محاسبات اشتباه برای تعطیلی/مدارس تهران امروز تعطیل نشد

  17. طالبان: انقلاب اسلامی ایران نمونه موفق حکومت اسلامی است

  18. سپاه پاسداران: ایران در کم‌نظیرترین وضعیت و موقعیت اقتدار قرار دارد/ القای مذاکره به عنوان حلال مشکلات، فریبکارانه است

  19. مسئله حقآبه ایران و افغانستان حل شد

  20. واکنش معنادار محسن رضایی به ادعای ترامپ

پربحث‌های هفته

  1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

  3. درخواست صدور ویزای ظریف به سفارت آلمان ارسال نشد

  4. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  5. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

  6. ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم/ اگر ما را در FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد

  7. مصالحه و گفت‌وگو با هوشیاری حداکثری!   

  8. آیا مشکل اصلی اقتصاد ما فقط تحریم است؟

  9. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  10. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  11.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

  12. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

  13. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  14. جزئیات برهنه شدن یک زن روی ماشین پلیس در اتوبان صیاد شیرازی مشهد

  15. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

  16. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  17. قالیباف: طبق آمارها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود

  18. واقعاً میزی برای مذاکره وجود دارد؟!

  19. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

  20. تجمع طرفداران قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی

  21. ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌گو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی

  22. دولت دارد چه کار می‌کند؟/ بحران هویت در پرونده هسته ای ایران/ اسم رمز حمله به نیروهای انقلاب !

  23. دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: با کفار هم می‌شود مذاکره کرد

  24. تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند به دلیل «اقدام خلاف عرف و شرع»

  25. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

آخرین عناوین