رونمایی از شهر شناوری نیروی‌دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی/ فرمانده سپاه: می‌توانیم در دریاها مقابل دشمنان بزرگ هماوردی پیروزمندانه داشته باشیم

  4031029146

یکی از شهرهای شناوری نیروی دریایی سپاه پاسداران با حضور سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه رونمایی شد.

رونمایی از شهر شناوری نیروی‌دریایی سپاه با حضور سرلشکر سلامی/ فرمانده سپاه: می‌توانیم در دریاها مقابل دشمنان بزرگ هماوردی پیروزمندانه داشته باشیم

به گزارش پایگاه خبری سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، در این مراسم فرمانده کل سپاه طی سخنانی گفت: مجموعه ای که امروز به اتفاق فرمانده محترم نیروی دریایی سپاه از آن بازدید کردیم یکی از پر شمار مجموعه های نگهداری سامانه های شناورهای تهاجمی و موشک انداز و مین ریز نیروی دریایی سپاه است. 

سرلشکر سلامی افزود: هر چند این مجموعه ای که امروز ملت عزیز ایران آن را مشاهده می کنند، خود یک مجموعه معظم و با عظمتی است ولی در قیاس با تمامیت قدرت دفاعی نیروی دریایی سپاه، کسر کوچکی از آن است.

وی با اشاره به آمادگی روز افزون توان رزم و توان دفاعی نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اضافه کرد: توان رزم این شناورها و سامانه های موشکی مستقر بر روی آن ها علاوه بر شناور های رزمی متعددی است که امروز در پهنه خلیج فارس، در سراسر گستره این آب های نیلگون، در حال گشت زنی برای سیادت و دفاع از مرزهای آبی میهن اسلامی ما هستند و مضاف بر شناورها و موشک انداز ها و سایر قابلیت هایی هستند که در جزایر و سواحل خلیج فارس و تنگه هرمز مستقر و آماده اجرای ماموریت می باشند. 

سردار سلامی خاطر نشان کرد: به فضل الهی طی سال های دور و نزدیک در نیروی دریایی سپاه پیشرفت های قابل ملاحظه ای هم در کمیت و هم در کیفیت سامانه های تهاجمی این نیرو حاصل شده است. 

وی در ادامه سخنان خود تصریح کرد: سرعت شناورهای رزمی در کنار افزایش برد و عمق دریانوردی آنها و قابلیت آنها برای عبور از امواج، با ارتفاعات بالا و دریاهای متلاطم و قابلیت دریانوردی دور در اقیانوس ها برای دفاع پیشتاز و مقدم از منافع حیاتی جمهوری اسلامی ایران محصول تلاش های گسترده مهندسان و کاربران عملیاتی این سامانه ها هم در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و هم در سازمان جهاد و خودکفایی نیروی دریایی سپاه و در کارخانجات شناور سازی نیروی دریایی می باشد. 

سرلشکر حسین سلامی ادامه داد: به فضل الهی هم برد دریانوردی هم سرعت دریانوردی شناورها و هم برد موشک های مستقر بر این شناورها و هم دقت آنها و هم قدرت تخریب آنها همگی با هم یک جهش و یک پیشرفت و ارتقاء قابل توجهی را یافته است، به شکلی که امروز نیروی دریایی سپاه قادر است علاوه بر جنگ نزدیک، از راه دور و جنگ دور از راه دور و جنگ نزدیک از نزدیک لایه های دفاعی متعددی را با حالت و راهبردی تهاجمی دنبال کند. 

فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با تاکید بر این مساله که هر روز بر تعداد تجهیزات و سامانه های پیشرفته نیروی دریایی افزوده می شود گفت: ما به ملت عزیز و بزرگ ایران اطمینان می دهیم که جوانان برومند و رشید این ملت قادرند در دریاها در مقابل دشمنان کوچک و بزرگ با هر استعدادی هماوردی شرافتمندانه و پیروزمندانه ای را انجام بدهند. 

سردار حسین سلامی اظهار داشت: این واقعیتی که من در بازدید از سامانه های موشکی هوافضا عرض کردم که امروز تونل های نگهداری شناورها و موشک های ما هرچند پرتعداد و طول های بسیار وسیع هستند اما همچنان ما با کمبود فضا برای جای دادن و متراکم سازی این توانایی در این سازه های نگهداری مواجه هستیم. 

وی گفت: ما مصمم هستیم با اراده قاطع و مستحکم، با همت بلند، گام های ثابت و قلب های مطمئن رزمندگانمان، هر زمان که اراده کنیم به اذن رهبر معظم انقلاب اسلامی و برای دفاع از شکوه این ملت، حادثه ها و حماسه های بزرگ و تاریخ سازی را در عرصه های مختلف دفاعی کشور رقم بزنیم.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  2. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  3. خرید و فروش طلا و سکه متوقف شد/ بذرافشان: همان‌قدر که قیمت‌ها هیجانی بالا رفته، منتظر ریزش قیمت‌ها هم باید باشید

  4. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  5. عارف: احساس نمی‌کنیم نفعی در معامله با آمریکا داشته باشیم/ ترامپ نشان داده قابل اعتماد نبوده

  6. در «یادداشت ریاست جمهوری» ترامپ علیه ایران، چه آمده؟

  7. واکنش حاجی‌زاده به تهدید ترامپ: جرأت حمله به ایران را ندارد

  8. ایلان ماسک: رادیو فردا و صدای آمریکا را تعطیل کنید

  9. سرلشکر باقری: دشمنان برای پذیرش هندسه قدرت جدید آماده شوند

  10. عراقچی: آمریکا در برجام بدعهدی کرد/ اعتماد به مذاکره نداریم

  11. برگزاری راهپیمایی ۲۲ بهمن/ پایتخت‌نشینان حاضر در میدان + تصاویر

  12. عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام: ۴۹ درصد جمعیت ایران در سال‌های قبل از انقلاب زیر خط فقر بودند

  13. قطعنامه ۲۲بهمن: دولت از کاهش ارزش پول جلوگیری کند

  14. ترامپ: درباره الحاق کانادا به آمریکا جدی هستم!

  15. حضور علیرضا دبیر در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  16.  منظور: پس از انقلاب امید به زندگی در ایران ۱۹ سال زیاد شد

پربحث‌های هفته

  1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

  2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

  3. درخواست صدور ویزای ظریف به سفارت آلمان ارسال نشد

  4. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

  5. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

  6. آیا مشکل اصلی اقتصاد ما فقط تحریم است؟

  7. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

  8. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

  9.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

  10. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

  11. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

  12. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

  13. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

  14. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  15. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

  16. ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌گو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی

  17. دولت دارد چه کار می‌کند؟/ بحران هویت در پرونده هسته ای ایران/ اسم رمز حمله به نیروهای انقلاب !

  18. دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: با کفار هم می‌شود مذاکره کرد

  19. تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند به دلیل «اقدام خلاف عرف و شرع»

  20. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

  21. اتفاقی عجیب در کرمان/ خاک پاشیدن به صورت وزیر آموزش و پرورش در مراسم تشییع یکی از دانش‌آموزان

  22. آقای عطاران اگر قرار بود به سوالی جواب ندهید چرا در نشست خبری شرکت کردید؟

  23. رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا، هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما ندارد

  24. نامه خرازی درباره تابعیت قهری و غیرقهری/ بحران قحط‌الرجال در دستگاه دیپلماسی!/ پرونده هسته ای دست کیست؟

  25. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

آخرین عناوین