پزشکیان: به چه زبانی بگوییم با کسی سر جنگ نداریم؟

  4030704114 ۱۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

  رئیس‌جمهوری در نشستی با جمعی از «اندیشه‌ورزان ارشد آمریکایی» گفت: دیگر با چه زبانی باید بگوییم که می‌خواهیم کشور و منطقه خودمان را آباد کنیم و با کسی سر جنگ نداریم؟

پزشکیان: به چه زبانی بگوییم با کسی سر جنگ نداریم؟

به گزارش ایسنا، مسعود پزشکیان رئیس جمهوری در آخرین روز سفر به نیویورک صبح چهارشنبه به وقت محلی، در نشستی با جمعی از «اندیشه‌ورزان ارشد آمریکایی» با بیان اینکه رویکرد اصلی بنده در رقابت‌های انتخاباتی این بود که ایران متعلق به همه ایرانیان است و باید همه کسانی که در ایران زندگی می‌کنند و به ایران دلبستگی دارند، بتوانند به اندازه سهم و توانمندی خود در مدیریت و ساختن کشور نقش ایفا کنند، تصریح کرد: مردم بر اساس همین نگاه به بنده اقبال کردند و حالا هم تلاش داریم با وفاق و همدلی در داخل، تعامل با همسایگان و دنیا ایران را به جایگاه شایسته خود برسانیم.

رئیس جمهور با بیان اینکه ما به دنبال حق، عدالت و انصاف هستیم، با هیچ کس در دنیا دعوا نداریم و البته زیر بار ظلم هم نخواهیم رفت، افزود: برای بنده قابل پذیرش نیست که وقتی در یک کشور مستقل مثل ایران اتفاقی برای یک فرد می‌افتد کشورهای غربی همه افکارعمومی دنیا را علیه ما بسیج می‌کنند، اما چگونه است که در برابر کشته شدن روزانه صدها کودک و زن بی‌گناه سکوت اختیار کرده و حتی از بانی این جنایات حمایت هم می‌کنند؛ آیا باید باور کنیم که ادعای آنها برای انسانیت و حقوق بشر واقعی است و نه برای پیشبرد اهداف و منافع‌شان!

پزشکیان جنایت رژیم صهیونیستی در ترور شهید هنیه در تهران به عنوان مهمان رسمی جمهوری اسلامی ایران، آن هم در روز تحلیف خود به عنوان رئیس جمهور را دقیقا اقدامی در تقابل با رویکردهای اعلامی وی برای تعامل با جهان توصیف و تصریح کرد: صهیونیست‌ها تلاش داشتند با پایین نشان دادن اقبال و مشارکت مردم در انتخابات ریاست جمهوری، ایران را تضعیف کنند، اما وقتی نقشه‌های آنها به شکست انجامید، تلاش کردند با یک اقدام تروریستی ما را وارد عرصه تقابل و درگیری کنند تا بعد به دنیا بگویند جمهوری اسلامی ایران همانگونه که ما می‌گوییم به دنبال تنش و درگیری است.

رئیس جمهور با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران برای جلوگیری از تشدید تنش و درگیری صبر پیشه کرد اما رژیم صهیونیستی وحشی‌گری و جنایت‌پیشگی خود را به اوج رسانده است، اظهار داشت: رژیم صهیونیستی با گسترش درگیری به لبنان مجددا تلاش دارد که پای ایران را به درگیری در منطقه باز کند، ما در برابر این توطئه خویشتن‌داری می‌کنیم، اما با توجه به شدت و گستردگی جنایات صهیونیست‌ها،‌ هم در داخل ایران و هم در منطقه احساسات عمومی به شدت جریحه‌دار شده و شاید وضعیت به شکلی از کنترل خارج شود.

پزشکیان با تاکید بر اینکه ما دیگر با چه زبانی باید بگوییم که می‌خواهیم کشور و منطقه خودمان را آباد کنیم و با کسی سر جنگ نداریم، گفت: ما به دنبال جنگ و درگیری نیستیم، اما وقتی هر روز به شکلی فشارها و اقدامات علیه ما تشدید شده و گسترش می‌یابد، شاید نتیجه چیزی بشود که ما نمی‌خواهیم. جواب منطق و نگاه ما این نیست که هر روز تلاش کنند پای ایران را به جنگ باز کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنانش، با بیان اینکه ما به برجام متعهد بودیم، اما آمریکایی‌ها و غربی‌ها همان زمان که برجام در حال اجرا بود هم جاسوسانی را همراه بازرسان آژانس به ایران اعزام می‌کردند تا با خرابکاری در تاسیسات هسته‌ای ایران، ایران را ناقض تعهدات خود معرفی کنند، خاطرنشان کرد: این روش آمریکایی‌ها است که بعد از هر توافقی، سعی می‌کنند به هر بهانه‌ای بار تعهدات طرف مقابل را افزایش دهند تا قدم به قدم او را به عقب رانده و تضعیف کنند و بعد خواسته‌های خود را به طرف ضعیف شده تحمیل کنند.

پزشکیان با طرح این سوال که ایران کدام تروریست را تربیت کرده، کدام اقدام تروریستی را مرتکب شده یا کدام گروه تروریستی را ایجاد و حمایت کرده است، گفت: در مقابل آمریکایی‌ها و از سوی دیگر صهیونیست‌ها به شکل روزمره مرتکب ترور می‌شوند و گروه‌هایی مثل داعش را ساخته و پشتیبانی می‌کنند؛ چه کسی با داعش جنگید و چه کسی آن را ایجاد کرد؟ قهرمان مبارزه با داعش چه کسی بود؟ و چه کسی ناجوانمردانه او را ترور کرد؟

رئیس جمهور با تاکید دوباره بر اینکه رویکرد اصلی ما به کار گرفتن همه توان و ظرفیت‌ها برای ساختن ایران است، افزود: ما با همسایگان و دیگر کشورهای دنیا هیچ مشکلی نداریم و حتی اعلام کردیم که به دنبال ایجاد شبکه ارتباطی گسترده‌ای در منطقه هستیم که اجازه مراودات و تبادلات آسان‌تر را به مردم همه کشورهای منطقه بدهد و به دنبال تمهید مقدمات امنیتی، اقتصادی و سیاسی این کار هستیم.

پزشکیان اظهار داشت: در مقابل رژیم صهیونیستی با ادعای مقابله با تروریست‌ها، نوزادان را در بیمارستان‌ها و کودکان را در آغوش مادران‌شان به وحشیانه‌ترین شکل ممکن به شهادت می‌رساند و حامیان او نیز می‌گویند که ما به دنبال آرام کردن منطقه هستیم؛ سوال بنده این است که اگر هدف این اقدامات آرام کردن منطقه است، اگر نمی‌خواستید منطقه را آرام کنید، چه اتفاقاتی می‌افتاد!؟

رئیس جمهور با بیان اینکه دفاع ما از مردم فلسطین دفاع اعتقادی از مظلوم در برابر ظالم است، تصریح کرد: هر چه که مردم فلسطین درباره آینده خودشان بخواهند و بپذیرند ما نیز همان را قبول داریم. اگر شما مدعی دفاع از دمکراسی هستید، اجازه دهید ساکنان آن سرزمین فارغ از دین و نژاد آزادانه سرنوشت خود را انتخاب کنند. چرا می‌خواهید جای ظالم و مظلوم را عوض کنید، صهیونیست‌ها فلسطینیان را آواره کردند یا برعکس؟ کدام یکی صدها هزار نفر از طرف مقابل را به وحشیانه‌ترین شکل ممکن ترور کرده و به شهادت رسانده است؟ خود شما اگر تا این حد مورد ظلم قرار بگیرید چه واکنشی خواهید داشت؟

پزشکیان در بخش دیگری از سخنانش به جنگ روسیه و اوکراین اشاره و خاطرنشان کرد: انصاف این است که بگوییم این زیاده‌خواهی آمریکا و غرب برای گسترش مرزهای ناتو بود که این وضعیت را به وجود آورد و حالا هم به روش‌های مختلف تلاش دارند با تداوم جنگ منافع خود را تامین کنند. اما در هر صورت جمهوری اسلامی ایران هیچ جنگی را به رسمیت نمی‌شناسد و اساسا باور داریم که جنگ به نفع هیچ کس نیست. ما نه به روسیه و نه به هیچ کشور دیگری کمک نمی‌کنیم یا سلاح نمی‌دهیم که بجنگد.

رئیس جمهور درباره تقویت روابط ایران با روسیه و چین نیز گفت: وقتی آمریکایی‌ها همه درها را به روی ما می‌بندند، نباید توقع داشته باشند ما هم دست بسته بمانیم یا برویم به آنها التماس کنیم که با ما تعامل داشته باشند. ما برای تامین نیازهای کشورمان، روابط خود را با کشورهایی که حاضرند بر اساس احترام و منافع متقابل با ما همکاری کنند، گسترش داده‌ایم. اگر امکان تعامل با کشورهای غربی هم فراهم شود از آن استقبال می‌کنیم، اما قطعا دوستانی که با ما در روزهای سخت همکاری داشتند را فراموش نخواهیم کرد.

پزشکیان با طرح این سوال که مقصر بی‌اعتمادی عمیق میان ایران و آمریکایی‌ها و غربی‌ها کدام طرف است؟ افزود: چه کسی از صدام در حمله به ایران حمایت کرد؟ آیا می‌توان پذیرفت که بمب‌های شیمیایی و موشک‌هایی که مردم ایران را هدف قرار دادند، بدون مجوز و چراغ سبز آمریکا در اختیار رژیم بعث قرار گرفته باشد؟ ما از گفتگو برای رفع بی‌اعتمادی استقبال می‌کنیم اما زیر بار زور نمی‌رویم و هر کاری لازم باشد انجام می‌دهیم تا کسی جرات حمله به خاک ما را نداشته باشد.

رئیس جمهور اظهار داشت: اگر طرف‌های غربی به تعهدات خود در مقابل ایران پایبند باشند و اعتمادسازی شود، می‌توانیم درباره مسائل دیگر گفتگو و تفاهم کنیم.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۶۱۴۸۱۲۲۰:۵۹:۴۰ ۱۴۰۳/۷/۴
ایا عقلایی است زمانیکه توسط برخی دول متخاصم که حتی یک بازرس در تاسیسات خود نداشته و ذرادخانه بالغ بر ۴۰۰ کلاهک اتمی دارند ، تهدید نامتعارف اتمی میشوید،همچنان علاوه بر خیل بازرسان و دوربین های موجود دنبال بازرسان بازرسان و جاسوسان بازرس نما بگردید تا در تاسیسات هسته ای مستقر و با خواسته آنها صنعت هسته ای ایران را با بتون ریزی و اوراق کردن سانتریفیوژها تخریب کنید این کار چه نامی میتواند داشته باشد
ناشناس۳۶۱۵۱۴۹۰۷:۴۸:۳۲ ۱۴۰۳/۷/۵
بله، عاقلانه است. حتی اگر یک تحریمم لغو بشه، از خدامونه.
ناشناس۳۶۱۴۸۳۶۲۱:۳۵:۵۰ ۱۴۰۳/۷/۴
چه بخواهیم چه نخواهیم اگر صلح میخواهیم باید هر لحظه برای جنگیدن اماده باشیم
ناشناس۳۶۱۴۹۵۱۲۳:۲۷:۴۳ ۱۴۰۳/۷/۴
به چه زبونی بگیم که ما سر جنگ نداریم اما اگر یک لحظه سلاح رو زمین بذاریم ، امریکا و اسراییل ، ما رو نابود میکنن . ... باید قوی بود .
ناشناس۳۶۱۴۹۵۷۲۳:۳۲:۲۰ ۱۴۰۳/۷/۴
چی شد
ناشناس۳۶۱۵۱۰۴۰۶:۵۰:۵۳ ۱۴۰۳/۷/۵
صحبت از تضعیف اقتداررکشور نمی‌توانند از جانب دوستان باشد
ناشناس۳۶۱۵۱۲۶۰۷:۰۷:۴۹ ۱۴۰۳/۷/۵
تجربه ثابت کرده هر زمان صدای بدبخت شدیم و خزانه خالی است و ...را برخی سر دادند موج تحریمها به کشور سرازیر شد ۱۴۰۳/۰۷/۵
ناشناس۳۶۱۵۱۳۹۰۷:۴۰:۰۹ ۱۴۰۳/۷/۵
بازدارندگی هسته‌ای نظریه‌ای است که از سوی کنت والتز در سال ۱۹۸۱ مطرح شد. در این نظریه، ابزار بازدارنده در حد سلاح‌های اتمی و امکانات رساندن آنها به دشمن است. والتز با ارائه این نظریه بیان کرد که هراس از خرابی‌های سلاح هسته‌ای پایدارترین ویژگی نظم بین‌المللی است و بنابراین هیچ دلیلی برای نگرانی در مورد گسترش این سلاح‌ها در نظام بین‌الملل وجود ندارد. همان گونه که در طول جنگ سرد بازدارندگی هسته‌ای به جای خلع سلاح به ویژگی مسلط روابط قدرت‌های بزرگ تبدیل شد و ثبات را پدید آورد، بعد از جنگ و در شرایط بحرانی نیز می‌تواند ثبات‌بخشروابط میان دولت‌ها باشد. به نظر والتز در محیط آنارشیک بین‌المللی که امکان همکاری میان دولت‌ها محدود است و آنها را به خودیاری برای تأمین بقا و امنیت وامی‌دارد، سلاح‌های هسته‌ای هم به دلیل قدرت بازدارندگی که در مقابل تهدیدات بیرونی دولت‌ها ایجاد می‌کنند و هم به دلیل افزایش هزینه جنگ، باعث کاهش وقوع آن شده و امنیت فیزیکی و سرزمینی دولت‌ها را حفظ می‌کنند؛ بنابراین قدرت بازدارندگی این سلاح‌ها باعث ایجاد امنیت برای دولت و کاهش فشارهای رقابتی میان آنها و رقبای منطقه‌ای و ایجاد ثبات استراتژیک برای نظام بین‌الملل می‌شود.از نظر والتز افزون بر کشورهای هسته‌ای موجود اگر کشور دیگری نیز به سلاح هسته‌ای دست یابد، نباید چندان نگران بود. برعکس؛ آن چه نگران کننده و باعث احتمال وقوع جنگ می‌شود گسترش سلاح‌های متعارف است؛ زیرا امکان استفاده از آنها توسط دولت‌ها زیاد است. به نظر او در جهان با سلاح‌های متعارف، دولت‌ها در مورد برد و باخت خود نگران‌اند؛ حال آن که در جهان با سلاح‌های هسته‌ای نگرانی دولت‌ها، بقا و یا نابودی آنها است. در مجموع بازدارندگی هسته‌ای والتز بر سه پیش‌فرض استوار است: ۱- احتمال وقوع جنگ عمده میان دو دولت دارای سلاح هسته‌ای، کم است؛ ۲- احتمال جنگ، بحران و استفاده محدود از نیرو بین دو دولت بی‌بهره از تقارن هسته‌ای در یک منطقه زیاد است؛ ۳- احتمال جنگ و بحران دو دولتی که دارای سلاح هسته‌ای نباشند، بسیار زیاد است.
ناشناس۳۶۱۵۱۴۲۰۷:۴۲:۲۷ ۱۴۰۳/۷/۵
رو قوی شو گر راحت جهان طلبی ...که در قاموس طبیعت ضعیف پایمال است ...دستیابی ایران به قدرت نامتعارف میخ ثبات ایران خواهد شد و برای همیشه تفکر تجزیه ایران مطابق نظریه خاخام یهودی برنارد لوییس را از ذهن توطعه گران پاک میکند
ناشناس۳۶۱۵۱۶۲۰۸:۰۶:۴۲ ۱۴۰۳/۷/۵
اقاي دكتر پزشكيان .. در فضاي بين الملل اگر قوي نباشي همه با شما جنگ دارند چون در آنجا فقط بهره بردن از حداكثر منافع مطرح مي باشد
عمران۳۶۱۵۲۵۴۰۸:۵۳:۲۳ ۱۴۰۳/۷/۵
دنیا بی رحم است باید در عین صلح طلبی عاقل بود و ساده لوحی خودش عامل جنگ است.
علی۳۶۱۵۲۶۳۰۸:۵۸:۳۶ ۱۴۰۳/۷/۵
تجربه نشون داده هر وقت در میدان قوی بودیم مزاکره موثر بوده و هر وقت ضعیف عمل کردیم در مزاکرات هم توفیقی نداشتیم
ناشناس۳۶۱۵۲۸۴۰۹:۰۵:۱۲ ۱۴۰۳/۷/۵
آقای پزشکیان در جهت کاهش اتلاف منابع کشور در پروژه های شرکت های ضرر ده دولتی که عمدتا ضرر ه هستند بهتر است دستور فرمایید درآمد و افزایش فاقد توجیه مدیران و کارکنان دولت شما مستمرا نظیر بسیاری از کشورهای دنیا و مطابق توصیه های مبارزه با فساد سازمان ملل پایش شوند تا جلوی اتلاف منابع کشور گرفته شود این مقام بر خلع سلاح کشور است
yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

  1. در فضیلت «نصیری» نشدن!

  2. افشاگری بزرگ درباره قدرت نظامی ایران/ آنچه تا حالا دیده اید نوک کوه یخ بوده است! / سلاح هایی قوی تر از بمب هسته ای در اختیار داریم!

  3. سکانداری تورم

  4. واکنش مدیران صداوسیما به نظرسنجی پُرحاشیه ادامه دارد

  5. واکنش آموزش و پرورش به خبر مادری که در ازای هزینه ثبت‌نام فرزندش مجبور به نظافت مدرسه شد

  6. پروازها به مقاصد اروپایی باطل شد

  7. گفتگو با دانشجوی جنجالی که از پزشکیان وقت سخنرانی گرفت | دنبال پست گرفتن نیستم

  8. تصویر دیده نشده از پزشکیان در پرونده‌های ساواک

  9. سردار فدوی: اراده کنیم کل صهیونیست‌ها را از بین می بریم

  10. مزدا ۳ با چهره‌ای متفاوت در ایران

  11. اظهارات جدید ترامپ درباره سردار سلیمانی/ او قصد نابودی ارتش آمریکا را داشت

  12. نجاتِ جانِ زن جوان در "پارکِ مللِ ساری" توسطِ پلیس

  13. حمله یک بیمار با چاقو به دندانپزشک در مطب

  14. واشنگتن‌پست: نتانیاهو قصد حمله به اهداف نظامی ایران را دارد

  15. حضور سردار قاآنی در مراسم استقبال از پیکر شهید نیلفروشان

پربحث‌های هفته

  1. FATF به سرنوشت برجام دچار نشود!

  2. در فضیلت «نصیری» نشدن!

  3. بازنگری در دکترین نظامی ایران؟

  4. نتانیاهو، معمار شکست های پی در پی 

  5. گرانی را فراموش کنید؛ فقط فیلترینگ !

  6. زبان فارسی،ذهن عبری!

  7. پزشکیان: به پرونده حمله به سفارت آذربایجان رسیدگی خواهیم کرد

  8. سکانداری تورم

  9. موساد برای آتش‌بس در لبنان شرط گذاشت

  10. افشاگری بزرگ درباره قدرت نظامی ایران/ آنچه تا حالا دیده اید نوک کوه یخ بوده است! / سلاح هایی قوی تر از بمب هسته ای در اختیار داریم!

  11. چرا آمریکا این دفاع ضدموشکی را به اسراییل داد

  12. چرا بایدن از ماجراجویی صهیونیست‌ها علیه ایران نگران است؟!

  13. یک پرسش ساده از وزیر محترم بهداشت

  14. نکته ای قابل‌تامل درباره اقدام احتمالی اسرائیل علیه ایران

  15. صحبت های جنجالی بیژن عبدالکریمی درباره گشت ارشاد !

  16. کیهان: چرا اصرار دارند که کشور، عبرت‌های FATF را از نو تجربه کند؟

  17. چرا می خواهند ایران را در طوفان‌الاقصی شریک کنند؟!

  18. پرده‌برداری مشاور فرمانده سپاه از یک اتفاق ویژه در حمله موشکی ایران

  19. سالگرد طوفانی که اسراییل را در نوردید

  20. توزیع شناسنامه الکترونیک افغان‌ها در ایران آغاز می‌شود

  21. دادگستری اصفهان: اتهام زن و شوهر اصفهانی به نگهداری گربه محدود نمی‌شود

  22. دشمن دیرینه ایرانیان

  23. واکنش مدیران صداوسیما به نظرسنجی پُرحاشیه ادامه دارد

  24. انتقاد تند روزنامه جمهوری اسلامی به سید حسن خمینی

  25. یک هشدار قابل‌تامل در مورد لبنان

پربحث‌های هفته

  1. در فضیلت «نصیری» نشدن!

  2. بازنگری در دکترین نظامی ایران؟

  3. نتانیاهو، معمار شکست های پی در پی 

  4. افشاگری بزرگ درباره قدرت نظامی ایران/ آنچه تا حالا دیده اید نوک کوه یخ بوده است! / سلاح هایی قوی تر از بمب هسته ای در اختیار داریم!

  5. زبان فارسی،ذهن عبری!

  6. پزشکیان: به پرونده حمله به سفارت آذربایجان رسیدگی خواهیم کرد

  7. موساد برای آتش‌بس در لبنان شرط گذاشت

  8. کیهان: چرا اصرار دارند که کشور، عبرت‌های FATF را از نو تجربه کند؟

  9. پرده‌برداری مشاور فرمانده سپاه از یک اتفاق ویژه در حمله موشکی ایران

  10. دشمن دیرینه ایرانیان

  11. انتقاد تند روزنامه جمهوری اسلامی به سید حسن خمینی

  12. انتقاد رسایی از تابعیت فرزندان ظریف و انتصاب او در دولت

  13. روایت باهنر از توصیه به قالیباف درباره کابینه پزشکیان/ نظر ابطحی درباره سفر قالیباف به بیروت

  14. هشدار جدی ایران به کشورهای حوزه خلیج فارس

  15. هشدار رسایی به پزشکیان درباره ظریف/ نامه مهم نمایندگان مجلس به شورای‌عالی امنیت‌ملی/ خبرهای خوب وزیر ارتباطات درباره رفع فیلترینگ

  16. توضیح درباره سفر فرزندان قالیباف به بیروت/ روایت عراقچی از توقف مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا

  17. دکترین ضاحیه را بشناسید

  18. آخرین اخبار از وضعیت سردار قاآنی | از شایعه تا واقعیت

  19. روایت مهاجرانی از واکنش رهبر انقلاب به توهین‌های مهدی نصیری علیه او

  20. سردار قاآنی؛ مغز متفکر سپاه یا خلبان جنگنده/ تحصیلات و تخصص های سردار قاآنی

  21. درخواست رندانه اردوغان از روسیه و ایران

  22. وزیر ارتباطات: گشایش در فیلترینگ با نگاه کارشناسی اتفاق می‌افتد

  23. سخنرانی پزشکیان در دانشگاه تهران/ تنش در جلسه با اعتراض برخی دانشجویان/ رئیس‌جمهور: دانشجو که شلوغ نمی‌کند، بگذارید حرفم را بزنم

  24. نظرات برگزیده مخاطبان الف: اسرائیل فقط با حمایت آمریکا قادر با ادامه حیات است/ FATF نباید به مسئله جناحی تبدیل شود

  25. گفتگو با دانشجوی جنجالی که از پزشکیان وقت سخنرانی گرفت | دنبال پست گرفتن نیستم

آخرین عناوین