عقب‌نشینی شبانه نظامیان اسرائیلی از غزه

  4030119072

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی از عقب‌نشینی کامل نظامیان اسرائیلی از جنوب غزه خبر داد.

عقب‌نشینی شبانه نظامیان اسرائیلی از غزه

به گزارش ایسنا، رسانه‌های رژیم صهیونیستی روز یکشنبه خبر داده‌اند تمام نیروهای زمینی ارتش اسرائیل از جنوب غزه خارج شده‌اند.

رادیو ارتش رژیم صهیونیستی می‌گوید لشکر ۹۸ ارتش اسرائیل با سه تیپ خود، شب گذشته و پس از چهار ماه جنگ با نیروهای فلسطینی در نزدیکی خان‌یونس، از این منطقه خارج شده‌ است.

رسانه‌های عبری گزارش دادند که تنها لشکر باقی‌مانده در نوار غزه، لشکر ۱۶۲ و نیز تیپ «ناحال» است. تیپ ناحال بر جاده‌ای که نوار غزه را به ۲ قسمت تقسیم می‌کند و اسرائیل از طریق آن مانع از بازگشت غزه‌ای‌ها از جنوب به شمال می‌شود، کنترل دارد.

پس از انتشار این اخبار، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی هم اعلام کرد تمام نیروهای زمینی به‌جز یک تیپ از جنوب غزه خارج شده‌اند.

نشریه یسرائیل هیوم به نقل از منابع سیاسی نوشت ماموریت ارتش اسرائیل در خان‌یونس، از بین بردن تیپ‌های حماس و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بود اما در حال حاضر نمی‌تواند درباره آزاد کردن اسرا، «به دستاورد بیشتری برسد».

«ایتای بلومنتال» کارسناس شبکه ۱۱ تلویزیون رژیم صهیونیستی می‌گوید: «از این پس فلسطینی‌های ساکن در جنوب غزه می‌توانند آزادانه تردد کنند و از رفح تا خان یونس، مرکز غزه و هر نقطه از جنوب به خانه‌های خود بازگردند؛ موضوعی که به عنوان اهرم فشار در مذاکرات مبادلاتی مورد استفاده قرار نگرفت».

وبگاه العربی الجدید نیز در این باره نوشت: ارتش رژیم صهیونیستی پس از ایجاد یک منطقه حائل امنیتی جدید در ماه‌های اخیر یا به اصطلاح نوار امنیتی، با استقرار نیروهای خود در اطراف نوار غزه، مجدداً صفوف خود را سازمان‌دهی کرد که به قیمت خروج از اراضی تحت اشغال نوار غزه انجام شد.

وبگاه شبکه عبری زبان ۱۲ نیز نوشت که ارتش اشغالگر در این مرحله از مانور زمینی، عملیات نظامی در خان یونس را به پایان رسانده و سربازان نیز خروج خود را از آنجا تکمیل کردند و نیروهای چهار تیپ‌های مختلف در کریدور «نیتزانیم» در شمال نوار غزه در منطقه بیت حانون باقی ماندند.

این شبکه افزود که ارتش اشغالگر در مرحله بعدی بر اساس داده‌های اطلاعاتی به انجام حملات در مناطق مختلف نوار غزه متکی خواهد بود.

این کانال عبری زبان اضافه کرد که این حملات بر اساس داده‌های اطلاعاتی جمع آوری شده در طول دوره گذشته انجام شده و جمع آوری این داده‌ها در این دوره نیز ادامه خواهد داشت و همچنین رایانه‌های توقیف شده در نوار غزه، «ارتش را به مکان‌هایی هدایت می‌کند که قبلاً به آنها نرسیده بود.

اشغالگران مایل هستند تقسیم غزه را به عنوان ابزاری برای تحت فشار قرار دادن حماس برای دستیابی به توافق و بازگرداندن اسرای اسرائیلی حفظ کنند.

این کانال عبری ادامه داد که ارتش اشغالگر خود را برای عملیات نظامی در رفح آماده می‌کند و خروج از خان یونس ممکن است در چارچوب بازسازی نیروها قبل از عملیات در آنجا باشد.

الجزیره نیز به نقل از رسانه‌های عبری گزارش داده عقب‌نشینی لشکر ۹۸ از جنوب غزه، در چارچوب تدارک ارتش اسرائیل برای حمله به رفح است.

در این رابطه روزنامه یدیعوت آحارونوت به نقل از ارتش اشغالگر نوشت: آماده ادامه علمیات علیه گردان‌های حماس می‌شویم که عملیاتی علیه آنها در دیر البلح و رفح نداشتیم.

این روزنامه به نقل از منابع ارتش افزود: در صورت لزوم به خان یونس بازخواهیم گشت. طبق این گزارش، ارتش اشغالگر مدعی شده این عقب نشینی تحت فشار آمریکا انجام نشده و ارتباطی بین عقب‌نشینی از خان یونس و فشار آمریکا نبوده است.

به گفته ارتش اشغالگر، یکی از دلایل عقب‌نشینی ایجاد اماکنی برای آوارگانی است که در آینده از آنها درخواست خواهد شد رفح را ترک کنند.

یک مقام امنیتی رژیم صهیونیستی هم به یدیعوت آحارونوت گفت عملیات زمینی در غزه پایان نیافته است.

«بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی بارها بر حمله به رفح، منطقه‌ای که میزبان بیش از یک میلیون آواره فلسطینی است، اصرار کرده است.

نتانیاهو مدعی است «برای پیروزی کامل بر حماس» ارتش رژیم صهیونیستی باید به رفح حمله و تیپ‌های باقی‌مانده شاخه نظامی حماس را از میان بردارد. 

این در حالی است که به اذعان رسانه‌های غربی، حماس توان نظامی خود را در غزه حفظ کرده است.

در این میان، حتی متحدان رژیم صهیونیستی از جمله آمریکا و کشورهای غربی نیز درباره حمله تمام‌عیار به رفح و تشدید بحران انسانی در این منطقه که با مصر هم‌مرز است، هشدار داده‌اند. 

نشریه پالتیکو پیشتر خبر داده بود آمریکا در پشت‌پرده به حمله محدود رژیم صهیونیستی به رفح با هدف ترور اعضای ارشد حماس چراغ سبز نشان داده است.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. آقایان «روحانی» و «ظریف»، نظری ندارید؟!

  2. نقد، آری؛ تندروی و توهین نه!

  3. دشواری پزشکیان در «راه» کابینه

  4. دولت و مردم تا دیر نشده کاری کنند...

  5. سردار رضایی: طرح نور تعطیل بردار نیست

  6. مناظر شهری دیدنی کره شمالی

  7. در اداره پست چه خبر است؟!

  8. دقیقا چه زمانی آمریکا خواست با ایران توافق کند؟!

  9. پزشکیان: به همه می گوییم در تشکیل کابینه کمک کنند اما آدمهای خودشان را معرفی می کنند

  10. انتقاد رسانه اصولگرا از اهانت به ظریف در حاشیه نمازجمعه / چرا برخی اعضای شورای شهر منتقد زاکانی شده‌اند؟

  11. نمونه ای از یک دیپلماسی موفق اقتصادی

  12. مرتضوی: تمام بدهی‌های سازمان تأمین اجتماعی را پرداخت کردیم

  13. واکنش وزیر ارشاد به استخدام برادرزاده اش در وزارت بهداشت

  14. صدور کیفرخواست رائفی‌پور/ واکنش زاکانی به تهدید استعفای برخی از اعضای شورای شهر/ ماجرای حمله تندروها به پویانفر

  15. آشی که نباید خیلی شور شود!

  16. تاکید قالیباف بر بررسی علل مشارکت پایین مردم در انتخابات/ یک پیشنهاد خوب به سعید جلیلی

  17. قالیباف: باید دغدغه‌ ۱۴ میلیون نفری که به پزشکیان رای ندادند لحاظ شود

  18. یک سیلی سخت دیگر به صهیونیست ها

  19. واکاوی علت حضور کمرنگ مردم در انتخابات

  20. زن و سیاهپوست بودن رقیب، برگ برنده ترامپ یا عامل شکست او ؟

  21. سخت است آقای پزشکیان ...

  22. با زنجیرزنان بی‌حجاب چه باید کرد؟  

  23. کاپشن پوشیدن پزشکیان یا استفاده او از کت و شلوار چقدر مهم است؟

  24. انسداد ۳۰۰ کیلومتر از مرزهای شرق ایران با دیوارهای ۴ متری

  25. ظریف: قانون اقدام راهبردی در مورد مذاکرات هسته‌ای باید رعایت شود/ آماده گفت‌وگو هستیم

آخرین عناوین