گاردین: اسراییل به دنبال نابودی آنروا است  

  4030113004

روزنامه انگلیسی گاردین در گزارشی نوشته است که اسراییل به دنبال نابودی آنروا است

به گزارش  مهر، روزنامه گاردین به نقل از منابعی در سازمان ملل تاکید کرد که رژیم صهیونیستی طرحی را برای انحلال آژانس آن روا در مقابل ارسال کمک‌های بیشتر به غزه ارائه داده است.

منابع مذکور عنوان کردند که طرح انحلال آن روا با این هدف ارائه شده که اگر گرسنگی در غزه اتفاق افتاد، سازمان ملل همدست و شریک در آن شناخته نشود.

گاردین به نقل از این منابع تاکید کرد که این طرح رژیم صهیونیستی در راستای برنامه‌های طولانی مدت این رژیم با هدف نابودی آن روا ارائه شده است.

چندی پیش نیز، آژانس امداد و کار سازمان ملل برای آوارگان فلسطینی (آن روا) با هشدار درباره قحطی در سراسر غزه خواستار اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی جهت اجرای حکم دیوان بین‌المللی دادگستری در زمینه ورود کمک‌های انسانی به نوار غزه شد.

«فیلیپ لازارینی» کمیسر کل آژانس آن روا در این زمینه اعلام کرد که اجرای حکم دیوان بین‌المللی دادگستری برای ورود سریع کمک‌ها به نوار غزه مستلزم آن است که اسرائیل موضع خود را تغییر داده و اجازه دهد کمک‌ها به شکل روزانه به شمال غزه برسد. همچنین اسرائیل باید گذرگاه‌های زمینی اضافی را بازکند.

لازارینی در ادامه خواستار انجام یک اقدام جدی برای جلوگیری از قحطی در نوار غزه شده و از کشورهای عضو دیوان بین‌المللی دادگستری خواست تا فشار بیشتری برای اجرای احکام دادگاه لاهه علیه اسرائیل وارد کنند.

اخیراً قضات دیوان بین المللی دادگستری در تصمیمی متفق القول به اسرائیل دستور دادند تا تمامی اقدامات لازم و مؤثر را برای اطمینان از ورود مواد غذایی اولیه به نوار غزه بدون تأخیر انجام دهد.

دیوان دادگستری بین‌المللی همچنین از رژیم صهیونیستی خواست تا تضمین کند نظامیان این رژیم حقوق فلسطینی‌ها در غزه را نقض نمی‌کنند.

دادگاه لاهه همچنین رژیم صهیونیستی را ملزم به افزایش ظرفیت و تعداد گذرگاه‌های زمینی به غزه کرد و از این رژیم خواست این گذرگاه‌ها را تا زمانی که لازم باشد باز نگه دارد.

کمیسر کل آن روا فاش کرد که اسرائیل اطلاع داده با ارسال کاروان‌های کمک‌رسانی به شمال غزه موافقت نمی‌کند.

در این زمینه سازمان ملل متحد هشدار داد که نوار غزه با قحطی قریب الوقوع مواجه است و در حال حاضر بیش از ۱.۱ میلیون فلسطینی در غزه از ناامنی غذایی شدید رنج می‌برند.

از سوی دیگر سخنگوی صندوق کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در گفت و گو با شبکه آمریکایی ABC گفت که اسرائیل مسئولیت قانونی برای اجازه ورود کمک‌های بیشتر به نوار غزه را بر عهده دارد.

سخنگوی یونیسف با اشاره به وضعیت فوق بحرانی کودکان در نوار غزه اعلام کرد که این کودکان علاوه بر گرسنگی و مجروحیت و سایر بحران‌هایی که در جریان جنگ درگیر آن شده‌اند به شدت از نظر روانی آسیب دیده‌اند و به این فکر می‌کنند که یک روز از همین روزها در رخت خواب خود خواهند مرد.

براساس گزارش یونیسف تا کنون بر اثر جنگ در غزه ۱۳ هزار و ۷۵۰ کودک به شهادت رسیده‌اند.

آژانس آن روا اخیراً گزارش داد که جلوگیری از ورود کمک‌های انسان دوستانه به غزه توسط اشغالگران، سیستم بشردوستانه در این باریکه جنگ زده را در معرض خطر بیشتر قرار می‌دهد و منجر به عواقب جدی در سطوح بشردوستانه و حقوق بشر می‌شود.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. جدیدترین خوش‌خدمتی تشکیلات خودگردان فلسطین به آمریکا و رژیم صهیونیستی

    2. درخواست صدور ویزای ظریف به سفارت آلمان ارسال نشد

    3. ادعای میرسلیم: آمادگی فنی لازم را برای پیوستن فوری به FATF نداریم/ اگر ما را در FATF هم بپذیرند، با وجود تحریم‌ها، اثر مثبتی ندارد

    4. گوشت قربانی قدرت های بزرگ!

    5. مصالحه و گفت‌وگو با هوشیاری حداکثری!   

    6. آیا مشکل اصلی اقتصاد ما فقط تحریم است؟

    7.  تحليلی بر دو مصاحبه هسته ای؛ آیا ايران به سمت تسليحات هسته ای حرکت مي کند؟

    8. جزئیات برهنه شدن یک زن روی ماشین پلیس در اتوبان صیاد شیرازی مشهد

    9. جزئیات جلسه غیرعلنی مجلس درباره FATF

    10. هراس آمریکا از افول هژمونی دلار

    11. آدرس غلطی که علی دایی داد / وقتی معاون رئیس‌جمهور، خاتمی و کروبی را قهرمانان ملی می‌داند!/ خزعلی علیه نصیری

    12. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

    13. قالیباف: طبق آمارها تورم کاهش پیدا کرده/ خروجی وفاق و همدلی باید مشخص شود

    14. ۳ نکته در مورد رونمایی از شهرهای زیرزمینی نظامی ایران

    15. واقعاً میزی برای مذاکره وجود دارد؟!

    16. تجمع طرفداران قانون عفاف و حجاب مقابل مجلس شورای اسلامی

    17. ابراز آمادگی ترامپ برای گفت‌گو با ایران ضمن امضای یادداشت ضدایرانی

    18. دبیر شورای‌عالی امنیت ملی: با کفار هم می‌شود مذاکره کرد

    19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: چگونه یک نماینده به یک مقام رسمی اتهام می‌زند؟/ توافق با ترامپ، سایه جنگ را گسترده می‌کند/ دیگر نمی‌توان مردم را به قناعت دعوت کرد

    20. فقر در ایران؛ از گذشته تا امروز

    21. هزینه‌های سکوت قالیباف/ چرا منتقدان ظریف حق دارند؟/ ادعای عجیب واعظی در خصوص اعتراضات آبان ۹۸

    22. تعزیرات حکومتی یا حیاط خلوت دولتی؟

    23. تشکیل پرونده قضایی برای دو هنرمند به دلیل «اقدام خلاف عرف و شرع»

    24. مهدی نصیری بازداشت شد/ توضیح درباره اقدامات و شعارهای تند او در آرامگاه فردوسی

    25. نامه خرازی درباره تابعیت قهری و غیرقهری/ بحران قحط‌الرجال در دستگاه دیپلماسی!/ پرونده هسته ای دست کیست؟

    آخرین عناوین