تل‌آویو دادگاه لاهه را هم به رسمیت نمی شناسد!

  4021130109 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

  دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی مدعی شد این رژیم مشروعیت مناقشه‌های جاری در دیوان بین‌المللی دادگستری درباره پیامدهای حقوقی ناشی از سیاست‌ها و اقدامات صهیونیست‌ها در اراضی اشغالی فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسد.

تل‌آویو دادگاه لاهه را هم به رسمیت نمی شناسد!

به گزارش ایسنا، دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز دوشنبه با صدور بیانیه‌ای ادعا کرد تل‌آویو «مشروعیت» جلسه استماع دیوان بین‌المللی دادگستری درباره اقدامات رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی فلسطین را به رسمیت نمی‌شناسد و به مبارزه و مخالفت خود با سمت و سوی نادرستی که در این دیوان در پیش گرفته شده، ادامه می‌دهد.

در این بیانیه آمده است جلسات استماع دیوان بین‌المللی دادگستری درباره عواقب قانونی اشغالگری این رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین، تلاشی از سوی فلسطین برای تحمیل راه‌حل سیاسی بدون مذاکرات است.

در ادامه این بیانیه آمده است رژیم صهیونیستی مشارکت ۵۲ کشور درباره اشغالگری این رژیم در اراضی فلسطین را «سیرک رسانه‌ای» می‌داند و از دیوان بین‌المللی دادگستری می‌خواهد از مشارکت این کشورها خودداری کند.

دیوان بین‌المللی دادگستری امروز جلسات استماع خود را درباره عواقب قانونی اشغالگری رژیم صهیونیستی در اراضی فلسطین آغاز کرد. این جلسات با مشارکت ۵۲ کشور و اتحادیه عرب، اتحادیه آفریقا و سازمان همکاری اسلامی برگزار می‌شود.

قرار است دیوان بعدا رأی مشورتی را درباره عواقب قانونی ناشی از نقض مکرر حق تعیین سرنوشت ملت فلسطین که نتیجه اشغال طولانی مدت سرزمین آن‌ها و شهرک سازی در اراضی فلسطینی است، صادر کند.

سال ۲۰۲۲ مجمع عمومی سازمان ملل از این دیوان خواست رأی مشورتی یا غیر الزام آوری را درباره اشغالگری صادر کند.

وزارت خارجه رژیم صهیونیستی هم مدعی شد: تلاش فلسطینی‌ها برای تبدیل نظام بین‌المللی به ابزاری سیاسی برای حمله به ما به اعتماد جهانی نسبت به نظام حقوقی بین‌المللی لطمه می‌زند!

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۹۳۶۱۶۲۰:۴۲:۳۵ ۱۴۰۲/۱۱/۳۰
تل آويو دادگاه لاهه را هم به رسميت نمي شناسد ! ----------------------------------- صداقت داري برادر ! اگر اسراييل دژخيم دادگاه بين المللي لاهه را به رسميت مي شناخت ، ديگه اسراييل نبــــــــــــود ! .. ديگه دژخيــــــــــم نبـــــــــــــــود !
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. عفو شدند و هنجارشکنی را آغاز کردند/ وقتی ترانه علیدوستی، خبرنگار عفوشده و دیگران به قوه‌قضائیه ریشخند می‌زنند!

  3. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  4. رئیس‌جمهور لبنان دلیل ممانعت از ورود هواپیماهای ایران به این کشور را اعلام کرد/ توجیهات عجیب «جوزف عون»

  5. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  6. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  7. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  8. نامه هشدارآمیز به پزشکیان/ از تصمیمات خودسرانه بپرهیزید و گرنه حق هر گونه اعتراضی را داریم

  9. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  10. ۲ نکته درباره تذکر معنادار رهبر معظم انقلاب اسلامی

  11. تصمیم مهم پزشکیان در رابطه با ممنوعیت انتصاب ظریف/ نامه قابل توجه رئیس‌جمهور به قالیباف

  12. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  13. ... در این جهان چون جنگل !

  14. یک روایت درباره درخواست پزشکیان از نمایندگان/ استیضاح همتی منتفی شد یا نشد؟!

  15. سردار حاجی‌زاده:‌ بیش از ۷۵ درصد موشک‌های ما به اسرائیل اصابت کرد/ توضیح درباره زمان انجام عملیات وعده صادق ۳

  16. قالیباف: تصمیمات خوبی درباره ارز گرفته شد

  17. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  18. امیر قطر حامل پیام آمریکا به ایران است؟/ درخواست رسایی برای محاکمه همتی

  19. باز هم اقتصاد حرف آخر را زد !

  20.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  21. منوچهر والی‌زاده درگذشت

  22. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  23. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  24. بوق یا واقعیت؟!

  25. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

آخرین عناوین