اختلافات اپوزیسیون به آنتن زنده «بی‌بی‌سی» کشیده شد

  4020916051 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

کارشناس بی‌بی‌سی: دیدگاه نزدیکان پهلوی بازگشت به دیکتاتوری است و نمی‌شود با این افراد اتحاد کرد؛ آنها «سوره شاه» و «آیه پهلوی» دارند و او مثل «بُت» می دانند.

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration -:-
Loaded: 0%
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:00
 
1x

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۳۱۶۰۸۳۱۳:۴۲:۳۱ ۱۴۰۲/۹/۱۶
من این برنامه را دیدم. حرف آقای سوفیا مهر منطقی بود. اساسا انقلاب علیه شاهنشاهی پلهوی بود و بقیه گروهها هم همان موقع اگر همراه انقلاب نبودند علیه حکومت شاهنشاهی بودند. الان هم دنبال سهم قدرت خودشان هستند اما یکی با تجزیه مملکت و یکی با دیکتاتوری من درآوردی و سخیف. ائتلاف اینها از اول هم بی معنی بود. مردم هم چون اکثریت پا به سن گذاشتند و قبل و بعد انقلاب را دیدند می فهمند کسانی که آب وطن نمی خورند نه درد مردم دارند نه وطن. نه غرب دلش برای ما سوخته نه شرق نه همسایه نه غیر ایرانی. ملت ماندند با یک مشت هم وطن نفهم متعصب بی لیاقت از خود راضی چه کنند که شاخه ای که روی آن نشسته اند از بن میبرند .
ناشناس۳۳۱۶۱۹۱۱۷:۰۵:۰۵ ۱۴۰۲/۹/۱۶
کسی که اولین کشوری که میره زیارت اسراییل و اون دیوارش باشد مشخص است از چه پایگاهی برخودار است. این جزو زباله دان تاریخ رفت
ناشناس۳۳۱۶۳۶۳۲۱:۰۹:۰۷ ۱۴۰۲/۹/۱۶
چه بیهوده
yektanetتریبون

آخرین عناوین