تروریست‌‌های موبایل به‌دست!

سعید ونکی، گروه اجتماعی الف،   4020523093 ۱۳۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

 1- تفاوتی ندارد که یک‌نفر وسط میدان و اسلحه به‌دست، انسان‌ها را به رگبار ببندد یا آنکه در میان شبکه‌های اجتماعی همین اقدام را با روان مردم انجام دهد؛ او هم تروریستی است که به جای گرفتن جان افراد، در حال ناامن‌سازی ذهنی جامعه است و صرفاً به‌جای اسلحه، موبایل در دستانش قرار دارد. تروریست‌های موبایل به‌دست، وظیفه موج دوم انفجار را بر عهده داشته و باید مخلص‌ترین نیروهای خدمت‌گزار به کشور را زیر آماج حملات خود ببرند؛ نیروهای گمنامی که اگر جانفشانی و مجاهدت‌های بی‌شمار آنان نبود، روزانه ده‌ها مورد از حوادثی چون شاهچراغ، گوشه و کنار این کشور رقم می‌خورد.

2- طنز تلخی است که فربه‌شدگان از انواع رانت‌ها و پرورش‌یافتگان در دامان افراد پرنفوذ سیاسی که  بعضا خط و ربطشان به طالبان اصلاح در ایران و آن‌سوی مرزها می‌رسد، بعد از هر واقعه‌ای دردناک که تاثر و آلام ‌جمعی را به‌همراه دارد با مزه‌پرانی و نمک‌پاشی‌های متعدد هم نیروهای امنیتی را به سخره‌ گیرند و هم دستگاه محاسباتی افکارعمومی را به خطا مبتلا کنند. آن‌ها  از هر التهاب جمعی، خوراک و ماخذی در جهت سمپاشی‌ روانی خود پیدا می کنند و چه فرصتی بهتر از وقایعی چون شاهچراغ  برای ارایه روایتی معجوج و جهت‌دار.

3- آنان به نیروهای امنیتی می‌تازند که به‌جای پرداختن به موضوع کشف تهدیدات و مقابله با تروریست‌ها، توان خود را روی موضوع حجاب گذاشته و بدین ترتیب عرصه برای عرض‌اندام تکفیری‌ها و وقوع چنین وقایعی مهیا می‌شود. اما کیست که نداند پشت تمام این بهانه‌جویی‌ها و دروغ‌پراکنی‌ها، اهداف دیگری نهفته شده. چون اساساً نه دستگاه امنیتی به مسئله حجاب ورود کرده و نه بروز چنین حوادثی در این منطقه پرآشوب، جای تعجب دارد. هدفشان از بافتن چنین مهملاتی، مهیا کردن فضا برای پذیرش هر نوع بی‌قانونی و اقدامی خلاف شرع، عرف و فرهنگ جامعه ایران است. آنان به‌دنبال استحاله درونی نظام سیاسی‌اند که با عدول از ارزش‌ها و مبانی خود در هر عرصه‌ای، خط به خط عقب‌نشینی کند و یکی از راه‌های رسیدن به این امر، گره‌زدن و برقرار کردن ارتباط غیرمنطقی و غیرعقلانی بین معضلات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی با دستگاه امنیتی است.

4- هر چند این فرصت‌طلبان در ظاهر لوای مصلحین اجتماعی را بر تن کرده و «اوصیکم به امور» می‌کنند اما نقش اصلی‌شان، عادی‌سازی تروریسم و خشونت است؛ همان‌گونه که در بلوای 1401 و اوج غائله ژینا، هر حمله تروریستی هواداران «زن،زندگی،آزادی» را تئوریزه و توجیه می‌کردند.

آنان شانه‌به‌شانه در کنار تروریست‌ها حرکت کرده و بمب‌ها را یکی پس از دیگری در اذهان و روان مردم منفجر می‌کنند و جالب آنکه این همدستی با تروریست‌ها و فعالیت علنی علیه امنیت‌ملی، با کوچکترین برخوردی مواجه نمی‌شود. هر واقعه‌ای در کشور فضایی را برای جولان این تروریست‌های نوین فراهم کرده و اینجا نقطه‌ای است که باید به تاخت‌وتاز حامیان و جاده صاف کن های تروریستها پایان داد.

شایسته نیست دستگاه امنیتی کشور که خالق بی‌بدیل‌ترین صحنه‌هاست و سایه امنیت را در این منطقه پرآشوب بر کشور گسترانیده، نیش‌وکنایه‌های بی‌ربط چنین افرادی را پذیرا باشد؛ کسانی که درکی از امنیت‌ملی و انسجام اجتماعی ندارند و تنها به منافع حزبی و جناحی خود حتی به‌قیمت آلوده‌کردن و انحراف اذهان و التهاب فضای‌اجتماعی، می‌اندیشند.