اعتراض به حمایت فرانسه از منافقین در بغداد

  4020414088

 شماری از شهروندان عراقی به دعوت حامیان انتفاضه شعبانیه عراق و در اعتراض به حمایت فرانسه از منافقین تروریست، در مقابل سفارت پاریس در بغداد تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تعدادی از شیوخ عراق که در این تجمع حضور داشتند، اعلام کردند که هدف آنها از این اقدام، اعتراض به حمایت فرانسه از گروهک منافقین است.

در بیانیه صادر شده توسط حامیان انتفاضه شعبانیه به همین مناسبت آمده است: گروهک تروریستی منافقین ارتش ویژه‌ای برای صدام بود و از ارتکاب هیچ جنایتی علیه ملت عراق در راستای خدمت به این دیکتاتور دریغ نکرد.

در این بیانیه تاکید شده است: تانک‌ها و توپ‌های منافقان، کشتار جمعی علیه شیعیان جنوب و کردهای شمال عراق را رقم زدند، این اقدام آنها کودکان بسیاری را یتیم کرد. این گروهک تروریستی اطلاعات و نیازهای لجستیکی داعش در عراق را هم فراهم کرد.

حاضران در این تجمع همچنین اعلام کردند: ملت عزیز عراق به دعوت حامیان انتفاضه شعبانیه درصدد برگزاری راهپیمایی و تجمع در مقابل سفارت فرانسه در اعتراض به حمایت فرانسه از منافقان تروریست و داعش بودند، اما نیروهای امنیتی مانع از حضور شمار بیشتری در منطقه سبز بغداد شدند و شیوخ عراق به نیابت از آنها، علیه فرانسوی‌ها اعتراض کردند.

انتفاضه شعبانیه در سال ۱۹۹۱ پس از عقب‌نشینی و فروپاشی نیروهای مسلح عراق در کویت رخ داد، در نتیجه پس از این عقب‌نشینی،‌ ملت متحمل درد و رنج زیادی از رژیم صدام ملعون شد و به همین دلیل هنگامی که با مشاهده علائم فروپاشی رژیم بعث، فضا را تا حدودی فراهم دید، دست به قیام زد. ملت از شمال تا جنوب یا از جنوب عراق تا شمال آن قیام کرد، در شعبان سال ۱۹۹۱ بمباران مستمری حدود ۴۰ روز از شمال تا جنوب عراق برای سرنگونی صدام ملعون ادامه یافت. این قیام از بهترین و شرافتمندانه‌ترین انتفاضه‌هایی بود که در تاریخ عراق قدیم و جدید به وقوع پیوست، این انتفاضه کاملاً مردمی و غیرسیاسی بود، از پشتیبانی دیگران هم برخوردار نبود و فقط ناشی از تمایل ملت برای رهایی از شرک جنایتکار ملعونی بود که مدت بسیار طولانی بر عراقی‌ها مسلط بود، بنابراین، این انفجار مردمی عظیم در سال ۱۹۹۱ رخ داد.