در جلسه رای اعتماد وزیر آموزش و پرورش چه گذشت؟

گروه سیاسی الف،   4020309030 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

موافقان و مخالفان نظرات خود را در خصوص رای اعتماد وزیر آموزش و پرورش در صحن علنی مجلس شورای اسلامی بیان کردند.

به گزارش ایرنا، نشست علنی امروز- سه شنبه ۹ خرداد- مجلس شورای اسلامی به ریاست محمد باقر قالیباف و با حضور اکثریت نمایندگان آغاز شد.

در این نشست قرار است برنامه و صلاحیت رضامراد صحرایی برای تصدی وزارت آموزش و پرورش و اخذ رای اعتماد به وی بررسی شود.

مخالفان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چه گفتند؟

مخالفان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش نکاتی را در مورد اجرای سند تحول و اجرای قانون رتبه بندی معلمان مطرح کردند.

علی خضریان امروز در مخالفت با رأی اعتماد رضا مراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش اظهار کرد: می خواهید برای وزارت خانه ای تصمیم بگیرید که با رفتن یک فرد مشکلات آن قابل حل نیست با رفتن نوری و آمدن احتمالی فرد دیگر، مشکلات آن باقی می ماند.

در ادامه علی موسوی نماینده مردم ملکان در مجلس شورای اسلامی در مخالفت با وزیر پیشنهادی با بیان اینکه صحرایی از بدنه آموزش و پرورش نیست از عدم سابقه وی در این حوزه انتقاد کرد و گفت: وزیر پیشنهادی باید توانمندی های اجرایی بالاتری داشته باشد، در سال های اخیر رتبه بندی معلمان از موضوعات مهم بوده است، نکته راهگشا و امید آفرین در برنامه های صحرایی در این خصوص وجود ندارد، برنامه پیشنهادی ایشان کلی است.

کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس صلاحیت صحرایی را تایید کرد

 کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گزارشی صلاحیت، مدارک دانشگاهی و برنامه‌های وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش را برای حل چالش‌های این وزارتخانه تایید کرد.

رضا حاجی پور گفت: وزارت آموزش و پرورش یکی از مهمترین وزارتخانه‌های کشور است و مدیریت نظام تعلیم و تربیت با مجموعه که در آن بیش از یک میلیون نیروی انسانی فرهیخته به تعلیم و تربیت فرزندان جامعه مشغول می‌باشد، امری بسیار حساس است.

وی یادآور شد: خوشبختانه با تمهیدات مقام معظم رهبری، لزوم اولویت بخشی به آموزش و پرورش و پرهیز از کوچک انگاری آن بر همگان تکلیف و معین شده است. به طوری که کوچکترین سهل انگاری و بی دقتی در انتخاب مدیریت آن، خسارت جبران ناپذیر برکشور خواهد داشت.

موافقان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش چه گفتند؟

موافقان رای اعتماد به وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوابق و برنامه های صحرایی دفاع کردند.

الهام آزاد نماینده مردم نایین در مجلس در دفاع از رای اعتماد به رضا مراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: امروز به دفاع از وزیری سخن می گویم که به وی اعتقاد راسخ دارم و او را می شناسم.

چرا رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد صحرایی حضور نیافت؟

سید محمد حسینی در گفت وگو با خبرنگار حوزه دولت ایرنا، درباره علت حضور نیافتن رئیس جمهور در جلسه رای اعتماد رضامراد صحرایی وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش تصریح کرد: قرار بود امروز - سه شنبه - رئیس جمهور برای تقدیم لایحه برنامه هفتم توسعه در مجلس حضور پیدا کند و در پایان هم از وزیر پیشنهادی خود دفاع کند.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش: تحول در آموزش و پرورش نیازمند عزم ملی است

 رضامراد صحرایی روز سه‌شنبه در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، برای ارائه برنامه‌های پیشنهادی خود به منظور دریافت رأی اعتماد از نمایندگان، اظهار داشت: اگر ایران قوی، اقتصاد مناسب و آینده می‌خواهیم، راه آن داشتن آموزش و پرورش قوی است اما اکنون حال آموزش و پرورش و معلمان خوب نیست؛ برای اینکه آموزش و پرورش به جایگاه مناسب برسد، باید همه همگام باشیم.

وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش درباره دانش‌آموزان، افزود: تحولات بسیار پیچیده هستند و با نسلی مواجه هستیم که تجربه زیاد و پیچیدگی دارند و باید خلأ شناختی را با این نسل رفع کنیم؛ باید دانش‌آموزان را از چنگال فضای مجازی وحشی دور کنیم و سبک ایرانی اسلامی برای دختران ایجاد کنیم.

رای گیری برای وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش آغاز شد

در این نشست نمایندگان موافق دفاعیات خود را از برنامه ها و سوابق وزیر پیشنهادی بیان کردند، مخالفان نیز نکاتی را در مورد برنامه ها و سوابق صحرایی مطرح نمودند و در ادامه روند رای‌گیری به صورت کاغذی آغاز شد.

صحرایی وزیر آموزش و پرورش شد

«رضا مراد صحرایی»با ۱۶۷ رای موافق، ۸۶ رای مخالف، ۱۴ رای ممتنع، ۲ رای باطله از مجموع ۲۶۹ نماینده حاضر در مجلس از نمایندگان رای اعتماد گرفت و به عنوان وزیرآموزش و پرورش انتخاب شد.

رضامراد صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان در پی استعفای نوری وزیر سابق آموزش و پرورش با حفظ سمت به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پروش منصوب شد و در جلسه ۲ خرداد مجلس نامه معرفی وی به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش از سوی رئیس جمهور، در صحن علنی مجلس اعلام وصول شد.