وزیر کشور وارد خوزستان شد

گروه اجتماعی الف،   4010618075

احمد وحیدی وزیر کشور به منظور بررسی وضعیت تردد زایران اربعین حسینی ظهر جمعه از طریق فرودگاه آبادان وارد خوزستان شد.

به گزارش ایرنا احمدی وحیدی قرار است به وسلیه بالگرد به پایانه مرزی شلمچه برود تا آخرین وضعیت تردد زایران اربعین و خدمات رسانی به آنها را مورد بررسی قرار دهد.

معاون امنیتی سیاسی استانداری خوزستان و جمعی از مسوولان محلی در فرودگاه آبادان از وزیر کشور استقبال کردند.

روز گذشته معاون اول رییس جمهور، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ، و سرپرست وزارت کار تعاون و رفاه اجتماعی با حضور در پایانه مرزی شلمچه، از نزدیک در جریان خدمات رسانی به زایران اربعین حسینی قرار گرفتند.

نادر عمیدزاده معاون استاندار و فرماندار ویژه آبادان گفت: زیرساخت‌های مرز شلمچه عراق برای پذیرش زایران اربعین حسینی فراهم نیست و این مرز با دستور ستاد مرکزی اربعین تا اطلاع بعدی بسته است.

پایانه مرزی شلمچه در ۱۵ کیلومتری غرب شهر خرمشهر واقع شده است.