نجات از بحران غذایی با چاپ ۳ بعدی "حشرات"

گروه فناوری الف،   4010520061

دانشمندان در مطالعه جدیدی متوجه شدند که می‌توانند با چاپ سه‌بعدی غذایی که ماده اولیه‌اش پروتئین حشرات و ترکیب سبزیجات متعارف است، از بحران غذایی جلوگیری کنند.

نجات از بحران غذایی با چاپ ۳ بعدی "حشرات"!به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، با افزایش روز به روز جمعیت جهان، نیاز و تقاضا برای غذا نیز افزایش می‌یابد. به دلیل انتشار گازهای گلخانه‌ای، افزایش سطح آب دریاها و عوامل دیگر، منابع غذایی می‌توانند برای برخی از مردم جهان با محدودیت مواجه شوند. در واقع برخی از محصولات مانند حشرات و جلبک‌ها قبلاً در برخی از کشورهای آسیایی، آمریکای جنوبی و آفریقا مصرف شده است. بنابراین دانشمندان از همین راه حل برای حل این مشکل بشریت تلاش کرده‌اند.

تیمی از محققان دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور(SUTD) به دنبال راه‌هایی برای مقابله با مشکلات عرضه مواد غذایی در آینده هستند و تصمیم گرفتند فقط برخی از آنها را با فناوری چاپ سه بعدی چاپ کنند.

محققان تصمیم گرفتند به جای خوردن جیرجیرک یا لارو به تنهایی، آنها را با سبزیجاتی مانند هویج که معمولاً مصرف می‌شوند، ترکیب کنند تا طعم آنها را تغییر دهند.

"چوآ چی کای" نویسنده این مطالعه و استاد دانشگاه فناوری و طراحی سنگاپور می‌گوید: ظاهر و طعم چنین پروتئین‌های جایگزینی می‌تواند برای بسیاری نگران‌کننده باشد. اینجاست که تطبیق‌پذیری چاپ سه‌بعدی مواد غذایی به میان می‌آید، زیرا می‌تواند نحوه ارائه غذاها را تغییر دهد و بر مقاومت و اکراه مصرف‌کننده غلبه کند.

ترکیب جوهرهای غذایی مختلف و بهینه‌سازی آنها برای چاپ سه‌بعدی مواد غذایی، کار آسانی نیست. این فرآیند عمدتاً با روش آزمون و خطا پیش می‌رود. به همین دلیل، پروفسور "چوآ" و تیمش با دانشمندانی از بیمارستان "KTPH" و دانشگاه علوم و فناوری الکترونیک چین(UESTC) کار کردند تا این فرآیند به آرامی پیش برود.

"یی ژانگ" محقق ارشد این مطالعه و پروفسور دانشگاه علوم و فناوری الکترونیک چین می‌گوید: پروتئین‌های جایگزین ممکن است به منبع اصلی دریافت پروتئین ما در آینده تبدیل شوند. این مطالعه یک رویکرد مهندسی سیستماتیک را برای بهینه‌سازی جوهرهای غذایی پیشنهاد می‌کند، در نتیجه امکان ایجاد و سفارشی‌سازی آسان غذاهای بصری دلپذیر، طعم‌دار و تغذیه مناسب با پروتئین‌های جایگزین را فراهم می‌کند. ما امیدواریم که کار ما مصرف‌کنندگان را تشویق کند تا بیشتر از این مواد غذایی ناآشنا اما پایدار مصرف کنند.

محققان ترکیبات جوهر پروتئین را با سه متغیر پودر هویج، پروتئین‌ها و "صمغ زانتان" بهینه کردند که علاوه بر بهبود طعم، مواد مغذی و رنگ، پودر هویج نیز به استحکام مکانیکی جوهرهای فرموله شده کمک کرد.

"آکانکشا پنت" از نویسندگان این مطالعه گفت: این مطالعه تحقیقاتی را می‌توان برای سایر مواد غذایی نیز تعمیم داد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  7. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  8. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  9. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  10. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  11. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  12. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  13. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  14. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  15. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  16. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  17. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  18. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  19. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  20. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  21. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  22. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  23. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  24. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  25. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

آخرین عناوین