محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت در گفتوگو با برنا اظهار کرد: از 25 اسفند ماه 1400 تا روز 14 فروردین ماه نظارت های نوروزی بهداشتی وزارت بهداشت بر روی رستوران ها و مراکزی پر رفت و آمد انجام شد.
وی با بیان اینکه از ابتدای ماه مبارک رمضان نظارت های ویژه ای را در قنادی ها، شیرینی فروشی ها، مراکز حلیم وآش را داشته ایم، افزود: تمامی بازرسی ها به صورت میدانی انجام شده است.
فرهادی ادامه داد: هزار و 740 تیم نظارتی و بازرسی در کل کشور داریم و در حال حاضر در حال جمع آوری گزارشات آن ها برای بازرسی ها هستیم.
معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت تصریح کرد: بیش از 3 هزار مکان متاسفانه پلمب شده است که بالای 600 هزار بازرسی نیز از محل داشتیم.