راهنمای انتخاب غذا در ژاپن: معرفی خوشمزه ترین و عجیب ترین غذا های ژاپنی

گزارش بازرگانی،   4001015011

اگر خوش سفر ترین انسان هم باشیم و به راحتی با تمامی شرایط بتوانیم کنار بیاییم اما نمیتوانیم بی خیال ذائقه غذایی خود شویم این مساله که همه ما با توجه به محل به دنیا آمدنمان و فرهنگی که در آن بزرگ شدیم عادات غذایی ای داریم که اجتناب ناپذیرند.

افرادی که تجربه زیادی در سفر کردن دارند به خوبی میدانند که آداب غذایی هر کشور ریشه در فرهنگ و آب و هوای هر منطقه دارد.

ژاپن یکی از کشور هاییست که به دلیل همجواری با دریا قسمت غنی ای از غذا های کشور آن از غذاهای دریایی تامین میشود اگر شما هم روزی قصد خرید بلیط هواپیما و سفر به این کشور را داشتید فراموش نکنید که این غذا ها را امتحان کنید.

سوشی: نماد غذای ژاپنی

خب از غذایی شروع می کنیم که بیشتر ما ژاپن را با این غذا میشناسیم (سوشی )

این غذای ژاپنی که در سراسر جهان شناخته شده و بی نظیر است از ماهی و سبزیجات تهیه میشود.

در این نوع غذا هر تکه برنج با مخلوط سرکه برنج ( شکر و نمک تهیه می شود) به عنوان چاشنی تهیه میشود و سپس با مواد مختلفی مانند انواع غذاهای دریایی، سبزیجات و نوری مخلوط می گردد.

سوشی با انواع سس سویا و نوعی سس دیگر به نام واسابی سرو میشود.

بسته به شکل و موادی که استفاده می شود، سوشی را می توان با نام های مختلفی نامید: سوشی نیگیری، سوشی ماکی، سوشی اوشی، سوشی تماکی و غیره.

تمامی غذا های ژاپنی با چاپستیک سرو میشود و این غذا هم مستثنی نیست.

 

اودون: ساده اما بسیار خوشمزه

یکی از سه گونه اصیل نودل که در ژاپن خورده می شود، رشته فرنگی udon غلیظ است، که به طور سنتی از آرد گندم و آب نمک تهیه می شود.

Udon را می توان به روش های مختلف سرو کرد این غذا که یک غذای گرم میباشد در بسیاری موارد به جای برنج سرو میگردد

انواع ادون با گونه های مختف سرو میگردند و عبارتند از:

  • ادون هیمو کاوا Himokawa udon
  • ادن موساشینو Musashino udon
  • مینی اودون Mimi udon
  • هیپاری اودون Hippari udon
  • اینانیوا اودون Inaniwa udon

توفو: غذایی سالم و بسیار مفید

اگرچه توفو عمدتاً در کشورهای غربی به عنوان یک غذای سالم یا جایگزینی برای گیاهخواری در نظر گرفته می شود اما در کشورهای آسیای جنوب شرقی مانند ژاپن، توفو مورد غذای علاقه همه است و بخشی رایجی از رژیم غذایی سنتی میباشد.

توفو در واقع شیر سویا منعقد شده است و ماده بدست آمده به صورت فشرده سرو میشود.

توفو را می توان به صورت نپخته و با اضافه کردن چاشنی جدید و یا آب پز شده یا سرخ شده سرو و مصزف کرد.

تمپورا : غذای مورد توریست ها در تور ژاپن

اگر غذاهای سرخ شده و ترد غذاهای مورد علاقه شما هستند، قطعا تمپورا می‌تواند یک انتخاب مناسب برای شما باشد.

تمپورا تکه‌هایی از گوشت، ماهی و یا سبزیجات هست که در خمیر مخصوص تمپورا خوابانده و سرخ می‌شود تا زمانی که به رنگ طلایی و ترد درآیند.

تمپورا از صدف های کوچک مانند میگو یا سبزیجاتی مانند لوبیا سبز، کدو تنبل، تربچه دایکون مولی و سیب زمینی شیرین تهیه می شود.

تمپورا غذایی هست که به تنهایی و یا به عنوان چاشنی روی برنج و سوپ رشته میتوان آن را سرو کرد

ساشیمی: مورد علاقه همه

یکی از معروف ترین غذا هایی که در تور ژاپن حتما باید آن را امتحان کرد، ساشیمی، ماهی یا گوشت خامی است که ماهرانه برش زده شده است و معمولاً با تربچه دایکون، ترشی زنجبیل، واسابی و سس سویا سرو می شود.

سوشی و ساشامی هر دو از ماهی خام تهیه میشود اما نکته ای که باعث تفاوت در این دو می‌شود این است که همه سوشی ها با برنج سرکه شده درست می شوند و همیشه حاوی ماهی خام نیستند، در حالی که ساشیمی تقریباً منحصراً ماهی خام است و هرگز با برنج سرو نمی شود.

ماهی ای که در ان غذا استفاده می‌شود باید تا حد امکان تازه باشد چرا که هم از آلودگی غذایی جلوگیری شود و هم برای این که طعم بهتری داشته باشد.

رامن: سوپ بسیار خوشمزه ژاپنی

رامن سوپ رشته ای است که از رشته های گندم تهیه شده ، یک آبگوشت خوش طعم متشکل از(سس سویا، نمک، میسو و استخوان خوک تونکوتسو) است و در روی آن به عنوان تاپینگ غذا گوشت، پروتئین، و/یا سبزیجاتی مانند گوشت های ورقه شده، جلبک دریایی نوری، پیاز بهار، شاخه های بامبو و غیره استفاده می‌شود.

رامن یکی از غذاهای لذیذ محبوب امروزی ژاپن است که قیمت بسیار کمی دارد و به طور گسترده در رستوران ها ی اطراف خیابان های ژاپن در دسترس است. در واقع، رامن ژاپنی آنقدر در این کشور محبوب است که در توکیو موزه تفریحی با تم رامن وجود دارد.

دونبری

این غذا تقریباً به اندازه رامن در ژاپن محبوب است و یکی از انتخاب های رایج هنگام ناهار در بین کارگران پرمشغله ژاپنی است.

دونبوری به دو صورت با آب پز کردن یا سرخ کرده با گوشت، ماهی و سبزیجات مختلف و سرو برنج بخارپز در کاسه های بزرگ که به آن «دونبوری» نیز گفته می شود، درست می شود.

اما دونبوری را می توان تقریباً با استفاده از هر موادی تهیه کرد که رایج ترین انواع آن نیز عبارتند از اواکودون (مرغ، تخم مرغ و پیاز سبز آب پز شده)، گیودون (گوشت و پیاز خلال شده در پایه سوپ سس سویا)، تاندون (تکه های تمپورا سرخ شده).

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. طرح عفاف و حجاب از امروز در تهران

  2. تصاویری از اجرای طرح عفاف و حجاب در تهران

  3. اعتماد کنید و مطمئن باشید

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: وضعیت حجاب، حاصل کم‌کاری چهل‌ساله است/ باید برای مبارزه با سگ‌های ولگرد فکری کرد

  5. نماز جمعه این هفته تهران به امامت حجت الاسلام صدیقی اقامه می‌شود

  6. این صدای اقتدار ایران است ...

  7. تنبیه متجاوز آغاز شد /حمله موشکی و پهپادی ایران به اسراییل

  8. نظر باباطاهر عریان درباره دلار !

  9. ارژنگ امیرفضلی و زندگی در شرایط سختِ تورنتو

  10. یک نکته قابل‌تامل در مورد توسعه قدرت نظامی ایران

  11. آنچه اسرائیل در مورد "وعده صادق" نمی گوید

  12. دومین روز بزرگ تاریخ معاصر ایران

  13. پشت‌پرده عقب‌نشینی صهیونیست ها از غزه

  14. آیت الله صدیقی: عذرخواهی می‌کنم که با غفلت و کم توجهی باعث هجمه به ملت ایران شدم

  15. هیات علمی یا کارخانه چاپ مقاله !

  16. درگیری لفظی علی دبیر و پیمان یوسفی روی آنتن زنده: شما تنت میخاره!

  17. اطلاعیه سازمان اطلاعات سپاه در خصوص حمایت از رژیم صهیونیستی در فضای مجازی

  18. باهنر: نباید به اندازه تورم حقوق ها افزایش یابد/ ۹۰ درصد منتخبان وظایف مجلس را نمی‌دانند

  19. استخوانی در گلوی اسرائیل!

  20. تصاویری از نمازجمعه تهران به امامت حجت‌الاسلام کاظم صدیقی | کدام چهره‌های سیاسی و نظامی به نمازجمعه رفتند؟

  21. «برجام» در موزه تاریخ ؟!

  22. رئیسی: فعالان اقتصادی از عددسازی‌ها در بازار نگران نباشند  

  23. علم‌الهدی: نباید بیکار نشست تا تنها دولت بیاید تلخی معیشت را از سفره مردم بردارد

  24. بهادری جهرمی: احیای دریاچه ارومیه با برنامه‌ریزی دولت رخ داد

  25. انتقاد دوباره شریعتمداری از مسئولین درباره وضعیت حجاب/ اوج و فرود قیمت دلار

آخرین عناوین