توضیحات ربیعی درباره علت انفجار پارک ملت/ دستور اژه‌ای درباره محکومان امنیتی/ آینده سیاسی روحانی ؟/ چالش‌های اصلاح‌طلبان پس از انتخابات ۱۴۰۰

گروه سیاسی الف،   4000422024 ۱۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار می‌کند. بسته خبری- تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه می‌کند.

توضیحات ربیعی درباره علت انفجار پارک ملت/ دستور اژه‌ای درباره محکومان امنیتی/ آینده سیاسی روحانی ؟/ چالش‌های اصلاح‌طلبان پس از انتخابات ۱۴۰۰

آخرین آمار کرونا در ایران

بنابر اعلام مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، تا کنون ۵ میلیون و ۱۰۲ هزار و ۳۰۱ نفر دُز اول واکسن کرونا و دو میلیون و ۱۶۹ هزار و ۶۷ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۷ میلیون و ۲۷۱ هزار و ۳۶۸ دُز رسید.

از دیروز تا امروز ۲۲ تیرماه ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۲۲ هزار و ۷۵۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که دو هزار و ۳۹۹ نفر از آنها بستری شدند.

مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به سه میلیون و ۴۱۷ هزار و ۲۹ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۶ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۸۶ هزار و ۲۰۷ نفر رسید.

واردات ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار دوز واکسن در هفته آینده

علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان،  اظهار کرد: خوشبختانه با تامین واکسن ما تا دیروز ٨ میلیون و ٨٠٠ هزار دوز واکسن توزیع کرده‌ایم و ۴٧٠ هزار دوز واکسن برکت هم بین دانشگاه‌های علوم پزشکی توزیع خواهد شد و هفته آینده حدود ٢ میلیون و ۹۰۰ هزار دوز  واکسن به دستمان می رسد و پنج شنبه هم یک محموله واکسن وارد خواهد شد و در مجموع در این هفته و هفته آینده 7 میلیون دوز واکسن واردات خواهیم داشت.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره اینکه چرا واکسن برکت به میزان کمی تحویل وزارت بهداشت شده است، گفت: قرار بود برکت به ما واکسن تحویل بدهد اما در خط تولید دچار مشکل شدند، از طرفی اکنون یک میلیون دوز واکسن تولید شده دارند اما از نظر فنی 16 روز باید از زمان ورود واکسن به ویال‌ها بگذرد و پس از آن در صورتی که واکسن ‌ها رسوب نکند، بتوانند میزان تولیدی را تحویل وزارت بهداشت بدهند و بر این اساس از هفته اول مرداد ماه دوستان برکت می‌توانند یک میلیون دوز واکسن  هفتگی به وزارت بهداشت تحویل بدهند.

بیشتر بخوانید:

رئیسی: کمبود واکسن برای واکسیناسیون افراد بالای ۶۰ سال نداریم

وزیر بهداشت در زاهدان: هیچ بیمار مبتلا به کووید۱۹ در سیستان و بلوچستان نباید هزینه بپردازد

 علت اختلاف عدد واردات و تزریق واکسن در کشور

***

انتقادات کیهان از گزارش نهایی ظریف درباره برجام

روزنامه کیهان با انتقاد از گزارش نهایی ظریف درباره برجام نوشت: «وزارت امور خارجه در گزارش مذکور این‌گونه القاء کرده که آمریکا و اروپا پذیرفته‌اند که تحریم‌ها را لغو کنند و اگر توافق در وین حاصل شود، لغو تحریم‌ها را در پی خواهد داشت. بزک و تطهیر طرف آمریکایی و اروپایی در گزارش مذکور در حالی است که مقامات دولت بایدن بارها در اظهارات گستاخانه صراحتا اعلام کرده‌اند که حتی اگر برجام احیا شود، صدها تحریم باقی خواهد ماند و تحریم‌ها به هیچ وجه لغو نخواهد شد...

در گزارش وزارت خارجه به توازن تعهدات ایران و 1+5 و از جمله آمریکا‌ اشاره شده است. این در حالی است که اتفاقا یکی از نقاط ضعف جدی و خسارت بار برجام، عدم توازن و عدم همزمانی تعهدات بود. دولت روحانی به‌صورت پیش دستانه و عجولانه و ظرف 2 ماه تمامی تعهدات ایران را انجام داد و این شتابزدگی و عجله تعجب رسانه‌های غربی را در پی داشت...

علت عدم سرمایه‌گذاری خارجی در پسابرجام نیز عهدشکنی آمریکا و اروپا و بی‌عملی دولت در اجرای 28 شرط ابلاغی بوده است، نه مخالفت‌های داخلی با برجام. نکته قابل تأمل اینجاست که در این گزارش بیش از 200 صفحه‌ای حتی یک کلمه راهبرد دقیق درخصوص مواجهه با تحریم‌ها‌ اشاره نشده است. موارد خلاف واقع این گزارش بسیار بیش از آنچه در این گزارش گفته شده، است و در نهایت خطاب به آقای ظریف و دیگر مدیران ارشد وزارت خارجه باید گفت که با دستاوردتراشی و تبرئه دشمن، نه برجام روسفید می‌شود و نه دولت.»

بیشتر بخوانید:

شرح ناکامی/ وین در چه مرحله‌ای است؟/ بررسی ابعاد مختلف آخرین گزارش ظریف به مجلس

آقای ظریف! با دستاوردتراشی و تبرئه دشمن نه برجام روسفید می‌شود نه دولت!

***

دستور اژه‌ای درباره محکومان امنیتی

غلامحسین اسماعیلی سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری در پاسخ به سوالی درباره رویکرد رئیس جدید قوه قضائیه در خصوص محکومان امنیتی و اصحاب رسانه گفت: رویکردی که ما در قوه قضائیه از رئیس جدید قوه قضائیه دیده‌ایم این است که در اجرای قانون فرقی میان محکوم امنیتی و غیر امنیتی قائل نیست و همه دادرسی‌ها باید مطابق با ضوابط قانونی باشد. در رویکرد جدید ارفاق‌های قانونی شامل محکومان امنیتی و رسانه هم خواهد شد که شامل برخورداری از ارفاق‌های قانونی دایر بر رفتار محکوم علیه، اظهار ندامت او و جبران گذشته است.

سخنگوی قوه قضائیه بیان کرد: در همین آغاز دوره جدید ریاست حجت الاسلام و المسلمین محسنی اژه‌ای، دستور داد تا لیست تمامی محکومان امنیتی با قید مجازات و نحوه رفتار آنها تهیه و بررسی شود و هر کدام از این محکومان که شایستگی و استحقاق برخورداری از ارفاق‌های قانونی را داشته باشند برای آنها اعمال خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

اعلام نتیجه کارشناسی حادثه اتوبوس خبرنگاران/ وصول بیش از ۵۶۰ پیشنهاد از طریق کانال ارتباطی

***

چالش‌های اصلاح‌طلبان پس از انتخابات 1400

شرق نوشت: «هنوز یک ماه از انتخابات ریاست‌جمهوری نمی‌گذرد که زمزمه‌های برچیده‌شدن نهاد اجماع‌ساز یا همان جبهه اصلاحات ایران شنیده می‌شود...

ازخاصیت‌افتادن نهاد اجماع‌ساز یک پیام روشن دارد؛ آنکه هیچ هدف بلندمدتی در تشکیل این تشکل وجود نداشته است و مانند همیشه اصلاح‌طلبان چند ماه پیش از انتخابات و صرفا برای رأی‌جمع‌کردن اقدام به تأسیس یک مجموعه و این‌بار با نام جبهه اصلاحات ایران کرده‌اند؛ تشکیلاتی که مشابهش در گذشته هم با نام شورای عالی سیاست‌گذاری اصلاح‌طلبان شناخته می‌شد و همه اینها در حالی است که اصلاح‌طلبان پیش از تأسیس نهاد اجماع‌ساز وعده می‌دادند که قرار این است نهاد بعد از انتخابات هم وظیفه هماهنگی اصلاح‌طلبان را داشته باشد؛ اما شاید ازکارافتادن چنین مجموعه‌هایی لزوما به‌دلیل اهمال اعضای آن نباشد بلکه مشخصا در مقطع کنونی ناشی از مشخص‌شدن یک نتیجه مهم است؛ آنکه دیگر سرمایه اجتماعی خاصی مانند آنچه در گذشته مشاهده می‌شد، همراه اصلاح‌طلبان نیست.

اما مشکل آنجایی به وجود می‌آید که نیروهای حاضر در نهاد اجماع‌ساز کارکرد این تشکیلات را منوط به بحث‌های انتخاباتی می‌دانند و حتی به نظر می‌رسد ذکر چنین هدفی که در آینده هم نهاد اجماع‌ساز می‌تواند نقش هماهنگی میان احزاب اصلاح‌طلب را داشته باشد، صرفا ناظر به تعیین راهبردهای انتخاباتی و اجماع برای نزدیک‌ترین انتخابات بوده است، نه بحث‌های نظری مانند ضرورت بازگشت به جامعه؛ موضوعی که از مدت‌ها پیش تحلیلگران مستقل و دلسوز اصلاحات آن را مطرح کردند اما با واکنش تند و شدید برخی طیف‌های جبهه اصلاحات مواجه می‌شد یا برخی دیگر که اصل موضوع را انکار نمی‌کردند آن را ارجاع به آینده می‌دادند...

به نظر می‌رسد اصلاح‌طلبان بیش از هر زمانی به بازسازی درونی نیاز دارند؛ اعم از بازسازی گفتمانی، ترمیم اعتماد سرمایه اجتماعی و البته بهبود سیاست‌ورزی برای به‌دست‌آوردن قدرتِ سیاسی و اگر چنین نشود، بسیار بعید است در سال‌های آتی نیز بتوانند بازهم نمایندگی اکثریت مردم را به دست بیاورند.»

***

توضیحات ربیعی درباره علت انفجار پارک ملت

علی ربیعی سخنگوی دولت در نشست خبری هفتگی در پاسخ به سوالی مبنی بر علت و عوامل صدای انفجار بامداد جمعه در پارک ملت گفت: بررسی ها نشان می‌دهد صدای انفجار شنیده شده، ناشی از ایجاد یک گودال در بخشی از پارک بوده که محموله‌ای از مخلوط بنزین و گازوئیل درون حفره‌ای جاسازی شده بود؛ تاکنون هم هیچ شواهدی درخصوص امنیتی بودن موضوع، ‌از طرف دستگاه‌های اطلاعاتی و امنیتی ارائه نشده است؛ البته دستگاه های ذیربط برای شناسایی اقدام کنندگان، اقدامات لازم را پیگیری می‌کنند. طبق گزارش ارائه شده از سوی وزارت کشور، این حادثه به هیچ عنوان شبیه خرابکاری‌های اخیر نیست. با این حال، به محض دریافت اطلاعات جدید ، حتما به افکار عمومی توضیح داده خواهد شد.

بیشتر بخوانید:

ربیعی: تمام تلاش خود را برای انتقال مطلوب دولت به کار گرفته ایم

***

10 گزینه شهرداری تهران تا دوشنبه مشخص می‌شود

به گزارش فارس، منتخبین ششمین دوره شورای اسلامی شهر تهران برای انتخاب شهردار آینده تهران جلسات متعددی برگزار کردند. شاخص‌های انتخاب شهردار نهایی شد و بعد از آن منتخبین 41 گزینه برای شهرداری تهران اعلام کردند. هر چند عده‌ای معتقد بودند تعداد گزینه‌ها زیاد است، اما منتخبین اعلام کردند که تعداد گزینه زیاد باعث می‌شود که دست منتخبین باز باشد.

قرار بود که مهدی چمران و پرویز سروری دو منتخب شورای ششم با گزینه‌های مطرح برای شهرداری صحبت کنند و شنیده شده که تعدادی از گزینه‌ها انصراف دادند. ناصر امانی منتخب ششمین دوره شورای شهر تهران در این باره به فارس گفت: عده‌ای داوطلب نبودند و زمانی که با آنها صحبت شد اعلام کردند که نمی‌خواهند در لیست حضور داشته باشند چرا که مسئولیت‌های دیگری دارند.

وی ادامه داد: مخبر، فتاح، سردار وحیدی، حاجی‌زاده، رهبر و محمد فروزنده و سردار سعید محمد از جمله افرادی بودند که گفتند داوطلب برای شهرداری نیستند و برنامه‌ای هم ندارند.

امانی ادامه داد: امروز تماس‌ها با 41 گزینه به اتمام می‌رسد و از فردا وارد تطبیق گزینه‌ها با معیارها می‌شویم و قطعا تا چهارشنبه اسامی اولیه قطعی می‌شود و از شنبه بررسی رزومه‌ها و نمره‌دهی براساس شاخص‌ها آغاز می‌شود و این موضوع تا دوشنبه ادامه داشته و 10 نفر قطعی برای شهرداری تهران مشخص می‌شوند. 

***

آینده سیاسی روحانی چگونه خواهد بود؟

جهان نيوز نوشت: «اواسط مرداد، حسن روحانی پاستور را ترک خواهد کرد  و گرچه بر اساس برخی اخبار منتشر شده او بازنشسته می‌شود ولی تلاشی در حال شکل گیری است که بر یکی از جایگاه‌های مهم کشور تکیه بزند.

دوستان روحانی قبل از این تلاش کردند که وی، رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام بشود و شبیه مرحوم هاشمی رفسنجانی پس از ریاست جمهوری، سیاست ورزی و نقش خاص ایفا کند. اما این فقط یک خیال بود و روحانی هیچگاه به وزن هاشمی در سپهر سیاسی کشور دست نیافت...

در سوابق روحانی حضور سالیان طولانی در شورای عالی امنیت ملی وجود دارد. بعد از ریاست تشخیص مصلحت نظام، شاید بالاترین مقام متصور برای وی، بازگشت به شورای عالی امنیت ملی باشد. دبیری شورای عالی امنیت ملی از طرف دولت رئیسی قطعا منتفی است و قرار گرفتنش در جایگاه نماینده رهبری که اینک در اختیار سعید جلیلی در این شورای مهم است نیز در شرایط فعلی و تغییر فضای سیاسی کشور، بسیار دور از ذهن است...

اما با همه این وجود در حال حاضر خط رسانه‌ای جدیدی برای رساندن حسن روحانی به مناصب بالای حاکمیتی توسط برخی رسانه‌های اصلاح طلب در حال پیگیری هست. طراحان این عملیات روانی، این گزاره را غیر مستقیم را در افکار عمومی القا می‌کنند، که روسای جمهور در جمهوری اسلامی عاقبت بخیر نمی‌شوند و یا این تصور است که تحمل سلیقه‌های مختلف در حاکمیت پایین آمده است و به همین دلیل باید حسن روحانی برای از بین رفتن این تصویر ایجاد شده و به خاطر مصلحت خود جمهوری اسلامی هم که شده، در یک جایگاه مهم قرار بگیرد! نکته قابل تامل نیز این است که جریانی در خارج از کشور نیز همزمان تمایل دارد، سطح تاثیر روحانی در روندهای حاکمیتی ایران با کاهش زیادی همراه نشود...

رهبر معظم انقلاب با عمل به مصالح درست، تاکنون تلاش کرده‌اند که مسئولین عالی رتبه و به خصوص روسای جمهور در جایگاهی قرار بگیرند که از تجربه هشت ساله آنها به عنوان یک دیدگاه و سلیقه استفاده شود. امری که کاملا عاقلانه و حکیمانه است. به همین دلیل تاکنون سیره این بوده است که روسای جمهور در کشور با هر نوع سلیقه سیاسی پس از پایان دولت، به مجمع تشخیص مصلحت می رفتند تا حداقل در حوزه های مشورتی کلان نظام همچنان موثر بوده و نظرات و سلایق شان را بیان کنند.

اما خود شخص روحانی سوابقی همچون ریاست بر مرکز مطالعات استراتژیک ریاست جمهوری را داشته و اگر مسئولیت دیگری برای او در نظر گرفته نشود، می‌تواند یک مرکز مطالعاتی از نوع علایق سیاسی خود در موضوعاتی همانند مذاکرات و دیپلماسی با آمریکا و غرب داشته باشد. گرچه نظریات وی در سیاست خارجه، دستاورد «هیچ» داشته ولی برای دورهمی جریان غرب گرا در کشور همانند بنیاد باران خاتمی که برای جمع‌شدن اصلاح طلبان مدعی جامعه مدنی و توسعه سیاسی دایر است، پاتوق سرگرم‌کننده‌ای خواهد بود.»

***

ممکن است اصلاح‌طلبان از دولت رئیسی حمایت کنند

اسماعیل گرامی‌مقدم، فعال سیاسی اصلاح‌طلب در پاسخ به این پرسش که آیا اصلاح‌طلبان در مواجهه با رئیسی، منقتد دولت خواهند بود مانند آنچه در دوران احمدی‌نژاد شاهد بودیم یا آنکه سعی دارند با دولت آینده در تعامل باشند، به نامه‌نیوز گفت: «اصلاح‌طلبی فقط با انتقاد تعریف نمی‌شود. ما اصلاح‌طلب هستیم برای آنکه منافع ملی را تأمین کنیم و اگر دولت آقای رئیسی بتواند اصلاحاتی مهم در کشور به وجود آورد و مشکلات را رفع کند، از آن حمایت می‌کنیم. مناسبات اصلاح‌طلبان با آقای احمدی‌نژاد فرق داشت زیرا همه می‌دانند که احمدی‌نژاد اصلا اصولگرا هم نبود و فقط از اصولگرایان استفاده کرد.

در دو دولت او همه ظرفیت‌‌های کشور در حال نابودی بود؛ از اقتصاد، سیاست داخلی، سیاست خارجی، فرهنگ و جامعه. لازم بود که در آن مقطع اصلاح‌طلبان هشدار دهند که کشور با این وضعیت به ویرانی می‌رود اما اگر ما مشاهده کنیم که آقای رئیسی کابینه‌ای معقول چیدمان می‌کند، افراد شایسته‌ای را به عنوان استانداران و فرمانداران منصوب می‌کند، به سمت تنش‌زدایی با جامعه بین‌المللی می‌رود و به حقوق آحاد مردم احترام می‌گذارد، حتما از او و دولتش حمایت می‌کنیم».

این فعال سیاسی ادامه داد: «البته فعلا برای قضاوت زود است. باید دید که چه‌قدر همه اینها محقق می‌شود. ممکن است عکس این حالت رخ دهد و افرادی در حوزه‌های مختلف کابینه حضور یابند که نگاهشان افراطی است یا دولت آقای رئیسی در جهت تقابل با جامعه بین‌المللی حرکت کند که معلوم است اگر چنین شود ما انتقاد می‌کنیم».

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۰۹۱۶۱۳۲۰:۳۹:۰۷ ۱۴۰۰/۴/۲۲
برای شکایت از مسئولان در قوه قضاییه باید به کجا شکایت کرد؟
Hadi۲۰۹۱۶۳۰۲۰:۴۸:۰۷ ۱۴۰۰/۴/۲۲
روحانی بعد از ۱۵ مرداد جا پای محمود میگذارد. یا به ریش ملت می خنده یا تو دلش میگه ما که. رفتیم.
ناشناس۲۰۹۱۶۵۲۲۰:۵۹:۲۷ ۱۴۰۰/۴/۲۲
رئیس جمهور های قبلی عاقبت بخیر نشده اند.
ناشناس۲۰۹۱۶۷۳۲۱:۰۹:۰۰ ۱۴۰۰/۴/۲۲
شماها همینکه اصلا هیچ کاری نکنید و به گذشته تون فکر کنین کافیه. لازم نیست از آقای رئیسی حمایت کنین. ما را به خیر شماها امید نیست. شر مرسانید کفایت می‌کند.
ناشناس۲۰۹۱۷۵۱۲۱:۴۱:۴۳ ۱۴۰۰/۴/۲۲
اگر برای آینده سیاسی آقای روحانی و اعضای دولتش حاکمیت جایگاه و مقامی در نظر بگیرد قطعاً اکثریت ملت بیشتر از این ناامید خواهند شد !
ناشناس۲۰۹۲۵۸۷۰۹:۴۸:۰۲ ۱۴۰۰/۴/۲۳
اتفاقا بهتره سمت مشاور عالی رئیس جمهور داشته باشه، بعد هر پیشنهادی داد برعکس عمل کنن!!
حسن۲۰۹۲۱۱۲۰۰:۵۴:۳۶ ۱۴۰۰/۴/۲۳
نه جناب ربیعی صددرصد بادکنک ترکیده یا فوقش صدا بوق کامیون بوده
ناشناس۲۰۹۲۱۲۲۰۱:۰۱:۵۶ ۱۴۰۰/۴/۲۳
مخلوط بنزین و گازوئیل منفجر میشه؟ مردم را چی فرض کردید؟
ناشناس۲۰۹۲۵۴۸۰۹:۳۴:۳۲ ۱۴۰۰/۴/۲۳
بله
ناشناس۲۰۹۲۵۷۷۰۹:۴۶:۱۸ ۱۴۰۰/۴/۲۳
بله، اگه چاشنی داشته باشه منفجر میشه، خیلی از انفجارهای توی فیلمها یا مانورها هم همینه! البته شعله زیادی داره اما به گفته سخنگوی آتش نشانی ظاهرا انفجار پارک ملت فقط صدا داشته!!
کورش۲۰۹۲۲۲۷۰۳:۳۴:۰۶ ۱۴۰۰/۴/۲۳
سمت ندین بابا بازنشست بشه هشت سال کارکرد خسته شد گناه داره
محمدرضا حمیدی۲۰۹۲۲۷۳۰۷:۰۳:۰۰ ۱۴۰۰/۴/۲۳
ایا شخصیتی مثل حسن روحانی که۸ سال خون به دل ملت کرده و با دولت ناکارامدش اقتصاد ایران را ۲۰۰سال عقب برده و نان مردم را اجر کرده به جز محاکمه و برخورد انقلابی اسلامی انتظار دیگری می رود
منصور۲۰۹۲۸۸۶۱۱:۰۹:۲۷ ۱۴۰۰/۴/۲۳
یعنی حالا بعدی، ۲۰۰ سال جلو میبره؟
سید۲۰۹۲۲۷۵۰۷:۰۷:۱۲ ۱۴۰۰/۴/۲۳
تو این هشت سال کاری نکردید جز گرانی خواهشاً بس دیگر
ناشناس۲۰۹۲۳۱۱۰۷:۴۱:۲۶ ۱۴۰۰/۴/۲۳
آینده سیاسی روحانی ؟؟؟؟!!!!!!!
ناشناس۲۰۹۲۷۳۷۱۰:۲۸:۲۰ ۱۴۰۰/۴/۲۳
اگردولت رئیسی ازدولت روحانی وااصلاحات استفاده کند باید فاتحه ایران راهمانند فاتحه اصلاحات خواند.
ناشناس۲۰۹۳۰۴۱۱۱:۵۱:۰۶ ۱۴۰۰/۴/۲۳
واقعا دارید برای موندنش برنامه ریزی میکنید؟
ناشناس۲۰۹۳۰۶۴۱۱:۵۷:۳۱ ۱۴۰۰/۴/۲۳
سمت دادن به شخصی که جز خیانت و بدبختی برای کشور نداشته جفا در حق مردم است
ناشناس۲۰۹۴۱۶۶۱۶:۳۱:۰۴ ۱۴۰۰/۴/۲۳
اکثریت ملت منتظر محاکمه روحانی هستن، بعد الان دارن براش سمت و منصب بالاتری تدارک میبینن. این چه مملکته!!!!!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  4. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  5. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  6. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  7. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  8. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  9. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  10. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  11. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  12. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  13. نظرات برگزیده مخاطبان الف: آموزش و تربیت در رعایت حجاب بیشترین تاثیر را دارد/ عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای ایران بود

  14. خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می‌سازند!

  15. هزینه عملیات وعده صادق به ۲۰ میلیون دلار هم نرسید/ دست آخرین توان نظامی ایران هنوز رو نشده است

  16. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  17. وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر می‌دهد

  18. توماج صالحی به حبس محكوم شد/مظلوم نمايي يك اغتشاشگر 

  19. سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو

  20. شبيه‌سازي جنگ ايران و آمريكا

  21. یک سیلی برای تنبیه

  22. رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل‌شدن هستند  

  23. همسر سید مصطفی خمینی درگذشت

  24. توضیحات سردار جعفری درباره تذکر رهبری پیرامون مبارزه با بی‌حجابی/ توصیه همتی درباره نرخ‌های متفاوت ارز

  25. قالیباف: تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است

آخرین عناوین