اتحاد ایرانیان؛ محور تحلیل رسانه‌های عرب‌زبان از انتخابات ایران

سیاسی،   4000329101 ۱۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

رسانه‌های عربی با محور «اتحاد ملی ایرانیان» انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۰ کشورمان را پوشش دادند.

اتحاد ایرانیان؛ محور تحلیل رسانه‌های عرب‌زبان از انتخابات ایران

به گزارش الف، انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۰ در ایران نیز همانند گذشته در پوشش گسترده رسانه‌های خارجی از جمله رسانه های عربی برگزار شد. 

 در این زمینه پایگاه خبری العهد لبنان با انتشار مقاله‌ای پیامهای برگزاری این انتخابات و اتحاد ملت ایران را مورد بررسی قرار داده و اعلام کرد، انتخابات ۱۴۰۰ در ایران روزی بود که ملت این کشور وظیفه ملی خود را انجام دادند و البته این موضوع عجیبی نیست؛ چراکه  در دوره‌های گذشته نیز مردم ایران همواره در صحنه بوده‌اند.

رژیم‌های عربی از ایران الگو بگیرند

پایگاه خبری العهد در ادامه مقاله خود نوشت، ممکن است شرکت در انتخابات برای رقم زدن سرنوشت کشور و ملت از نظر مردم ایران یک موضوع عادی باشد؛ اما این امر فرصتی برای کشورهای عربی برای نزدیک شدن به دیدگاه‌های ایران  و رهبری محور مقاومت است که نشان می‌دهد محاصره و فشارهای دشمن و شرایط دشوار اقتصادی طی دوره گذشته مردم این کشور را خسته نمی‌کند.  

 در ادامه این مقاله آمده است، رسانه های غربی و متحدان عربی آن‌ها درحالی اقدام به تحریک و توطئه چینی علیه انتخابات ایران کرده‌اند که انتخابات این کشور یک پیام روشن به رژیم‌هایی است که حتی به مردم خود اجازه صحبت کردن درباره امکان برگزاری انتخابات و مشارکت در سرنوشت کشور را نمی دهند؛ رژیم‌هایی مانند عربستان سعودی  که اصلاً دموکراسی در آنجا معنایی ندارد.  همچنین فضای انتخاباتی کشورهای غربی که آخرین مورد آنها انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده بود و اتفاقاتی که قبل و بعد از این انتخابات افتاد نشان می دهد که  آزادی بیان در این کشورها نمایشی است.

پایگاه خبری شبکه الجزیره نیز که از هفته‌ها قبل  فضای انتخاباتی ایران را پوشش می داد روز گذشته همزمان با باز شدن مراکز اخذ رای در استان های مختلف ایران  اقدام به پوشش دقیق اخبار مربوط به این انتخابات کرد.

الجزیره در گزارش خود با اشاره به مشارکت مردم ایران در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد که «حسن روحانی» رئیس جمهور کنونی ایران و گروه اصلاح طلبان از  ملت این کشور خواستند تا پای صندوق های رای بیایند.  همچنین حسن روحانی تاکید کرد مشارکت گسترده مردمی در انتخابات موجب ناامیدی دشمن خواهد شد.

این رسانه قطری همچنین به اقدامات تحریک‌آمیز رسانه‌های غربی به ویژه آمریکایی‌ها علیه انتخابات ایران که مدعی بودند درصد کمی از مردم در انتخابات مشارکت کرده‌اند اشاره کرد.

اقدامات بیهوده رسانه‌های غربی در تحریک علیه انتخابات ایران

شبکه المیادین نیز در پوشش اخبار و گزارش‌های مربوط به انتخابات ریاست‌جمهوری ایران به اتحاد ملت این کشور برای دفاع از حاکمیت و استقلال و سرزمینشان پرداخته و نوشت، مردم ایران ثابت کردند که اگر درباره برخی مسائل با یکدیگر اختلاف نظر داشته باشند، اما نحوه بیان این اختلافات به شکل دیگری است و در دفاع از استقلال کشورشان متحد هستند.

این رسانه افزود، مردم ایران ثابت کردند که خودشان برای کشورشان تصمیم می‌گیرند. اما رسانه‌های غربی و برخی رسانه‌های عربی طبق معمول گذشته شروع به انجام اقدامات تحریک‌آمیز علیه انتخابات ریاست‌جمهوری ایران کردند و درحالی که غرب مدعی دموکراسی و آزادی بیان در همه کشورهاست، بر خلاف ادعاهای خود شروع به مداخله مستقیم در انتخابات ایران کرد. 

انتخابات ایران و چالش‌های رژیم صهیونیستی

المیادین در ادامه به دغدغه‌ها و نگرانی رژیم صهیونیستی و کابینه جدید این رژیم درباره انتخابات ایران و نتایج آن اشاره و تصریح کرد، اسرائیلی‌ها قبل از مشخص شدن نتایج پیش‌بینی کرده بودند که در این دوره از انتخابات گروه اصولگرا پیروز شده و شخص سید «ابراهیم رئیسی» رئیس جمهور منتخب مردم ایران باشد.

به نوشته المیادین در سایه نتایج انتخابات ایران، اسرائیل و کابینه جدید آن مسیر دشواری پیش روی خود خواهد داشت. صهیونیست‌ها از طرف دیگر امیدوارند با پیروزی اصول‌گراها در ایران روند روابط این کشور با آمریکا وارد مسیر دیگری شده و دولت «جو بایدن» رئیس جمهوری جدید ایالات متحده تحریک به برهم زدن توافق هسته‌ای با ایران و ادامه سیاست فشار حداکثری ضد تهران شود. اما در عین حال تحلیلگران صهیونیست معتقدند با تغییر رئیس جمهور در ایران تغییری در روند تعامل این کشور درباره برخی پرونده‌ها با واشنگتن ایجاد نخواهد شد.

روزنامه لبنانی البناء نیز در سرمقاله امروز خود به پیام مهمی که رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران از طریق انتخابات در این کشور به کل دنیا مخابره کرد پرداخته و نوشت، امام سید علی خامنه‌ای در پیامی روشن به همه جهانیان نشان داد که دولت این کشور وابسته به شخص نیست و تصمیم‌گیری درباره پرونده هسته‌ای و مذاکرات وین مربوط به دولت است و نه یک رئیس جمهور خاص. 

این رسانه همچنین تاکید کرد که مردم ایران با مشارکت گسترده در انتخابات ثابت کردند که سیاست‌های آمریکا و تحریم‌های ظالمانه این کشور ضد ایران قادر به ناامید و خسته‌کردن ایرانی‌ها نیست و مردم این کشور در هر شرایطی که باشند و حتی اگر از برخی مسئولان نیز گلایه داشته باشند، اما در دفاع از کشورشان متحد هستند و به همه دنیا می‌گویند، این ایرانی‌ها هستند که برای ایران تصمیم می‌گیرند و هیچ عنصر بیگانه‌ای حق مداخله در امور داخلی این کشور ندارد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۰۵۱۷۱۸۱۹:۵۲:۴۵ ۱۴۰۰/۳/۲۹
48 درصد مشارکت گسترده حساب میشه؟؟؟؟
ناشناس۲۰۵۱۷۵۰۲۰:۱۸:۴۸ ۱۴۰۰/۳/۲۹
معنی اتحاد چیست؟ آیا اتحاد معنی خاصی دارد؟
ناشناس۲۰۵۱۷۵۶۲۰:۲۰:۱۷ ۱۴۰۰/۳/۲۹
حتی اصولگراها هم در خود اتحاد ندارند. لاریجانی و احمدی نژاد و ..... دیگر جایگاه سابق را ندارند.
ناشناس۲۰۵۱۷۵۹۲۰:۲۱:۴۶ ۱۴۰۰/۳/۲۹
52 درصد مردم در انتخابات شرکت نکرده اند. 4 درصد هم رای باطله داده اند. کمترین مشارکت را شاهد بودیم.
ناشناس۲۰۵۱۷۶۷۲۰:۲۴:۴۴ ۱۴۰۰/۳/۲۹
اتحاد مردم ایران در روزهای حمله ارتش عراق به ایران را با شرایط کنونی مقایسه کنید.
ناشناس۲۰۵۱۷۶۹۲۰:۲۵:۵۵ ۱۴۰۰/۳/۲۹
آیا با تغییر افراد می توان شاهد تغییرات مثبت باشیم؟
ناشناس۲۰۵۱۷۷۲۲۰:۲۷:۱۷ ۱۴۰۰/۳/۲۹
از ترکیب وزرا و معاونین دولت رییسی می توان میزان موفقیت او را پیش بینی کرد. باید صبر کرد و با نفرات دولت رییسی آشنا شد.
ناشناس۲۰۵۱۷۷۷۲۰:۲۹:۲۷ ۱۴۰۰/۳/۲۹
امید است در دوران رییسی از میزان تنشهای بین المللی کاسته و شرایط طوری رقم بخورد که 100 منابع ارزی و درآمدی صرف بهبود زیرساخت های کشور شود.
ناشناس۲۰۵۱۷۷۸۲۰:۳۰:۱۰ ۱۴۰۰/۳/۲۹
اولین اولویت رییسی باید گفتگو مستقیم با آمریکا باشد.
ناشناس۲۰۵۱۷۸۱۲۰:۳۲:۰۶ ۱۴۰۰/۳/۲۹
چرا 52 درصد مردم رای ندادند؟
ناشناس۲۰۵۱۷۹۳۲۰:۳۷:۲۴ ۱۴۰۰/۳/۲۹
انتخابات نشان داد که اصلاح طلبان هیچ جایگاهی در میان مردم ندارند. مردم دیگر به حرفهای سران آنها گوش نمی دهند. اطلاح طلبی مرد و تابوتش دفن شد.
ناشناس۲۰۵۱۷۹۷۲۰:۳۹:۵۶ ۱۴۰۰/۳/۲۹
دیگر هیچ عذر و بهانه ای مورد پذیرش نیست. اگر اوضاع اقتصادی بهتر نشود، دیگر نمی توان تقصیر این و آن و تحریم ها و.... انداخت.
ناشناس۲۰۵۱۹۲۱۲۲:۲۵:۲۶ ۱۴۰۰/۳/۲۹
شاید اتحاد نیمی از ایرانیان بفرمایید بهتر است .
ناشناس۲۰۵۲۳۱۶۰۷:۲۹:۰۷ ۱۴۰۰/۳/۳۰
تا کور شود هر آنکه نتواند دید
ناشناس۲۰۵۲۴۰۴۰۸:۳۶:۵۰ ۱۴۰۰/۳/۳۰
بیش از 85 درصد از جمعیت رای دهنده (بیش از 26 میلیون) به نماد غربگرایی و اتهام زنی نه گفتند. یعنی برخلاف درخواستش(زدن زیر میز)، زدن زیر میز خودش؟ اینست رای قاطع "نه" به اتهام زنی و غربگرایی. تبریک به همه ملت ایران.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین