آجرلو: ‌"مهرعلیزاده" باید بابت توهین‌هایش عذرخواهی کند

سیاسی،   4000316078

نماینده اسبق مردم کرج در مجلس ‌با بیان اینکه داوطلبی که در مورد آقای رئیسی اصطلاحات سخیفی مانند سندرم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی  را به کار برد باید عذرخواهی کند، گفت : شعرخوانی ترکی فریب افکار عمومی بود.

فاطمه آجرلو در گفت‌وگو با تسنیم در مورد مناظره روز گذشته بین داوطلبان انتخابات ریاست جمهوری که از صدا و سیما پخش شد، اظهار داشت: ادبیات به کار رفته در مناظره باید نمادی از فرهنگ غنی ایران متمدن باشد.

وی افزود: مردم از داوطلبان ریاست جمهوری انتظار پاسخ برنامه محور دارند و نباید کار به تاختن و هتک حرمت رقبا بکشد.

نماینده اسبق مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کسی که حکیمانه پاسخ برخی تهاجمات را نمی‌دهند نباید تصور شود که نمی‌تواند از خود دفاع کند، بیان کرد: سکوت در مقابل برخی از هجمه‌ها نشان از روح بلند انسان‌هایی است که نمی‌خواهند در محضر مردم حرمت‌شکنی کنند.

آجرلو با بیان اینکه مردم باید در مورد مواضع و برنامه‌های مطرح شده داوطلبان قضاوت کنند‌، تصریح کرد‌: مردم قطعا نظارگر افراد دارای برنامه در مناظرات هستند و در این زمینه قدرت تشخیص بالایی دارند.

وی بابیان اینکه برخی از داوطلبان صبورانه و عالمانه و با متانت پاسخ سئوالاتی که از آنها پرسش شد  را دادند‌، عنوان کرد: بنده خودم ترک هستم و با تمام احترامی که برای همشهریان آذری‌زبانم قائل هستم معتقدم که در این مناظرات جای شعرخوانی ترکی و تحت تاثیر قرار دادن احساس یک جامعه فهیم و همیشه در صحنه مقتدر نبود.

آجرلو با بیان اینکه ترک‌ها و همشهریان آذری زبانم غنی‌تر و قوی‌تر از این هستند که با یک شعر ترکی و چهار کلمه سخن گفتن کسی بخواهد احساسات آنها را تحت تاثیر قرار دهد، گفت‌: این شعر‌خوانی به نظر من فریب افکار عمومی و به سخره گرفتن توانایی‌ها جامعه بزرگ و فهیم آذری زبانان بود.

نماینده اسبق مردم کرج در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برخی در پشت دوربین با تهاجهات متعدد دنبال رای گرفتن از مردم هستند‌، گفت‌: مردم باید با هوشیاری در این زمینه تصمیم بگیرند و با یک تصمیم درست داوطلب اصلح را انتخاب کنند.

وی با بیان اینکه مردم نسبت به حمله کردن و تخریب رقبا نگاه خوبی ندارند‌، ادامه داد: کسانی که برای رای گرفتن از مردم رو به چنین تاکتیک‌هایی آورده‌اند بدانند که این اقدامات مورد پسند مردم نیست.

آجرلو با بیان اینکه برخی رد‌صلاحیت شدگان مجلس به مدارک تحصیلی دیگر داوطلبان می‌تازند، گفت: برنده این مناظره صبر، برنامه و احترام به ملت و عزت و بزرگ‌منشی بود.

نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه قرار دادن آدم‌های کوچک در مقابل بزرگان جفا به انسان‌های بزرگ است ، متذکر شد: برخی باید از آقای رئیسی به خاطر اصطلاحات سخیفی مانند سندرم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی عذرخواهی کنند.

وی با بیان اینکه آیت‌الله رئیسی بزرگ‌منشی کردند و با صبر و سعه صدر برخواسته از دانش پاسخ ندادند، تصریح کرد: این موضوع تنها توهین به آقای رئیسی نبود و توهین به کل ملت ایران بود که باید از مردم عذرخواهی کنند.

آجرلو با بیان اینکه ناظرهای تبلیغات انتخابات در صدا و سیما باید در مقابل این توهین‌های مکرر واکنش نشان دهند‌، گفت‌: استفاده برخی از اظهارات در مورد مدرک تحصیلی داوطلبان توهین به شورای نگهبان هم بود چون شورای نگهبان هم مدارک تحصیلی داوطلبان را بررسی می‌کند.

وی با بیان اینکه مناظره جای طرح دیدگاه علمی و برنامه‌ای است و محل تاختن به رقبا نیست‌، تصریح کرد: ادبیات سخیف در مورد رقبا در این مناظره زیاد به کار برده شد و کسی که سوار به اصطلاحات و سخنان خود نیست فردا چطور می خواهد بر برنامه‌های نظام و کشور سوار شود.

نماینده مردم کرج با بیان اینکه این رفتارها توهین به شعورر مردم است و مردم آگاه فریب رنگ و شعار را نمی‌خورند، تصریح کرد:  مگر می‌شود رئیس بانک مرکزی از ابربدهکاران بانکی مطلع نباشد و نداند این وام‌گیرندگان پول‌ها را کجا بردند و چه رانتی پشت این موارد بوده است.

وی  با بیان اینکه آقایی‌ که رئیس بانک مرکزی ‌حاضر نیست به سئوالات پولی و بانکی پاسخ بدهد، ادامه داد: هیئت نظارت بر تبلیغات انتخاباتی و مناظره‌ها باید در زمانی که داوطلبان فرار از پاسخگویی دارند مناظره را متوقف  و داوطلب را وادار به پاسخگویی کنند، باید در مناظره‌ها جلوی هجمه و تاختن به شخصیت‌ها را بگیریم.