پیش‌نویس منشور اخلاقی انتخابات ۱۴۰۰ آماده شد

سیاسی،   4000209108

رئیس دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور گفت: پیش‌نویس منشور اخلاق اسلامی انتخابات در قم تدوین شده که شامل ۱۷ اصل از اصول اخلاق انتخاباتی است.

به گزارش تسنیم، نشست بصیرتی-سیاسی «منشور انتخابات جمهوری اسلامی از دیدگاه قرآن» با حضور حجت‌الاسلام و المسلمین محمدحسن زمانی، مسئول دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور و جمعی از خبرنگاران و اهالی رسانه استان قزوین توسط سازمان بسیج رسانه استان قزوین به صورت وبیناری و مجازی برگزار شد. 

رئیس دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه کشور در این نشست مجازی با بیان اینکه از کل 57 کشور اسلامی دنیا فقط قانون جمهوری اسلامی ایران برگرفته از قرآن کریم و احادیث نبوی است، گفت: پیش‌نویس منشور اخلاق اسلامی انتخابات در قم تدوین شده که شامل 17 اصل از اصول اخلاق انتخاباتی است.

حجت‌الاسلام زمانی اضافه کرد: طبق منشور یادشده ممنوعیت نشر اخبار دروغ علیه رقبا، احترام به شخصیت افراد و به ویژه تاکید بر تبلیغات نامزد و کاندیدا به روش ایجابی و اثباتی از جمله اصول مصرح در این منشور اخلاقی و انتخاباتی است. 

مردم‌سالاری در چارچوب دین پذیرفته است

این مسئول حوزه‌های علمیه همچنین با بیان اینکه انتخابات برآمده از مردم‌سالاری و دموکراسی است، گفت: در دموکراسی غربی هر چه انسان‌ها انتخاب کنند، حتی اگر مخالف نظر و مصالح الهی باشد، باید اجرایی شود و به همین خاطر مردم‌سالاری غربی از نظر ما باطل است و باید مردم‌سالاری دینی در نظام ما ساری و جاری باشد. 

حجت‌الاسلام زمانی با یادآوری اینکه مردم‌سالاری در چارچوب دین پذیرفته است، یادآور شد: در مردم‌سالاری دینی یا همان دموکراسی اسلامی مردم و ملت مسلمان یک کشور در چارچوب احکام خدا و دین اسلام حق رأی دادن دارند و می‌توانند رئیس‌جمهور و نماینده مجلس خود را انتخاب کنند که این نوع از مردم‌سالاری دینی مورد قبول ماست. 

رئیس دفتر سیاسی اجتماعی حوزه‌های علمیه اطاعات از ولی‌فقیه را امری واجب دانست و گفت: به هر حال ولی فقیه به عنوان جانشین امام زمان (عج) و تا ظهور ایشان رهبری ما را به عهده دارد و وقتی مقام معظم رهبری در سال 88 با صراحت از ما خواستند که اگر به نظام، اسلام و ایران علاقه‌مندیم، در انتخابات باید شرکت کنیم، ما هم باید این خواسته ولی امر مسلمین را پاسخ بگوییم. 

حجت‌الاسلام زمانی با تاکید بر اینکه رهبر معظم انقلاب تنها رهبر مسلمانان نیست و تمام اقشار جامعه اعم از ارامنه و آشوریان به این نظام رأی دادند، افزود: همه کسانی که به این نظام رای آری دادند باید در انتخابات آن شرکت کنند. 

وی ادامه داد: کسانی که مسلمان نیستند و در این کشور زندگی می‌کنند، هم جزئی از جامعه محسوب می‌شوند و آنها هم می‌توانند برای گزینش یک فرد صالح و قوی در انتخابات شرکت کرده و ناخدایی قوی را برای سکان‌داری کشور برگزینند.