طراحی جلیقه خنک کننده‌ برای کادر درمان

فناوری،   3991026060

محققان دانشکده پزشکی دانشگاه رادبود در هلند با الهام از جلیقه خنک کننده‌ای که برای ورزشکاران در المپیک تابستانی طراحی شده، جلیقه‌های خنک کننده‌ای طراحی کرده‌اند که کادر درمان بیمارستان‌ها که به دلیل شیوع بیماری کووید-۱۹ مجبور به پوشیدن تجهیزات حفاظتی شخصی در طولانی مدت هستند، می‌توانند از آن استفاده کنند.

طراحی جلیقه خنک کننده‌ برای کادر درمان

به گزارش ایسنا، گرچه پوشیدن تجهیزات حفاظتی شخصی (PPE) در بیمارستان‌ها برای کادر درمان ضروری است، اما باید گفت که کادر درمان در هنگام پوشیدن تجهیزات محافظتی احساس راحتی نمی‌کنند و دچار استرس گرمایی (heat stress) می‌شوند. اکثر کارکنان بیمارستان‌ها گفته‌اند که هنگام پوشیدن این جلیقه احساس راحتی بیشتری دارند و اکنون این تجهیزات به بخشی از تجهیزات استاندارد مرکز پزشکی دانشگاه رادبود اضافه شده است.

تجهیزات حفاظتی شخصی در ایمن نگه داشتن کارکنان بخش مراقبت‌های بهداشتی در طی بیماری همه گیر کووید-۱۹ نقش بسیار مهمی داشته‌اند ،اما این به آن معنی نیست که پوشیدن آن در طولانی مدت راحت است. استفاده از این تجهیزات می‌توانند ناراحت کننده و دست و پا گیر باشند و در صورت پوشیدن برای مدت طولانی می‌توانند به مشکلات ناشی از گرمای بسیاری منجر شوند. محققان این مطالعه اظهار کردند دمای بدن کادر بهداشت و درمان در طی شیفتی که از تجهیزات حفاظتی شخصی به مدت سه ساعت متوالی استفاده کرده اند، می‌تواند به بیش از ۳۶ درجه سانتیگراد (۹۷ درجه فارنهایت) برسد.

بهبود آسایش کارمندان باعث بهبود حال آنها شده و در عملکرد آنها نیز تاثیر می‌گذارد. محققان با در نظر گرفتن این مسائل تصمیم گرفتند، با الهام از جلیقه خنک کننده‌ای که برای استفاده ورزشکاران در بازی‌های المپیک تابستانی توکیو طراحی شده، یک جلیقه برای کادر درمان طراحی کنند.

"ثیس اسوگلز"(Thijs Eijsvogels)، محقق این مطالعه گفت: جلیقه‌های خنک کننده ورزشکاران برای استفاده توسط کادر درمان مناسب نبودند؛ زیرا آنها برای خنک سازی تهاجمی بدن قبل یا بعد از انجام کارهای جسمی طراحی شده‌اند. طی این مطالعه قدرت خنک کننده جلیقه اصلاح شده و توسعه داده شده ما برای کادر درمان کمتر است، اما مدت زمان بیشتری کار می‌کند.

جلیقه‌ها می بایست قبل از استفاده در یخچال نگهداری شوند. کارمندان جلیقه‌ها را روی لباس فرم خود و زیر تجهیزات حفاظتی شخصی می‌پوشند. جلیقه‌ها از ۳۶ جیب شامل مواد تغییر فاز در یک پوسته پلی اورتان ترموپلاستیک تشکیل شده‌اند.

در یک آزمایش با حضور ۱۷ پرستار، آنها گفتند که هنگام پوشیدن جلیقه احساس راحتی بیشتری دارند، اگرچه تأثیر آنها بر دمای هسته بدن کم است، اما پرستاران جلیقه دار هنگام کار ضربان قلب پایینتری داشتند و این نشان می‌دهد که آنها ممکن است آرامش بیشتری داشته‌اند. بدون جلیقه خنک کننده، تقریباً ۹۰ درصد پرستاران احساس ناراحتی و گرما می‌کنند؛ اما با جلیقه خنک کننده، فقط ۲۰-۳۰ درصد از کادر درمان احساس گرما می‌کنند.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. برخورد محترمانه پلیس با یک خانم برای اعمال قانون و توقیف خودرو

  5. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  6. وحدت ملی با وعده صادق

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. کمی دیر نیست؟

  9. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  10. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  11. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  12. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  13. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  14. ۲ دلیل برای تشدید "گرانی" در ایران

  15. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  16. موجرانی که اجاره بهای زیادی بگیرند، جریمه می‌شوند

  17. حمایت افکار عمومی ایران از حمله به اسرائیل

  18. هیچ گاه اعتراف نمی کند، چون...

  19. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  20. گانتس: زمان، مکان و شیوه پاسخ به ایران را خودمان تعیین می‌کنیم

  21. خاتمی: پاسخ ايران به جنايت اسرائيل مدبّرانه، شجاعانه، منطقی و قانونی بود

  22. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  23. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  24. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  25. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

آخرین عناوین