توصیه حسن روحانی به دولت جدید آمریکا

گروه سیاسی الف،   3990820057 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس جمهور گفت: دولت جدید آمریکا پیش از هر اقدامی باید برای ترمیم چهره مخدوش این کشور در جامعه جهانی در رفتارهای غیر انسانی خود با سایر کشورها تجدید نظر کند.

به گزارش الف، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی امروز سه شنبه در یکصد و هشتادمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت به تحولات پیش رو در آمریکا اشاره کرد و افزود: دولت جدید آمریکا پیش از هر اقدامی برای ترمیم چهره مخدوش این کشور در جامعه جهانی می بایست در رفتارهای غیرانسانی خود با سایر کشورها تجدید نظر کند.

روحانی در ادامه با اشاره به مصوبه روز گذشته دولت درخصوص موظف شدن وزارت خارجه و دستگاه های مرتبط برای تسریع و تسهیل تبادلات تجاری با کشورهای علاقمند، بر برنامه ریزی و اقدامات سریع در این زمینه تاکید کرد.

در این جلسه وزارت خارجه گزارشی از فعالیت های انجام گرفته برای آزاد سازی منابع مالی بلوکه شده ایران در برخی کشور ها ارائه کرد.

رئیس جمهور نیز با اشاره به گزارش وزارت امور خارجه در زمینه فعالیت های انجام گرفته برای آزاد سازی منابع مالی بلوکه شده ایران در برخی کشورها با توجه به موانع ایجاد شده از سوی آمریکایی ها در این زمینه، بر ضرورت هماهنگی بیشتر و موثر وزارت امور خارجه و بانک مرکزی در این زمینه تاکید کرد.