همه‌پرسی درمورد سرنوشت کابوس آمریکایی

گروه سیاسی الف،   3990716114

مخالفت زیاد و روبه‌رشد با دونالد ترامپ رئیس‌جمهوری آمریکا و موفقیت سیاسی مداوم جو بایدن نامزد دموکرات‌ها در انتخابات ریاست جمهوری، از آن جهت روی می‌دهد که اکثریت زیادی از آمریکایی‌ها خواستار پایان کابوس ایالات متحده شده‌اند که با ریاست جمهوری ترامپ آغاز شد.

به گزارش ایرنا، انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰، همه پرسی درمورد ادامه یا پایان کابوس آمریکاست.

شیوع مرگبار کووید–۱۹ در آمریکا و خطر قریب الوقوع و بزرگ موج دوم کرونا با نزدیک شدن به فصل آنفلوانزا در این کشور، یکی از هولناک ترین کابوس ها در تاریخ آمریکاست.

برای رای دهندگان آمریکایی، کووید– ۱۹ امر متفاوتی است. شاید مردم آمریکا درمورد سیاست و مسائل سیاسی دیدگاه های متفاوتی داشته باشند، اما این بیماری کاملا امر مجزایی است.

کووید–۱۹ مساله مرگ و زندگی است که بیش از ۲۱۰ هزار آمریکایی را به کام مرگ کشانده است و مقام های پزشکی این کشور درمورد احتمال افزایش شمار فوتی ها بر اثر ابتلا به این بیماری به بیش از ۴۰۰ هزار نفر هشدار داده اند.

رای دهندگان توجه خاصی به کووید–۱۹ دارند، زیرا نمی خواهند بمیرند یا سخت بیمار شوند. مردم آمریکا نمی خواهند این بیماری بر زندگی شان مسلط شود، چنانچه خودتخریبی ترامپ چنین می گوید.

رای دهندگان به درستی می ترسند که کووید –۱۹ بر ترامپ مسلط باشد، زیرا ابتلا به این بیماری و موارد مرگ و میر ناشی از آن رو به افزایش است و بسیاری به درستی نگرانند که این کابوس آمریکایی سلامت و زندگی شان را تهدید کند.

کابوس آمریکایی که رای دهندگان را به ستوه می آورد، درد فاجعه بار برای اقتصاد آمریکا را شامل می شود که از زمان رکود بزرگ در سال های ۱۹۳۰ بدترین بوده که تنها ناشی از ناکامی فاجعه بار ترامپ در شکست این ویروس مرگبار است.

اگر ترامپ بحران کرونا را از ماه ژانویه (دی ماه ۹۸) به درستی مدیریت می کرد، اقتصاد آمریکا قوی تر از امروز بود و در آینده ای نزدیک رونق می گرفت.

شکست ترامپ در مهار کووید–۱۹ تنها عامل مستقیم مشکلات اقتصادی است که آمریکایی ها در این کابوس متحمل می شوند.

اکثریت بالایی از رای دهندگان آمریکایی به درستی باور دارند که اگر بایدن رئیس جمهوری شود، زندگی شان در برابر این ویروس محافظت شده تر بوده و درصورت غلبه بر ویروس، حیات اقتصادی شان نیز بسیار بهتر است.

کابوس آمریکایی همچنین دربرگیرنده دسترسی به مراقبت های بهداشتی در جریان بحران وخیم سلامت در طول یک قرن و از زمان بدترین بحران اقتصادی از دوره رکود بزرگ است.

نشریه هیل در گزارشی در این خصوص نوشت: باراک اوباما رئیس جمهوری سابق آمریکا، بایدن معاون وی و کنگره ای دموکرات قانونی در زمینه مراقبت مقرون به صرفه را تصویب کردند. از زمان تصویب این قانون، جمهوریخواهان درصدد نابودی آن برآمدند و از زمانی که ترامپ سوگند یاد کرد، به واسطه نفرتی غیرعادی از اوباما کوشید این قانون را ازبین ببرد.

در حال حاضر، جمهوریخواهان در تلاشند دیوان عالی آمریکا را در اختیار گیرند به این امید که این دیوان این سیستم مراقبت بهداشتی به شدت مورد نیاز را در قالب پرونده ای که اندکی پس از انتخابات به جریان می افتد، ریشه کن کند و حال آنکه جمهوریخواهان هیچ جایگزینی برای این قانون از زمان تصویبش تاکنون ارائه نداده اند.

این گزارش در ادامه حاکی است: مورخان مناظره اول ترامپ و بایدن را یکی از فجایع بزرگ برای ترامپ در تاریخ مناظرات ریاست جمهوری تلقی می کنند.

ترامپ همچون یک دیکتاتور سال های ۱۹۷۰ رفتار می کرد، فریاد می زد و حرف حریف را قطع می کرد و عملکردش پرسشی درمورد صلاحیت و ثبات وی مطرح کرد که تداوم کابوس آمریکایی را درصورت انتخاب مجددش تضمین می کند.

رای دهندگان امروز شاهدند که کابوس آمریکایی حتی رئیس جمهوری را که مسبب آن بوده است و آن را ادامه می دهد، مبتلا می کند.

کاخ سفید خود به شهر ارواح مجازی تبدیل شده است. ترامپ، کارکنان وی، سناتورهای جمهوریخواه و شماری از حامیان یکدیگر را به واسطه رفتارهای فاجعه بارشان مبتلا می کنند.

در همین حال، ترامپ به رای دهندگان می گوید به زندگی با کووید–۱۹ عادت کنند و بدین ترتیب شهروندان سالخورده و خانواده های سراسر این کشور را وحشت زده می کند.

بایدن اما به رای دهندگان می گوید ما می توانیم و باید کووید–۱۹ را شکست دهیم، اقتصاد را احیا کنیم، برای همه سیستم بهداشتی خوب فراهم کنیم و با انتخاب تنها نامزدی که رئیس جمهوری همه مردم است و با تجربه، احترام، دلسوزی، شایستگی و عقل سلیم رهبری می کند، به کابوس آمریکایی پایان دهیم.

قرار است انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۱۳ آبان ماه برگزار و در جریان آن چهل و ششمین رئیس جمهوری این کشور انتخاب شود.