بیانیه کانون تربیت اسلامی درباره "هتاکی به ساحت پیامبر اعظم (ص) برای پوشش معامله قرن "

گروه فرهنگی الف،   3990619144

به گزارش الف  کانون تربیت اسلامی ضمن محکومیت هر گونه اهانت به پیامبر اسلام در بیانیه‌ای اعلام کرد :در حالیکه آزادی بیانِ جلیقه زردها توسط فرانسه و نهضت  رنگین پوستان و سیاهان توسط آمریکا با گلولۀ ساچمه ای پاسخ داده می شود امّا مکرون از آزادی بیان هفته نامۀ چپ گرا و هتاک "شارلی ابدو" در جسارت به ساحت پیامبر اعظم(ص) حمایت می کند تا غربی ها از غیرت دینی مسلمانان و ادیان ابراهیمی  حساسیت زدایی کنند و میوه اش را در مواجهه بی رمق ملتها با سلاخی انسانیت در معامله قرن  و عادی سازی روابط امارات با اشغالگران فلسطین برداشت نمایند.

جهان غرب با سند ۲۰۳۰  در صدد تربیت شهروندان  جهانی ای است که مثل آنها بیندیشند و مثل آنها قضاوت کنند تا محصلینی در مدارس تربیت شوند که با  افول غیرت دینی و شرافت انسانی نسبت به نقشه های استعمار و صهیونیسم در غرب آسیا بی انگیزه و منفعل و مطیع باشند.
کانون تربیت اسلامی  با محکوم کردن توهین به ساحت قدسی پیامبر اکرم (ص) و قرآن کریم، بر تربیت انقلابی دانش آموزان مسلمان در داخل و خارج ایران تأکید دارد تا مردان و زنان آزاده ای تربیت شوند که در برابر  استعمار نوین چون زبرالحدید باشند .