وزیر دفاع آلمان: لهستان مخالف انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به کشورش است

گروه جهان الف،   3990426105

وزیر دفاع آلمان بعد از دیدار با همتای لهستانی خود در ورشو اعلام کرد که لهستان به حضور گسترده‌تر نیروهای آمریکایی در خاک خود به قیمت عقب نشینی آن‌ها از خاک آلمان علاقه‌ای ندارد.

به گزارش تسنیم به نقل از "ان تی وی" آلمان، "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا اخیرا تهدید کرده است که تصمیم دارد بخشی از نیروهای مستقر خود در خاک آلمان را خارج کرده و آن ها را به لهستان منتقل کند.

"کرامپ کارن بائر"، وزیر دفاع آلمان اعلام کرده است که گسترش حضور نظامی آمریکا در ورشو البته برای این کشور مطلوب است اما نه به هر قیمتی.

وزیر دفاع آلمان تاکید کرد که دولت لهستان برای انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان تلاش نمی کند.

کارن بائر که به لهستان سفر کرده است بعد از گفتگو با همتای خود در ورشو گفت که طرف لهستانی این مسئله را آشکار کرده است.

وی گفت: بله البته لهستان به افزایش حضور نظامی نیروهای آمریکای در خاک خود رغبت دارد، اما نه به این قیمت که این نیروها از جای دیگری عقب نشینی کنند.

وی افزود: برای هر دو کشور این مسئله مهم است که هیچ گونه خروج آمریکا و رویگردانی آمریکا از اروپا وجود نداشته باشد.

در مجموع حدود 35 هزار نیروی آمریکایی در آلمان مستقر هستند. "دونالد ترامپ"، رئیس جمهور آمریکا اعلام کرده است که می خواهد حدود 9500 نیروی خود را از خاک آلمان خارج کند. وی عمل نکردن آلمان به تعهدات نظامی خود در قبال ناتو را علت این مسئله دانسته است.

"کرامپ کارن بائر" از روز گذشته سفر چهار روزه ای را برای دیدار با شرکای نظامی آلمان در مرزهای شرقی اتحادیه اروپا آغاز کرده است. لهستان اولین ایستگاه این سفر چهار روزه وزیر دفاع آلمان بوده و بعد از آن به بلغارستان، مجارستان، اسلواکی و جمهوری چک سفر خواهد کرد.

"کرامپ کارن بائر" می خواهد با همتایان خود درباره اهداف ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپا و همکاری در زمینه سیاست های دفاعی صحبت کند. این اولین سفر خارجی وزیر دفاع آلمان از زمان شیوع بحران کرونا است.

یک هدف اعلام شده وزیر دفاع آلمان اتخاذ موضع مشترک در قبال روسیه و تهدیدهایی که از طرف این کشور متوجه اروپا می شود است. کرامپ کارن بائر می خواهد در دوران ریاست دوره‌ای آلمان بر اتحادیه اروپا روی یک طرح استراتژیک مشترک در این زمینه کار کند. به گفته وی این پیش شرطی است تا اتحادیه اروپا در مسائل سیاسی- امنیتی شایسته عمل تر شود.

در حالی که کشور مجارستان مناسبات تنگاتنگ و خوبی با روسیه دارد، اما بخصوص لهستان و کشورهای غرب بالکان در معرض تهدید همسایه های خود قرار دارند.

"کارن بائر" در ورشو گفت: مسئله امنیت لهستان یک مسئله برای آلمان بوده و عکس این مطلب هم صادق است. به گفته وی در این میان ناتو و بخصوص مناسبات دو سوی آتلانتیک سنگ بنای معماری امنیتی بوده و باید این گونه باقی بماند.

وی همچنین گفت: ما همچنین با لهستان در این باره اتفاق نظر داشتیم که باید در این راستا کار کنیم که ستون های اروپایی در ناتو را تقویت کنیم و در این زمینه به همکاری های تنگاتنگ تری نسبت به سابق دست پیدا کنیم.

وزیر دفاع لهستان هم اعلام کرد که همکاری با آلمان و تمرینات مشترک یک مبنای خوب برای این است که هر دو کشور در امنیت زندگی کنند. وی مناسبات هر دو کشور را خوب، نزدیک و قدرتمند توصیف کرده و گفت: کشورهای اروپایی در این باره با هم توافق دارند که فعالیت های نظامی در اتحادیه اروپا نباید با ناتو رقابت کند.